HomeActualitateOpt motive pentru care a căzut Facebook-ul

Opt motive pentru care a căzut Facebook-ul

Dis de dimineață, milioane de internauți din România au avut parte de șocul vieții lor – unii au apelat chiar și la SMURD, să fie resuscitați – văzând că nu mai pot accesa pagina lor de Facebook. Deși compania americană nu a dat publicității, deocamdată, motivele pentru care a căzut cea mai populară rețea de socializare din lume, vă dezvăluim, în exclusivitate, câteva dintre posibilele explicații.

*serverele nu au mai suportat cantitatea uriașă de greșeli gramaticale (circa 20 de giga) făcute de Maria Grapini într-o singură postare.

*Lucian Mândruță a avut o bruscă și inexplicabilă pană de inspirație în această dimineață și l-a rugat pe Zuckerberg să pună puțin site-ul pe stand-by până-i vine și lui o idee.

*operatorii de la serverele Facebook din întreaga lume au fost atât de impresionați de postarea lui Toni Poptămaș ”Cine n-are bătrâni să nu-și cumpere, că i-l dăm noi pe Ion Iliescu”, încât au plâns ore în șir, neglijându-și îndatoririle de serviciu.

*specialiștii NASA au decis închiderea imediată a rețelei de socializare după ce au dat de o postare a Elenei Băsescu-EBA și au crezut că e vorba de un mesaj cifrat al reptilienilor, care anunța o iminentă invazie extraterestră.

*Bendeac a pus pe perete un clip umoristic și angajații Facebook s-au chinuit o oră să găsească poanta, răstimp în care au oprit rețeaua. Ulterior, i-au dat drumul, când au realizat că filmulețul n-avea nicio poantă.

*deoarece le-a fost milă de ei, că sunt mulți și săraci, Facebook a angajat câteva sute de operatori greci, care și-au început ziua de muncă printr-un somn de două ore – ați văzut că, atunci când s-au trezit ei, rețeaua și-a revenit imediat.

*Victor Ponta și-a postat pe perete un selfie cu asteroidul gigant care a trecut ieri pe lângă Terra și, fiindcă rețeaua Facebook nu suportă decât poze cu un singur bolovan, a cedat.

*muncitorul american John McDorel a vrut să planteze un pomișor și a găurit din greșeală cu excavatorul cablul transatlantic, ce aducea Facebook-ul în Europa.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare