Părăsit de toate partenerele, Tăriceanu s-a înrolat în Primăria Capitalei

de Laurenţiu Muşoiu , 11 august 2020
Părăsit de toate partenerele, Tăriceanu s-a înrolat în Primăria Capitalei

Părăsit de toate partenerele sale, chiar și de Victor Ponta, președintele ALDE România, Călin Popescu Tăriceanu, s-a gândit că are nevoie de o perioadă de reculegere.

Tăriceanu a ales să nu se înroleze în Legiunea Străină, ci în cursa electorală pentru Primăria Municipiului București.

Liderul ALDE este însă măcinat de întâmplările trecutului, chiar și în cursa alegerilor locale.

Călin Popescu Tăriceanu este aproape să reia vechea telenovelă a vieții sale politice, povestea de dragoste cu nebădăi, alături de Traian Băsescu.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • puiutul

  14 august 2020 14:53

  Incearca din nou sa capete functie publica ce sa ii dea protectie de imunitate, sa nu ajunga in 'ce-lula rea', cu ... draqnea, fo' "mate" de atac al justitiei, dar tot la puscarie e locul lui. Oare de ce nu candideaza in Snagov, unde are pontonul, micului sau palat ? E doar un truc, pe care zice ca il prectica sa ridice party-ul sau, alde caliceanul asta nesatul nici de peste 5 neveste... mai mult decat sultanii chiar ! In fantasmele sale de discret discretionar chiar poa' crede ca o sa obtina ce vrea in continuare. Dar, ce sa vezi, o sa primeasca 'lupishorul', exact locul rezerva la masa ''caprei cu 3 iezi'', si scapam de obsedatul asta de avere si muiere, definitiv din politica.

  raspunde comentariului
 • puiutul

  14 august 2020 14:49

  Incearca din nou sa capete functie publica ce sa ii dea protectie de imunitate, sa u ajunga in 'ce-lula rea', cu ... draqnea, fo' "matea" de atac al justitiei, dar tot la puscarie e locul lui. Oare de ce nu candideaza in Snagiv, unde are pontonul, micului sau palat ? E doar un truc, pe care zice ca il prectica sa ridice party-ul sau, alde caliceanul asta nesatul nici de peste 5 neveste... mai mult decat sultanii chiar ! In fantasmele sale discretionare chiar poa' crede ca o sa obtina ce vrea in continuare, dar, ce sa vezi, o sa primeasca 'lupishorul', exact locul rezerva la masa ''caprei cu 3 iezi'', si scapam de obsedatul asta de avere si muiere, definitiv din politica.

  raspunde comentariului
+