HomeActualitatePensionarele vor circula restricţionat cu RATB-ul: o zi cele...

Pensionarele vor circula restricţionat cu RATB-ul: o zi cele cu soţ, o zi cele văduve

Aglomeraţia care afectează mijloacele de transport în comun din Bucureşti va determina, se pare, RATB să ia măsuri extreme. Astfel, potrivit unor surse din interiorul Regiei, principala problemă o constituie grupurile organizate de pensionari, care iau cu asalt maşinile, în special cele dotate cu aer condiţionat, la prima oră, şi nu se mai dau jos din ele până seara.

„Nu mai avem loc de ei, e groaznic, e o aglomeraţie ca-ntr-un mall din China, la inaugurare. Adesea nici măcar şoferii nu s-au mai putut sui în maşini, fiindcă locul lor fusese ocupat de pensionari, care au refuzat cu îndârjire să se mai dea jos, motivând că e locul lor, e în faţă şi ei l-au ocupat primii”, ne-a precizat un reprezentant al RATB.

Prin urmare, începând chiar de luna viitoare, în toate mijloacele de transport din Capitală accesul pensionarilor s-ar putea face ca şi circulaţia maşinilor, pe vremea lui Ceauşescu: o zi cu soţ, o zi fără soţ. „Unii ar obiecta, spunând că pensionarele cu soţ vor fi mai numeroase, fiindcă se urcă în autobuz şi cu soţul, deci aglomeraţia va persista. Este cu totul fals: statisticile noastre arată că, dacă guvernul mai pune câteva taxe până la sfârşitul anului, vom avea mai puţine pensionare cu soţ decât pensionare fără soţ, adică văduve!”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare