HomeActualitatePatrioţilor de la Antena 3 li se fâlfâie azi...

Patrioţilor de la Antena 3 li se fâlfâie azi pentru România

Astăzi are loc, pe aerodromul Clinceni, un eveniment de importanţă planetară: Antena 3, în colaborare cu o firmă producătoare de steaguri a cărei deviză este „Nouă ni se fâlfâie” şi cu compania Rompetrol (da, aia luată de Patriciu pe nimic şi vândută pe bani grei kazahilor), desfăşoară cel mai mare drapel fabricat vreodată. Lung de 330 m, lat de 220 m şi având o greutate de 5 tone, drapelul va fi inclus imediat în Cartea Recordurilor, iar la eveniment vor participa, prin ordin de serviciu, toate vuvuzelele din trustul Intact, indiferent de lungimea, lăţimea şi greutatea limbii din dotare.

Se pare că acestea abia aşteaptă să fie de faţă la desfăşurarea steagului, după cum au precizat colegii lor din Antene. „Vrem să demonstrăm că nu doar minunatul om pe care destinul l-a pus în fruntea trustului este patriot, ci şi noi, umilii săi colaboratori, care încercăm să-i urmăm luminosul exemplu, deşi nu ne vom ridica niciodată la înălţimea lui!”, ar fi spus Mihai Gâdea, în vreme ce colegul său Mircea Badea a adăugat: „Când am auzit că deviza colaboratorilor noştri, ăia care au cusut steagul, este «Nouă ni se fâlfâie», mi-am spus: Stai, prietene, că şi nouă ni se fâlfâie şi mai abitir când e vorba de drapelul României”.

Nici Dana Grecu nu s-ar fi lăsat mai prejos, ci ar fi ameninţat: „Pentru imnul naţional nu am niciun fel de respect! Un imn care conţine cuvântul Traian nu mă reprezintă absolut deloc, în schimb drapelul, pentru mine, îl reprezintă pe unicul şi irepetabilul domn Voiculescu! Astfel, roşu a fost culoarea primului său carnet de partid şi sângele vărsat de rudele sale, după ce dom’ Profesor le-a turnat la Securitate. Galben era fişetul în care stăteau băgate toate conturile lui Ceauşescu, albastre erau sutele de lei din conturile alea, albastră era uniforma lui de ofiţer de Securitate şi tot albastră e astăzi situaţia din România, situaţia la care am contribuit şi noi cu cât am putut!”.

Tot surse bine informate din Antena 3 ne-au asigurat că, după omologarea acestei performanţe, vedetele postului se vor pregăti intens pentru un alt record mondial, de astă-dată unul imposibil de egalat chiar şi de CNN, Fox sau BBC: cel mai mare rahat mâncat în public, la o singură emisiune de televiziune, în direct şi la oră de vârf!

Exclusiv online

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare