HomeActualitateOul dogmatic al lui Hitler

Oul dogmatic al lui Hitler

DeÅŸi nu se vorbeÅŸte insistent la nivel oficial despre subiect, specialiÅŸtii consideră că detaliile anatomice ale personajelor istorice au influenÅ£at decisiv însuÅŸi mersul Istoriei. Un document medical dezvăluit de curând dovedeÅŸte că Adolf Hitler avea un singur testicul, pe partea stângă, dreptul nefiind coborât în scrot. Aici ar fi necesare unele precizări: în cazul acestei ipoteze, Hitler avea, ca tot supraomul, două testicule, doar că pe cel drept îl Å£inea ascuns în abdomen. Întrucât teste ADN au confirmat un oarecare procent de sânge iudaic în ascendenÅ£a lui Hitler (fapt pe care îl secretiza cu străşnicie), s-ar părea că testiculul drept era cel primit pe linia respectivă, iar Adolf s-a ruÅŸinat de mic cu asemenea origine nesănătoasă. Sunt însă ÅŸi păreri că accesoriul drept i-ar fi lipsit cu desăvârÅŸire deoarece l-a pierdut pe timpul primului război mondial, în bătălia de pe Somme. Astfel s-ar explica ÅŸi ura lui Hitler nu doar faţă de evrei, ci ÅŸi în raport cu tot ce era britanic sau francez.

O teorie justifică dispreÅ£ul criminal al lui Adolf pentru etnia iudaică prin faptul că a fost refuzat în tinereÅ£e de o evreică pe care o iubea cu toate puterile rămase intacte pe partea stângă. Lipsa de pe dreapta s-ar constitui aÅŸadar într-o explicaÅ£ie logică a refuzului nefericit, iar intransigenÅ£a anatomică nesăbuită a cucoanei a condus la nenorocirile mondiale binecunoscute. 

Cum-necum, erectilul orator Adolf a beneficiat de un singur testicul, fapt bănuit încă din timpul vieÅ£ii sale ÅŸi invocat într-un popular cântec britanic. Avem în acest fel o nouă confirmare, aceea a eficienÅ£ei serviciilor secrete englezeÅŸti. Evident că melodia în cauză a ajuns ÅŸi la urechile lui Hitler înfuriindu-l peste măsură, el ajungând să-i considere evrei pe toÅ£i insularii importanÅ£i, în frunte cu Churchill ÅŸi Chaplin. De aici ÅŸi bombardamentele violente asupra Marii Britanii cu tragicele consecinÅ£e înregistrate. În plus, faptul că Churchill părea a deÅ£ine doar testiculul drept (contrar ideologiei stângiste a naÅ£ional-socialismului) a fost considerat de liderul nazist un afront personal de neiertat.

InformaÅ£iile spionilor germani despre cele trei prezumtive testicule ale lui Stalin au condus la campania antisovietică prin care Hitler dorea să distrugă bolÅŸevismul – doctrină întemeiată de evrei cu surplus de testicule; Marx nu prea ÅŸtia câte mai are ÅŸi pe unde le-a lăsat în gaj când se ducea la femei ÅŸi Engels uita să-i alimenteze portofelul, iar Lenin le utiliza atât în raporturile cu tovarăşele cât ÅŸi în relaÅ£iile pe linie de partid ÅŸi personale cu tovarăşi mai arătoÅŸi. Un fost apropiat al dictatorului a scris în memoriile sale că, entuziasmat de succesele iniÅ£iale pe ambele fronturi, Hitler ar fi exclamat la o întâlnire restrânsă: "O să le arăt acestor porci de câini capitaliÅŸti ÅŸi comuniÅŸti c-o să-i bat pe toÅ£i cu un singur ou! Vă daÅ£i seama ce blitzkrieg ar fi fost dacă aÅŸ fi avut două??"

Tot cei aflaÅ£i în intimitatea Führer-ului au susÅ£inut că nu păreau a fi relaÅ£ii sexuale între Hitler ÅŸi Eva Braun. Unii cred că el nu s-ar fi culcat niciodată cu o evreică-nemÅ£oaică, alÅ£ii că Hitler îÅŸi prezerva resursele testosteronice pentru efortul de război. Există însă ÅŸi o mărturie a unei secretare care i-ar fi surprins în momente intime ÅŸi a jurat cu mâna pe memoriile ei intime că Eva era singura căreia îi reuÅŸea coborârea testiculului buclucaÅŸ în scrot; sau, în cazul valabilităţii teoriei pierderii de pe Somme, putea să facă din cel drept un duo mai performant sexual decât cuplul Neculaie-CruduÅ£a.

În ce priveÅŸte relaÅ£iile sale cu România, Hitler îl considera pe Antonescu singurul român cu ouă de fier, militare ÅŸi politice, mai ales că ÅŸi mareÅŸalul le călise în relaÅ£ii matrimoniale cu evreice. În rest, credea că românii îÅŸi utilizează prea des ÅŸi risipitor penisul în defavoarea testiculelor, element observabil ÅŸi azi în exprimarea verbală a majorităţii masculine mioritice, cu pelemeuri dese ÅŸi intense. Fiindcă tot veni vorba, Adolf se amuza teribil când invoca ouăle supradimensionate ale lui Carol al II-lea, la pachet cu penisul 3 în 1 (la o estimare mai rezervată).

Modelul oului stâng al lui Adolf a fost adoptat cu succes în politica românească actuală, unde cei cu partea stângă bine reliefată domină scena dâmboviÅ£eană, fie că s-au auto-operat ca Ilie Sârbu ori nu. Poporul îi apreciază la vot pe aceia cu testiculul stâng mult lăsat, promiţător de saci electorali consistenÅ£i. Faptul că după alegeri se aleg exact cu membrul dintre testicule nu pare a fi o piedică în calea iubirii dăinuitoare. Asta pentru că românul elector iubeÅŸte dezinteresat, doar cu condiÅ£ia ca partenerul să ÅŸi-o Å£ină doctrinar pe stânga, în timp ce adună multe ouă de aur pe dreapta. Rumänien über alles!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare