Pentru a sfida America, Gâdea şi Badea fac grătare cu mici în faţa Ambasadei SUA!

de Spartakus , 04 iulie 2014
Pentru a sfida America, Gâdea şi Badea fac grătare cu mici în faţa Ambasadei SUA!

Supăraţi foc pe America, fiindcă e o ţară în ultimul hal de băsistă, două dintre vedetele Intact, Mihai Gâdea şi Mircea Badea, au pus azi la cale un protest neobişnuit. Cei doi îşi vor instala grătarele pentru mici chiar în faţa gardului Ambasadei SUA, cu prilejul tradiţionalei recepţii de 4 iulie. „Frăţioare, să mor io dacă nu m-au dezamăgit americanii, a spus Badea, adăugând: De ciudă, chiar azi dimineaţă mi-am ars în baie afişele de pe pereţi cu Top Gun, Rambo III şi Ron Jeremy, modelele culturale ale adolescenţei mele”. Se pare că, iniţial, Badea dorise să protesteze în stilul lui obişnuit, adică dezbrăcat şi cu nişte pene înfipte în fund, dar a fost oprit în ultimul moment de prieteni, care l-au avertizat că americanii ar putea să-l confunde cu un curcan şi să-i umple curul cu castane.

„Ştim că invitaţii vor fi serviţi cu hamburgeri, hot-dogi şi alte mizerii imperialiste şi de aceea vrem să le dovedim americanilor că noi nu ne lăsăm cumpăraţi cu cârnaţi. Noi suntem patrioţi, deci mâncăm mici şi de aceea îi invităm pe toţi românii patrioţi să consume azi mici, doar aşa, să moară America de necaz!”, a precizat Gâdea. Prezentatorul i-a îndemnat pe telespectatorii Antenei 3 să nu se atingă nici de deserturile tradiţionale americane, ca de pildă clătitele cu sos de arţar: „De ce să consumăm aşa ceva, când avem şi noi un dulce tradiţional, anume rahatul? Deci dragi români, azi, de Ziua Americii, mâncaţi cât mai mult rahat! În caz că nu aveţi, veniţi la noi, că noi avem rahat căcălău şi nu-i păcat să rămânem cu el pe stoc, dacă-l arestează pe domnul Voiculescu?”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Alf

    07 iulie 2014 10:48

    Era mai interesant dacă cei doi ipochimeni se apucau să facă nu grătare ci grilaje pentru Varan, acu' cât e în supraveghere "medicală" pentru ca la terminarea "stagiului" să poată fi "internat" fără o altă amânare.

    raspunde comentariului
+