Pe surse: Ghiță a fugit în Orient ca să înființeze Partidul România Sunită, împotriva soroșiștilor

de Spartakus , 22 decembrie 2016
Pe surse: Ghiță a fugit în Orient ca să înființeze Partidul România Sunită, împotriva soroșiștilor

În timp ce Mircea cel Bătrân, Ștefan cel Mare, Vlad Țepeș și alți voievozi se răsucesc prin morminte ca la rotisor, văzând cum ce n-a reușit sultanul de Baiazaid/Mahomed a reușit țăranul de Dragnea, adică să pună în fruntea țării os de turc, Ghiță al nostru - Sebi pentru prieteni -, a dispărut ca măgarul în ceață. Unii zic c-ar fi plecat la Stambul, să prezinte sultanului Erdogan scrisorile de acreditare ale premierului Servil și să-l mai scurteze chirurgul lui Ponta de niște centimetri la picioare, că prea e înalt și bate la ochi pentru Interpol.

Alții afirmă însă că Ghiță ar fi plecat mult mai departe, taman prin zona de origine a soțului viitorului premier Servil, Orientul Mijlociu, ca să scape de procurorii DNA. Amicii amicului lui Ponta ne-au dezvăluit că, înainte de a fugi din țară băgat într-un covor persan, ca Cleopatra (nu Stratan, alta), Ghiță le-ar fi promis, la o beție, colegilor săi de partid, Bogdan Diaconu și Mirel Palavra, că va înființa în străinătate o filială a Partidului România Unită, care se va numi, ca să nu intre localnicii la bănuieli, Partidul România Sunită. ”Vom lupta cu toate puterile și cu toate mijloacele împotriva soroșiștilor, julienilor și clotidelor care vor să ne cucerească țara. Avem tot ce ne trebuie: am băgat bombe sexy de la Pandele în Parlament, o să băgăm, veți vedea, multe petarde și pocnitori și în guvern și de acum înainte Bucureștiul va fi plin iar de mașinile-noastre capcană, cu girofar, care vor face ravagii. Nu ne lăsăm până nu scăpăm țara de UE! Mai bine sub papucul sultanului decât sub cizma Bruxelles-ului!”, ar fi spus Ghiță.

Pe de altă parte, premierul desemnat vrea să instaureze o stare de armonie deplină în România. Surse apropiate PSD susțin că servila lui Dragnea are de gând să inaugureze și la noi o tradiție americană, să nu mai vorbească unul și altul că o cotim spre Putin și Erdogan, în loc să rămânem orientați spre Vest. ”Doamna viitor premier e o fire foarte blândă și împăciuitoare, ea nu vrea răul nimănui. A fost foarte șocată de tradiția barbară a românilor de a tăia porcii de Crăciun și, așa cum Obama grațiază un curcan de Ziua Recunoștinței, vrea și ea să grațieze un porc. Cum a înțeles că la noi porcii sunt botezați, de obicei, Ghiță, premierul Servil i-a promis chiar șefului ei, Dragnea, că tocmai pe Ghiță îl va grația. Așa că domnul Sebastian Ghiță poate să se întoarcă liniștit în țară: vorbește doamna Servil cu procurorii și nu-l mai asomează nimeni anul ăsta!”

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Nelu

  27 decembrie 2016 12:49

  acum sa nu se inteleaga ca-l am in sufragerie pe ghita asta, departe de mine,dar ma iau de voi ca i-o sugeti tot timpu tipului ala Soros, ce plm aveti cu el, lasati poola omului sa respire, nu i-o mai labagiti in gura toata ziua !

  raspunde comentariului
 • nelu

  27 decembrie 2016 12:23

  Voi schtoarfele lui nea Gica Soros mai lasati botu' !

  raspunde comentariului
 • florightudor

  23 decembrie 2016 10:01

  Oare cind o strge si ponta ?

  raspunde comentariului
 • HAHAHAHA !

  23 decembrie 2016 2:31

  Să suniți bine !

  raspunde comentariului
 • AnToN

  22 decembrie 2016 19:31

  Bravo SPARTAkus - kus ! Mi-a placut articolul mai ales partea cu curcanul - adica cu PORCUL - pardonat . Mai adica cu porcul GHITA pardonat . Ma tem insa ca SRI Aa cam facut o ...porcarie mare de tot facindu-l pe Gita la portita scapat . O sa dureze ceva timp dar i se va da totusi de urma .Eu as sugera ca sa-l consulte pe Puie Monta si sa afle care erau locurile preferate unde lui Ghita la portita ii placea sa se retraga pentru a se relaxa dupa o perioada de stres . Sint convins ca a avut grija sa-si asigure batrinetile plasind in off shore -uri atit cit a putut .Ati vazut ca zicala CINE SE ASEAMANA SE ADUNA merge de milioane Spune-mi Puie Monta cine ti-e prietenul ca sa-ti spun cine esti . ESTE MULT VALABILA SI VARIANTA Spune-mi Ghita la portita cine ti-e prietenul ca sa-ti spun cine esti ...

  raspunde comentariului
+