HomeActualitatePatriarhul Daniel are centura neagră la păcănele: 5 aparate...

Patriarhul Daniel are centura neagră la păcănele: 5 aparate i-au dat jackpot-ul pe loc după ce le-a atins pe când sfinţea o sală de jocuri!

Un cazinou redeschis recent în Capitală, pe strada 11 iunie, în imediata vecinătate a Patriarhiei, era să dea faliment în chiar ziua programată pentru deschidere.

Prezent la sfeştanie, după ridicarea restricțiilor sociale cauzate de pandemie, Preafericitul Daniel a demonstrat faptul că are centura neagră la păcănele, 5 aparate de tip slot machine oferindu-i potul cel mare după ce întâistătătorul Bisericii Ortodoxe le-a atins pe când sfinţea sala de jocuri a localului.

Chiar dacă în faţa unei asemenea isprăvi unii au căzut în genunchi, considerând că sunt martorii unui semn ceresc, înainte de a-i oferi şefului B.O.R consistentele sume câştigate patronii cazinoului au solicitat inspectorilor Oficiului Naţional pentru jocuri de Noroc să verifice dacă nu cumva Preafericitul a umblat cu minuni pentru a le deregla aparatele.

Rezultatul cercetărilor fiind unul negativ, banii au fost viraţi în scurt timp în conturile Patriarhiei, fiind înregistraţi ca donaţii pentru edificarea Catedralei Mântuirii Neamului.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare