Opt lucruri pe care nu le știai despre aducerea Elenei Udrea la DNA

de Spartakus , 29 ianuarie 2015
Pentru că știm că e curajoasă și nu se sperie de orice, îi urăm doamnei Udrea tradiționala urare ”Nuți, fii bărbată, zece ani trece pe dată!”

Deși a divorțat de el cu ceva vreme în urmă, Elena Udrea pare să-și dorească din tot suflețelul ei mic și meschin să rămână alături de fostul soț, Dorin Cocoș. Cum ilustrul cocoșel se află, momentan, la popreală și nu mai are ouăle chiar așa de ecologice, întrucât e crescut la cușcă de doi pe doi metri, e deci foarte probabil ca și fosta soțioară să i se alăture după gratii. De altfel, Doamna a fost dusă astăzi la audieri la DNA, un moment de răscruce în istoria României, despre care vă dezvăluim, în exclusivitate, câteva lucruri pe care nimeni nu vi le-a mai spus.

 

*Doamna a fost foarte supărată că procurorii DNA nu au anunțat-o din timp că o vor ridica, de față cu toată presa, fiindcă și-ar fi comandat și ea o rochie Dior de 30.000 de euro, special pentru acest eveniment epocal.

*Elena Udrea a fost dusă cu SUV-ul la DNA, pentru că Direcția Anti-corupție n-a fost în stare nici până azi să achiziționeze măcar o dubă dotată cu jacuzzi, saună, masaj turcesc și sare de mare cu aromă de ylang-ylang.

*inițial, când a văzut mascații, Doamna a crezut că e invitată să participe la vreun bal mascat și i-a rugat să o aștepte puțin (adică vreo două ore), să-și pună și ea costumul de Elena Lupescu.

*procurorii nu au putut să o convingă să urce cu ei în mașină decât după i-au spus că la DNA sunt, săptămâna asta, reduceri extraordinare de prețuri: pentru spălare de bani nu mai ia zece ani de pușcărie, ci numai trei!

*atunci când mașina a ajuns la sediul DNA, Elena Udrea i-a aruncat, din obișnuință, șoferului o hârtie de 500 de euro pe bord, zicându-i să păstreze restul.

*în timp ce procurorii îi cereau să îi însoțească la sediul DNA, Udrea tocmai posta pe Facebook ce i se întâmplă. Se pare că ea i-ar fi rugat pe mascați să facă un selfie împreună, dar aceștia au refuzat-o categoric, de teamă că o să-i vadă lumea pe rețeaua de socializare și o să creadă că au fost transferați la brigada de Moravuri Ușoare.

*cum la audieri a fost adusă și prietena Elenei Udrea, Elena Bica, e foarte posibil ca ele să facă împreună o excursie de șomping la cunoscuta stațiune balneoclimaterică Târgșor.

*în sediul DNA, Elena Udrea a avut surpriza să găsească, pe masa procurorilor, un tort imens, pe care scria: ”PMP împlinește azi un an de la înființare. La mulți ani, Nuți!”. Ceea ce, sincer, îi dorim și noi, nu știm dacă și judecătorii.

 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Cititor la ziar

  30 ianuarie 2015 0:36

  Bai, v-ati tampit? Pana acum 3 minute nu puteam s-o sufar pe Udrea si aveam motive, pentru ca eram printrte membrii fondatori ai Fundatiei Miscarea Populara, din care s-a extras partidul peste care a venit martzafoaica asta, cu gasca ei de pedelisti da cacat, dar dupa ce-am citit penibilitatea asta de asazis text, incep sa simt ca-i devin fan, fi-mi-ar starea a dracu'! Bai, Spartakuse, baiatule, aveam o simpatie oarecare pentru tine, dar am impresia ca numele ti-e doar un pseudonim sub care se ascunde laba-iute Ciutacu. Sau ca, mai rau, esti rodul iubirii dintre Mihai Gadea si Ciutacu - iar CTP-ul iti este nas.

  raspunde comentariului
 • max

  29 ianuarie 2015 16:52

  Nici-o problema s-o ascunda da' ma-ntreb si eu ca romanu' impartial nastase de unde a achitat din salariu de bugetar un milon de euro prejudiciu asta ca tot veni vorba de justificarea averilor

  raspunde comentariului
+