Patriarhul Daniel are centura neagră la păcănele: 5 aparate i-au dat jackpot-ul pe loc după ce le-a atins pe când sfinţea o sală de jocuri!

de Eugen Cismasu , 29 iunie 2020

Un cazinou redeschis recent în Capitală, pe strada 11 iunie, în imediata vecinătate a Patriarhiei, era să dea faliment în chiar ziua programată pentru deschidere.

Prezent la sfeştanie, după ridicarea restricțiilor sociale cauzate de pandemie, Preafericitul Daniel a demonstrat faptul că are centura neagră la păcănele, 5 aparate de tip slot machine oferindu-i potul cel mare după ce întâistătătorul Bisericii Ortodoxe le-a atins pe când sfinţea sala de jocuri a localului.

Chiar dacă în faţa unei asemenea isprăvi unii au căzut în genunchi, considerând că sunt martorii unui semn ceresc, înainte de a-i oferi şefului B.O.R consistentele sume câştigate patronii cazinoului au solicitat inspectorilor Oficiului Naţional pentru jocuri de Noroc să verifice dacă nu cumva Preafericitul a umblat cu minuni pentru a le deregla aparatele.

Rezultatul cercetărilor fiind unul negativ, banii au fost viraţi în scurt timp în conturile Patriarhiei, fiind înregistraţi ca donaţii pentru edificarea Catedralei Mântuirii Neamului.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • NEAGU MIRCEA

  02 august 2020 21:16

  CORECTURA TEXT ECLIPSA TOTALA DE SOARE DIN DATA DE 11 AUGUST 1999 , EU AM VAZUT-O DE LA MARE DE LA EFORIE NORD .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  02 august 2020 21:12

  AM AUZIT , CA IN 3 SEPTEMBRIE 2081 , V-A FI O ECLIPSA TOTALA DE SOARE , VIZIBILA , DIN TZARA NOASTRA . ECLIPSA TOTALA DE SOARE , DIN DATA DE 11 AUGUST 1999 , EU AM VAZUT-O DE LA MARE , DE LA EFORIE SUD , DE PE STAVILOPOZI , DUPA ORELE 1330 . DAR INNAINTE DE ORELE 1330 , ERA O CALDURA MARE , DE CIRCA 30 DE GRADE CELSIUS . DUPA ORELE 1330 , A INCEPUT SA FIE O UMBRA , DE PARCA ERA 1900 SEARA , SI A INCEPUT SA SE LASE O RACOARE CU CIRCA 5 GRADE CELSIUS SAU MAI MULT , CA A TREBUIT SA i-AU O GEACA PE MINE , GEACA DE TERCOT , SI VENEA UN VANT MAI RECE DE LA APA MARII , IAR IN ZARE , PARCA ERA O VREME MOHORATA , CA UN FEL DE CEATZA . IAR DUPA ECLIPSA , VREMEA A DEVENIT DIN NOU CALDUROASA , SI IMAGINEA IN ZARE SA FIE CLARA .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  19 iulie 2020 0:42

  PENTRU TRAIUL a 20 DE MILIOANE DE LOCUITORI PENTRU PLATA SALARIILOR , A PENSIILOR , ETC . , CU 2000 DE EURO PE LUNA , PENTRU 40 DE ANI , AR TREBUI 16000 DE MILIARDE DE EURO , ADICA 16 BILIOANE DE EURO , DE LA UNIUNEA EUROPEANA . BUCURESTI 19 IULIE 2020 , CONTINUI TEXTUL . DACA UNIUNEA EUROPEANA , AR DA , INA 16 BILIOANE DE EURO , AR FI ASIGURATE PENSIILE SI SALARIILE , PENTRU INCA 40 DE ANI DE ZILE , CU 2000 DE EURO PE LUNA . DAR NU AM PUS IN CALCUL SI SALARIILE SI PENSIILE APEVISTILOR , CARE EI AU DEPE ACUM IN ANUL 2020 , 2000 DE EURO PE LUNA . DACA UNINEA EUROPEANA AR DA MAI MULT DE 32 DE BILIOANE DE EURO , RESTUL S-AR DUCE IN INVESTITII , IN IMPORTURI - EXPORTURI , DAR NU STIU , CAT SUNT IMPORTURILE , CA AR PUTEA FI UN DEZICHILIBRU FOARTE MARE SI SA NU AJUNGA MAI MULT DE 32 DE BILIOANE DE EURO , DE LA UNIUNEA EUROPEANA . SI CU IMPORTURILE , PROBABIL , CA AR TREBUI 50 DE BILIOANE DE EURO , DEOARECE , FOARTE MULTE BILIOANE DE EURO , SE DUC PE IMPORTURI , SI EXPORTURI , DE BILIOANE DE EURO , DEPINDE DE CAT DE MARI , SUNT IMPORTURILE , DACA AR AJUNGE BILIOANELE DE EURO , PENTRU IMPORTURI , PENTRU INVESTITII . PRINCIPAL ESTE ASIGURAREA SALARIILE SI PENSIILE PENTRU 40 DE ANI DE ZILE , IAR PENTRU ACEASTA , AR TREBUI 16 BILIOANE DE LA UNIUNEA EUROPEANA . PROBABIL CA SUNT ACESTI BANI MULTI DE 50 DE BILIOANE DE EURO , DAR SUNT BANI , PENTRU ASIGURAREA SALARIILE SI PENSIILOR A UNEI SINGURE TARI , IAR DE LA UNIUNEA EUROPEANA , AM AUZIT CA V-OR SA IMPARTA 500 DE MILIARDE DE EURO , CEEA CE ESTE PUTZIN , NOUA NE-AR TREBUI , 16 BILIOANE DE EURO , PENTRU PLATA SALARIILOR SI A PENSIILOR PENTRU 40 DE ANI DE ZILE .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  18 iulie 2020 23:10

  FOR THE LIVING OF 20 MILION INHABITANTS , FOR THE PAYMENT OF WANGES , ETC. , WITH 2000 EUROS PER MONTH FOR 40 YEARS , 16,000 BILLIONS OF EUROS ARE NEEDED FROM THE EUROPEAN UNION . BUCHAREST - JULY 18 , 2020 .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  16 iulie 2020 21:41

  SFANTUL ILIE , DIN LUNA IULIE 2020 , TREBUIE DE PURTAT , CU MASCA PE FIGURA , NE INTALNIM CU SFINTII , TREBUIE DE PURTAT , MASCA PE FIGURA , SFANTA MARIA DIN AUGUST 2020 , TREBUIE DE PURTAT MASCA PE FIGUA , CAND , O SA SCAPAM , DE MASCA PE FIGURA ? NU STIU , MASCA PE FIGURA , MASCA PE FIGURA , SI TOT REPETARE , TOT ASA , MASCA PE FIGURA .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  15 iulie 2020 19:05

  PANA PE 15 AUGUST 2020 , NE UITAM LA SFINTI . CA LINGURITA , CU VIN N-O VEDEM .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  15 iulie 2020 19:00

  MAI TREBUIE DE ASTEPTAT INCA O LUNA , PANA POATE DUPA 15 AUGUST 2020 , PANA LA IMPARTASANIE .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  14 iulie 2020 1:14

  LIBERTE , EGALITE L'UMANITE , FRATERNITE , LIBERTE !

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  11 iulie 2020 22:33

  CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI , ESTE PROIECTATA , SA REZISTE 3000 DE ANI DE ZILE . INSA ORASELE , AU O PERIOADA , MAI SCURTA DE 100 DE ANI DE ZILE , DUPA ACEEA TREBUIE DE LUAT TOTUL DE LA ZERO SI DE CONSTRUIT ORASELE , MUTARI , IN AFARA ORASELOR , IN PERIMETRUL ORASELOR , IAR CAND ORASELE SUNT GATA , DISTRACTIE SI DEMOCRATIE , PENTRU O SUTA DE ANI DE ZILE , DUPA CARE TREBUIE DIN NOU DE RELUAT DE LA ZERO , DE CONSTRUIT ORASELE , ADICA BLOCURILE , CU RETEAUA DE APA RECE , APA CALDA . ORASELE AU O PERIOADA SCURTA DE TIMP , DE 100 DE ANI DE ZILE , DAR ODATA CU CONSTRUCTIA ORASELOR , ADICA A BLOCURILOR , ESTE SI O CAPCANA IDEOLOGICA , CA NIMIC NU ESTE ETERN , SI TREBUIE MEREU DE LUAT DE LA ZERO , CU GENERATIA DE SACRIFICIU , CARE SA RECLADEASCA ORASUL , CU BLOCURI , IN TIMP , DE 30 DE ANI , DAR MAI TREBUIE DE RECLADIT INDUSTRIA SIGERURGICA , A OTELULUI , INDUSTRIA CIMENTULUI , IAR TOATE ACESTEA SUNT NISTE COSTURI , FOARTE MARI , COLOANA INFINITULUI , A LUI BRANCUSI , SEAMANA CU ISTORIA , CARE MEREU SE REPETA , CU RECLARIREA ORASELOR , AL BLOCURILOR DE LA ZERO . PANA IN ANUL 1975 , IN ORAS IN BUCURESTI , ERAU CASE DE CARAMIDA , PENTRU CA SE CONSTRUIAU , MAI IEFTIN , DUPA ANII 1900 , DAR CARAMIDA , ESTE SI VULNERABILA , LA UNELE INTEMPERII , SI DIN ACEASTA CAUZA , DUPA ANUL 1977 , S-A RENUNTAT LA CASE IN BUCURESTI , S-AU CONSTRUIT BLOCURI FRUMOASE , REZISTENTE , DAR ESTE SI O CAPCANA IDEOLOGICA , CA ODATA CU BLOCURILE , RISCA SA SE REPETE ISTORIA , ODATA CU GARANTIA BLOCURILOR , DOAR PENTRU 100 DE ANI DE ZILE .CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI ESTE CONSTRUITA PENTRU O PERIOADA DE 3000 DE ANI DE ZILE , APUCA ANUL 5000 ERA NOASTRA IN VIITOR , SI A FOST CONSTRUITA PE UN ANSAMPLU SIGUR , IN AFARA ORASULUI , SI CARE SA REZISTE IN TIMP , LA ORICE SCHIMBARE IDEOLOGICA , CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI , REZISTA , IN TIMP , IN VIITOR .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  10 iulie 2020 22:03

  I-MI PLACE CANTECUL , ESPUMISAN , CANTEC DE LEAGAN . DE PARCA EU AS FI BEBELUSUL , SI PARCA , MAMA MEA , MI-AR FI CANTAT MIE ACEL CANTEC MINUNAT . ESTE CA O MEDITATIE , DE TRANSLATARE IN TIMPURILE TRECUTE , SI TOTUSI AM REGRETE , CA ASTAZI IN ANUL 2020 , TRAIESC NUMAI DIN ILUZII , LA TIMPURILE , CARE DEJA , SUNT , TRECUTE ! AMINTIRI DUREROASE !

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  10 iulie 2020 19:52

  OARE URSII PANDA , CUM STIU EI ? CAND ESTE ZIUA LOR ? CAND ESTE ANUL NOU , PROBABIL , CA STIU MAI BINE ., DEOARECE SUNT ARTIFICII . DAR SI PASARILE STIU , CAND ESTE ANUL NOU , DE LA ARTIFICII , CARE PROBABIL , LE TREZESC DIN SOMN NOAPTEA , PE PASARI .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  10 iulie 2020 19:28

  CINE V-A FI CONDUCATORUL , CATEDRALEI MANTUIRII NEAMULUI , IN ANUL 5000 , ERA NOASTRA IN VIITOR ? PROBABIL , MAI MULT DE 60 DE CONDUCATORI AI CATEDRALEI , V-OR FI , PANA IN ANUL 5000 ERA NOASTRA IN VIITOR . PROBABIL , PANA IN ANUL 5000 ERA NOASTRA IN VIITOR , SE V-OR MAI CONSTRUI CATEDRALE , TOT ASA DE MARETE . DAR IN ORAS SCHIMBARILE V-OR FI MAJORE , REPETATE , LA PERIOADE DE TIMP DE SUTE DE ANI DE ZILE , DOARECE 5000 DE ANI DE ZILE , ESTE MULT , PENTRU A REZISTA CEVA , MULT , TIMP DE 3000 DE ANI . DAR CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI , DIN BUCURESTI , REZISTA 3000 DE ANI IN VIITOR , SI APUCA ANUL 5000 ERA NOASTRA , IN VIITOR .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  10 iulie 2020 0:31

  AM VAZUT FOARTE PE SCURT , CUM A FOST CONSTRUITA CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI DIN BUCURESTI , NUMAI FIER BETON , ZIDURI DIN FIER BETON FOARTE GROASE CU CIMENT , DUPA PAREREA MEA , CATEDRALA , A FOST PROIECTATA SA REZISTE , MINIMUM 3000 DE ANI , APUCA CATEDRALA , ANUL 5000 ERA NOASTRA , IN VIITOR , CINE V-A FI LA CONDUCEREA CATEDRALEI MINUNE MARE IN VIITOR CU MINIMUM 60 DE CONDUCATORI , PANA IN ANUL 5000 IN VIITOR .PROBABIL CU MAI MULT DE 60 DE CONDUCATORI AI CATEDRALEI .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  09 iulie 2020 22:31

  OARE IN ANUL 5000 ERA NOASTRA , CINE V-A FI LA CONDUCEREA CATEDRALEI MANTUIRII NEAMULUI DIN BUCURESTI ?

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  09 iulie 2020 22:11

  NU STIU CADA NU ESTE PREA GREA CARAMIDA ALBA LA ZIDURI , PROBABIL TREBUIE FUNDATII CU FIER BETON SI CU GROSIMEA FUNDATIEI DE 2 METRII , PENTRU A PUTEA REZISTA , GREUTATII CARAMIDEI ALBE PUSE DEASUPRA LA FUNDATIE , IAR DACA GRINZILE SUNT MAI GROSE , CRED CA GRINDA NU POATE FI SI PREA GREA , CA SA NU APASE PREA MULT ASUPRA ZIDURILOR DE CARAMIDA ALBA . PANA LA URMA ESTE SI REZISTENTA , MATERIALELOR DE CONSTRUCTIE , PORNIND DE LA FUNDATIE , LA PILONI GROSI DE 1 METRU GROSIME SI PROBABIL GRINZIILE , PROBABIL , TREBUIESC SA FIE LA JUMATATEA DIN GROSIMEA STALPILON , PIVOTII DE BETON ARMAT , DECI , ESTE CAM DIFICILA ARHITECTURA , DE A FACE LUCRURI MAI BUNE , LA CARE NU MA PRICEP DELOC CI DOAR I-MI D-AU SI EU CU PAREREA DIN CELE VAZUTE DIN VIATZA .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  09 iulie 2020 21:23

  NU STIU DACA ESTE BINE , CA LA ZIDARIE , CARAMIDA PLINA , SA FIE INLOCUITA CU CARAMIDA ALBA PENTRU SOBE . CARAMIDA ALBA PENTRU SOBE , ESTE O CARAMIDA MAI GREA MAI DURA , NU SE POATE TAIA CU PANZA DE BONFAIER , CA SE DETERIOREAZA , PANZA DE BONFAIER , DAR PROBABIL , CARAMIDA ALBA PENTRU SOBE REZISTA 500 DE ANI DE ZILE , DACA S-AR FOLOSI LA ZIDARIE . CARAMIDA ALBA PENTRU SOBE , ESTE O CARAMIDA MAI SCUMPA , DAR CRED CA MERITA PRETUL , CA DUREAZA 500 DE ANI DE ZILE , LA ZIDARIE . NU STIU DACA MAI EXISTA ZIDURI , REALIZATE DIN CARAMIDA ALBA PENTRU SOBE , DAR ESTE FOARTE DURABILA IN TIMP , ARE SUNET DE METAL , CARAMIDA ALBA PENTRU SOBE .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  09 iulie 2020 19:04

  FOARTE BINE A FOST CONSTRUITA , CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI , ESTE CONSTRUITA , PENTRU O PERIOADA DE MII DE ANI DE ZILE ! POATE MAI MULT DE 3000 DE ANI DE ZILE ! FOARTE BINE AU FOST CONSTRUITE ZIDURILE , FOARTE GROASE , SI REZISTENTE , IN TIMP !

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  09 iulie 2020 18:53

  AM UITAT ! IN ANII 1960 , SE CONSTRUIAU BLOCURI , CU PILONI DE BETON DE 1 METRU LUNGIME SI 1 METRU LATIME , IAR IN INTERIOR , FIER BETON , IAR DACA FIERUL BETON , DIN INTERIORUL PILONULUI , ESTE SUB FORMA DE TINTAR , ADICA MAI MULTE PATRATE DE FIER BETON , ATUNCI BLOCURILE , SAU CASELE , POT AVEA O DURATA DE FUNCTIONARE DE 500 DE ANI DE ZILE

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  08 iulie 2020 17:39

  AM AUZIT , CA IN STRAINATATE , UN OM SI-A FACUT O CASA , CU TURNAREA CIMENTULUI CU O IMPRIMANTA 3 D CU CIMENT . DAR EU NU AM VAZUT NIMIC FIER BETON . DACA LA REALIZAREA UNEI CASE , LA STRUCTURA SE FOLOSESTE FIER BETON , DUPA ACEEA SE POATE TURNA CIMENT , SI LA IMPRIMANTA 3 D , DAR CEL MAI BINE ESTE , CA ACEEA CASA SA AIBA SI COFRAG LA BETON , SI FIER BETON , IAR DUPA ACEEA SE POATE TURNA IN COFRAG , SI CIMENT , CU IMPRIMANTA 3 D , DAR CIMENTUL TREBUIE SI UN PIC VANTURAT CU UN BAT , CA SA NU AIBA BULE DE AER IN INTERIORUL CIMENTULUI , LA COFRAG , IN INTERIOR , IAR DUPA ACEEA SE POATE SPUNE , CA S-A REALIZAT O CASA BETON , CARE POATE SA REZISTE MINIM 500 DE ANI DE ZILE .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  05 iulie 2020 0:29

