HomeActualitate(P) Philips este prima companie care creează o soluţie...

(P) Philips este prima companie care creează o soluţie inovatoare, proactivă împotriva pirateriei

Philips este prima companie care creează o soluţie inovatoare, proactivă împotriva pirateriei cu soluţii de iluminat cu xenon, aflată în creştere

Amsterdam, Olanda – Royal Philips (AEX: PHI, NYSE: PHG) („Philips”) este primul producător de surse de lumină pentru industria automobilului care abordează problema piratării. Lămpile cu xenon Philips contrafăcute sunt din ce în ce mai uşor de găsit prin canale de distribuţie online şi clasice. Aceste lămpi contrafăcute sunt imitaţii slabe, de calitate inferioară. Cumpărarea, vânzarea sau posesia de produse contrafăcute este ilegală. Am creat o soluţie proactivă utilizând un o tehnologie unică, de vârf pentru a ne proteja clienţii şi toţi clienţii de produse de iluminat Philips contrafăcute. Certificatul de autenticitate (COA) Philips este disponibil acum pentru fiecare pachet de lămpi cu xenon nou pe care îl comandaţi.

Eticheta COA de pe fiecare pachet are un Cod de securitate unic. Sub o lumină puternică Codul de securitate clipeşte în culorile curcubeului utilizând tehnologia iridiscentă. De asemenea, există un Cod în mişcare care, la lumină, afişează o cifră în mişcare, repetând ultima cifră a Codului de securitate. Prin schimbarea unghiului COA la lumină, cifra se va mişca în sus şi jos. De asemenea, profesioniştii au posibilitatea unei verificări suplimentare utilizând o lupă pentru a examina Codul micro de lângă sigla Philips, care trebuie să coincidă cu codul de Securitate.

Dacă utilizează Codul de securitate, precum şi alte elemente de securitate speciale, profesioniştii pot verifica autenticitatea produsului Philips pe o platformă de internet dedicată, complet securizată. Profesioniştii pot scana codul QR sau se pot conecta la .

Philips se angajează să-şi protejeze clienţii de imitaţiile de calitate inferioară care pot afecta autovehiculul sau pot provoca răniri. Asiguraţi-vă întotdeauna că achiziţionaţi produse originale Philips.

Despre Royal Philips Electronics:

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este o companie care oferă o gamă diversificată de produse pentru sănătate şi confort, axată pe îmbunătăţirea vieţilor oamenilor prin inovaţie plină de semnificaţie în domeniile sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului. Cu sediul în Olanda, Philips a făcut publică cifra de vânzări pe 2012, de 24,8 miliarde EUR şi are aproximativ 115.000 angajaţi, cu vânzări şi servicii în mai mult de 100 de ţări. Compania este lider în domeniul cardiologiei, medicinei de urgenţă şi îngrijirii la domiciliu, soluţiilor de iluminat eficientă şi aplicaţiilor de iluminat noi, precum şi bărbieririi şi îngrijirii bărbii la bărbaţi şi igienei orale. Puteţi găsi noutăţi de la Philips la .

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare