Pentru că în România e prost plătit, stegarul dac va pleca în Franța ca ”stegarul gal”!

de Spartakus , 18 aprilie 2016
Asemănarea dintre stegarul nostru și stegarul lor e uimitoare

Deși guvernul de tehnocrați ne dă Curaj că lucrurile se vor îndrepta în România, nu există nimic concret care să sugereze acest lucru. Dimpotrivă, situația e tot mai grea și, din păcate, continuă nu doar exodul de brațe de muncă, ci și de creiere către alte țări, de euro pline. De pildă, sutelor de mii de români plecați din țară în ultimii ani ori la căpșuni, ori la Harvard, li s-ar putea adăuga, în curând, și celebrul ”stegar dac”. Prezent la conferința internațională a dilimanilor reptilieni de la Sinaia, faimosul Cezar Avrămuță s-a plâns doamnei Marine Le Pen de situația grea a patrioților din România, care nici bani de chiloți nu mai au și de aceea sunt nevoiți să-și etaleze toate alea pe la Antena 3, în direct și la oră de vârf.

Impresionată de drama stegarului dac, președinta Frontului Național din Franța i-a promis acestuia sprijin: ”I-am propus să vină la noi, în Franța, pentru că și noi am avea nevoie de un stegar, care să fluture drapelul tricolor cu toate ocaziile, dar până acum n-am găsit niciun voluntar, francezii fiind extrem de puturoși. O să-i dăm casă, masă și steag, îl dezbrăcăm de cămeșoiul ăla alb, penibil, și-i punem pe el niște ițari, îi dăm barba jos, îi facem o mustață pe oală, ca Vercingetorix, îl învățăm să urle ”Vive la France!” și asta e!”.

La rândul său, stegarul dac ar fi spus că se desparte cu inima grea de România: ”Dacă mai era Domnul Profesor Voiculescu liber, n-aș fi plecat nicăieri, că de 50 de lei pe zi, când îmi dădea să flutur steagul ăla și să strig ”Jos Băsescu!”, eu trăiam boierește. Dar așa, Domnul Voiculescu e la pușcărie, Domnul Marian Munteanu a fugit la PNL sau la PSD – nici el nu cred că știe - , așa că eu ce să mai fac pe aici, să mor de foame? Plec în Franța și-o să fiu stegarul gal, că și-acolo sunt probleme și trebuie să țină cineva sus steagul naționalismului. E drept că la București nu riscam decât să mă bage la balamuc, la Paris risc să mă bată și extremiștii de dreapta, când mă văd cu moaca asta de mujahedin, și arabii islamiști, când m-or vedea că susțin Frontul Național”.

Ieri, reporterii noștri l-au întâlnit pe stegarul dac făcând ultimele cumpărături înainte de plecarea în Franța. Atunci când l-am întrebat de ce și-a cumpărat un coș întreg cu vopsea de ouă, el a ținut să precizeze: ”Știți că galii se vopseau pe față când plecau la război. Cine știe ce vopseluri toxice au capitaliștii ăia pe acolo, am luat din astea tradiționale, Gallus, de la noi, că doar sunt patriot. Sper să nu mă confunde însă careva cu un ou și să mă spargă de Paște!”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Ion Aurel

    18 aprilie 2016 17:51

    PE INDIVID IL DOARE IN FUND PENTRU CINE SUJESTE .ESTE DAC PRECUM SUNT EU POPA CATOLIC .

    raspunde comentariului
+