  AM VAZUT FILMUL , PROFETUL , AURUL SI ARDELENII , SI MI S-A PARUT A FI UN FILM PLICTISITOR , VAZANDU-L PRIN PRISMA , ANULUI 2020 . DAR DACA , L-AS FI VAZUT FILMUL PRIN PRISMA ANILOR MAI DEMULT , MI S-AR PAREA A FI UN FILM PROPAGANDISTIC , DE WESTERN ROMANESC , FABRICAT IN AMERICA , FILM PLATIT SI DE CATRE AMERICANI , CA E MAI IEFTIN , CU ACTORI DE-AI NOSTRII , SI PANA LA URMA , MINUNANDU-NE DE MARETIILE CUCERIRII REVOLUTIONARE ALE ANILOR TRECUTI , DECI PROPAGANDA ! SI MERGAND OMUL LINISTIT ACASA , CA E MAI BINE LA NOI , DAR FILMUL , FIIND FACUT SI DE ACTORI DE-AI NOSTRII . ASA AR FI , DACA AS FI GANDIT FILMUL , CU ANII TRECUTI , DE DEMULT . ESTE UN FILM FACUT CU MATERIALUL CLIENTULUI , FILM PLATIT DE CLIENT , DAR SUB-INTELEGANDU-SE , PANALA URMA PROPAGANDA , CA E MAI BINE LA NOI , CA E LINISTE , DAR ACTORII FILMAND IN AMERICA , DAR AS VREA SA STIU , CUM OR FI GANDIT ACTORII , VIATA REALA DIN AMERICA , A ANILOR TRECUTI CAND AU FILMAT IN AMERICa , IAR IN FILM , ERA O ALTA VIATA MAI DURA , CA ASA AU TREBUIT SA JOACE IN FILM , ISTORIE .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  04 iulie 2020 23:09

  EU AM RAMAS UN RETROGRAD , CU WINDOWS 7 , SI CU INCA DOUA BROWSERE SEPARATE SI CU INCA DOUA ANTIVIRUS . STIU IN PERMANENTA , CAND SE INTERVINE DIN AFARA IN INTERIORUL COMPUTERULUI MEU . ANTIVIRUSUL I-MI INDICA , CAND SE INTERVINE LA COMPUTERUL MEU .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  03 iulie 2020 12:42

  MI-AU IESIT CINCI PAHARELE CU BERE ! PROBABIL , CA SE V-OR DESCHIDE SI RESTAURANTELE ! CA TERASELE DEJA S-AU DESCHIS ! IN BUCURESTI ! IAR OAMENII SUNT SUS PE MUNTE , CA SA POATA BEA BEREA , LA RECE , LA 14 GRADE CELSIUS , SUS PE MUNTE ! IAR BEREA FIIND MAI RECE , DE LA LADA FRIGORIFICA ! IN BUCURESTI ESTE CALDURA MARE , 33 DE GRADE CELSIUS ! TOATE CELE BUNE !

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  02 iulie 2020 22:42

  COMENTARIUL DE MAI JOS , ESTE LITERATURA DE FICTIUNE .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  02 iulie 2020 21:21

  AM CASTIGAT LA PACANELE ! MI-A IESIT TREI POPI SI DOI PAPI ! RESTAURANTELE RAMAN INCHISE ! DOAR TERASELE RAMAN DESCHISE IN BUCURESTI ! VIVAT LIBERTY !

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  02 iulie 2020 21:14

  AM CASTIGAT LA PACANELE ! MI-A IESIT TREI POPI SI DOI PAPI ! RESTAURANTELE RAMAN INCHISE ! DOAR TERASELE SUNT DESCHISE IN BUCURESTI !

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  02 iulie 2020 19:43

  AM CASTIGAT FAIMA ! MI-A IESIT TREI POPI SI DOI PAPI !

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  29 iunie 2020 22:21

  CAT DE DIFICILE SUNT IDEILE GENIALE ! STAM CU COATELE PE IDEI , POATE FI , O IDEE GENIALA , SI NU O VEDEM CA ESTE IDEIA GENIALA ! TREBUIE DE VERIFICAT DACA IDEIA ESTE GENIALA , SI DIN PUNCT DE VEDERE FILOZOFIC. IAR DACA IDEIA ARE SI FILOZOFIE , POATE FI IDEIA GENIALA , CONSIDERAND A FI IDEIA GENIALA , A FI EVALUATA DE CATRE CEL CE A REALIZAT , IDEIA GENIALA . .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  29 iunie 2020 19:58

  CO WIRD 22 DECEMBER , LIBERTY !

  raspunde comentariului
+