Pe surse: Şi şefia PSD urmează să fie preluată tot de o femeie!

de Spartakus , 19 decembrie 2014
Pe surse: Şi şefia PSD urmează să fie preluată tot de o femeie!

Vestea că liberalii au ales să fie conduşi de o femeie necăsătorită, tânără, frumoasă şi devreme acasă (acasă la cine vrea ea, se-nţelege) a căzut ca un trăsnet peste scena noastră politică. După Udrea, preşedintele PMP, şi Macovei, preşedintele unui viitor partid, tot de dreapta, iată că şi PNL a decis să meargă pe mâna unei femei, că, vorba aia, mâna de femeie face minuni. Pentru a nu rămâne, ca de obicei, în urma istoriei, şi PSD vrea să apeleze, potrivit unor surse, tot la o doamnă, pe post de preşedinte, iar cele mai îndreptăţite să preia mandatul lui Ponta s-ar fi exprimat deja în acest sens.

Gabriela Firea: „În mod normal, dacă e pe alese femei, mie mi se cuvinte preşedinţia Partidului. Ştiu să mint mai bine şi decât Ponta, sunt ortodoxă, foarte patrioată, şi plus de asta ştiu să fac foarte bine copii. E adevărat, la trei copii geniali îmi mai iese şi unul tâmpit, care ia nota 1 la bac, dar ce vreţi, aşa e în capitalism, productivitate mare, dar şi rebuturi! Plus de asta, în ritmul în care nasc eu şi pentru care am înţeles că şi iepuroaicele mă invidiază, în cel mult cinci de ani voi mai da ţării câteva sute de mii de pesedişti, care să asigure victoria candidatului PSD asupra neamţului protestant şi trădător de ţară. Aşa că fiţi buni şi votaţi Firea!”

Daciana Sârbu: „Cum, PSD nu era deja condus de o femeie? Eu, când mă uit seara la Victor Ponta şi văd ce cur de vădană a făcut am impresia că mă culc cu o femeie, Doamne-iartă-mă!”

Rovana Plumb: „Aş fi foarte bună ca preşedinte al PSD, în orice caz mai bună ca actuala conducere, care s-a compromis total prin pomenile electorale de-a dreptul deşănţate. Eu promit membrilor PSD că, dacă mă vor alege în fruntea partidului, le înmatriculez la toţi limuzinele în Bulgaria”.

Maria Grapini: „Ca şi membră a uniunii PSD-PC şi ca şi europarlamentar aş face o treabă nu neapărat bună, dar sigur o treabă mare în fruntea Partidului. Eu ştiu să mă apropii de oameni simpli, de la baza Partidului, cea ce actualii lideri ai Partidului a uitat, pentru că a fost f.f.f. aroganţi, cum a şi recunoscut Victor Ponta. Vă doresc să mă votaţi şi un an fericit ce vine tuturor!”.

Olguţa Vasilescu: „Sunt cea mai bine pregătită pentru această funcţie! Uitaţi-vă ce am făcut în Craiova, care a devenit, sub mandatul meu, primul oraş-cocalar din lume, ceea ce reprezintă o performanţă extraordinară. Dacă aş fi candidat eu la preşedinţie, mutălăul Iohannis n-avea nicio şansă, veneam cu patru sute de băieţi de băieţi şi-l băteam de uita şi cum îl cheamă! Aşa că rog toţi membrii PSD să pună ştampila pe mine, pentru că sunt cea mai bună!”.

Adrian Năstase: „Cum adică dacă nu a venit vremea ca PSD să fie condus de o femeie, ce întrebare e asta, domnule reporter? Pe ce lume te găseşti? Bine, dar până acum, cu excepţia lui Nicolae Ceauşescu şi a lui Ion Iliescu, PSD a fost condus numai de femei! Huo, misoginule!”.

Nina Iliescu: „Deşi am o experienţă de viaţă mult mai vastă decât a tuturor contracandidatelor mele la un loc, fiindcă sunt săracă şi cinstită şi nu vreau să mă pun la mintea lor, le las să se afirme. Voi prelua Partidul ceva mai târziu, adică peste vreo o sută de ani. Vă pup, Crăciun fericit şi, cum se zice la noi în familie cu ocazia sfintelor Sărbători, Lenin a-nviat, măi dragă!”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • un roman mai prost

    20 decembrie 2014 22:45

    PTR MATA HARITA ASTA S-AU BATUT MULTI ACOPEIRITI? DIN GENERATIA DE NEOSECURISTI.

    raspunde comentariului
+