HomeActualitatePentru mai mult realism, în Parcul de Dinozauri Râșnov...

Pentru mai mult realism, în Parcul de Dinozauri Râșnov vor fi aduși și câțiva politicieni!

După cum se știe, pe 12 iunie anul acesta, în România se va deschide primul parc adevărat de dinozauri. Într-o pădure de lângă Râșnov, copii și părinți vor putea avea ocazia să vadă nu mai puțin de 45 de monștri preistorici, de la cei foarte mici și inofensivi, până la fiare nemiloase ca T-Rex. Dar, deși creaturile din fibră de sticlă sunt recreate în mărime naturală și scot chiar și sunete înfiorătoare, realizatorii au considerat că expoziția nu este suficient de realistă. Pentru a adăuga o doză de autenticitate, ei au rugat principalele partide din România să-și trimită câțiva reprezentanți, nu neapărat de seamă cu dinozaurii, dar cu înfățișare și apucături de creaturi din Jurasic.

Cum este vorba, în primul rând, de un proiect educativ, iar partidele sunt mereu atente la educația și viitorul copiilor, rugămintea a fost îndeplinită. Astfel, pe lângă Ion Iliescu, faimosul Tyranosaurus Oltenițensis, care se hrănea, când era mai tânăr, cu bărboși și intelectuali, vor fi trimiși în pădurea de la Râșnov și Valeriu Zgonea, care a fost coleg de clasă nu doar cu Mihai Viteazul, ci și cu sauropozii, având același cap mic și corp mătăhălos ca al lor, dar și Călin Popescu Tăriceanu, supranumit ”dinozaurul-alfa”, pentru că nu se mulțumea cu o singură dinozăuriță, ci voia cel puțin cinci femele pe lângă el.

”Ca să-i hrănim, vom instala, în diferite locuri din pădure, padocuri speciale. Pentru politicienii carnivori aducem mici cu muștar, cefe la grătar și fleici, iar pentru cei erbivori o să instalăm, din loc în loc, valize cu dolari, euro și alte verzituri”, ne-a declarat unul dintre organizatori. Ca nu numai copiii, ci și părinții, să aibă o bucurie, în Jurassic Park de România se vor putea organiza chiar și vânători. ”Nu se va trage cu gloanțe de calibru obișnuit, pentru că, se știe, politicienii au șoriciul mai gros și decât al brontozaurilor, ci cu gloanțe dum-dum. Nu e nicio problemă dacă exponatele se vor împuțina astfel, pentru că politicieni găsești berechet, dar românii când să se mai distreze și ei, săracii?”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare