Pictorul Băsescu amestecă roșul cu galbenul pentru a renaște portocaliul PD-L

de Laurenţiu Muşoiu , 13 august 2020
Pictorul Băsescu amestecă roșul cu galbenul pentru a renaște portocaliul PD-L

Fostul președinte Traian Băsescu vrea să renască PD-L, cerându-le foștilor membrii ai partidului condus de el, din PNL, să vină la PMP.

Problema lui Băsescu este că foarte mulți liberali trec, înainte de alegerile locale, la PSD, în timp ce primarii social-democrați trec la PNL.

Avantajul lui Traian Băsescu este că, într-adevăr, amestecând vopseaua roșie cu cea galbenă, rezultă portocaliul, care i-a adus atât de multe momente fericite fostului căpitan de navă.

Astfel, Traian Băsescu trebuie să treacă la treabă și să se apuce să vopsească gardurile și zidurile din Capitală, pentru a avea șanse la un nou mandat de primar general.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • CRESELE SE POT DESCHIDE ?

  07 septembrie 2020 15:12

  DACA BUNICUL SA NU SE IMBOLNAVEASCU , DE TUICA , SI PALINCA , STAND ACASA , OARE CRESELE SE POT DESCHIDE ? CAM MIROASE A SPORT ! POATE A BAUT BUNICUL O VOTCA TARE !

  raspunde comentariului
 • UN SATEAN , A GASIT CEVA , SUB PODEAUA CASEI

  03 septembrie 2020 21:12

  PROBABIL , CA CEVA A CAZUT PE CASA , IN ANII 1944 , DIN AVION , SI S-A INFIPT IN PAMANT , IN INTERIORUL CASEI , SI A FOST PUS DEASUPRA PODEAUA DIN LEMN .

  raspunde comentariului
 • UN SATEAN , A GASIT CEVA , SUB PODEAUA CASEI

  03 septembrie 2020 21:08

  O DERIVATA A CUVANTULUI BELEAUA , POATE FI INLOCUIT CU CUVANTUL , CEVA !

  raspunde comentariului
 • UN SATEAN A GASIT BELEAUA , SUB DUSUMEAUA DIN LEMN A CASEI

  03 septembrie 2020 18:45

  PROBABIL , CA BELEAUA A CAZUT PE ACOPERIS , IAR GRINZILE DE LA ACOPERIS O FI FACUT UN TRIUNGHI , CU VARFUL IN JOS , IAR IN CASA , DEDESUBT , PROBABIL O FI FOST UN PAT CU ARCURI , IAR BELEAUA CANTARESTE PROBABIL 200 DE KILOGRAME . PROBABIL , CA IN ANII 1944 , O FI FOST CASA INUNDATA DE LA INUNDATII , IAR APA , PROBABIL , O FI ATENUAT CADEREA , BELEAUA , DIN AVION , IN ANII , PROBABIL 1944 .

  raspunde comentariului
 • UN SATEAN A GASIT BELEAUA , SUB PODEAUA DIN LEMN A CASEI

  03 septembrie 2020 17:47

  UN SATEAN , A VRUT SA-SI RENOVEZE CASA , IAR MUNCITORII , AU GASIT O BELEAUA SUB DUSUMEAUA DIN LEMN A CASEI . PROBABIL , CA BELEAUA A CAZUT , DIN AVION , MAI DEDEMULT , PROBABIL IN 1944 ,A STRAPUNS ACOPERISUL CASEI , PROBABIL , O FI CAZUT PE PATUL CU ARCURI CARE A AMORTIZAT CADEREA , SI S-A INFIPT IN PODEUA CASEI . DAR STAU SI MA INTREB , MAI DEMULT , PROPRIETARUL , SAU ALCINEVA , N-O FI VAZUT CA STA CU BELEAUA IN INTERIORUL CASEI ? BELEAUA ESTE FOARTE GREA , CANTARESTE CAM 200 DE KILOGRAME . STAU SI MA INTREB , OARE CUM O FI PUTUT SA PUNA SCANDURI LA DUSUMEA , PESTE BELEAUA IN CASA ? PROBABIL , CA N-O MAI FI FOST PROPRIETAR , SI POATE CA O FI FOST DOAR FEMEI , IN STAPANIREA CASEI , SI POATE CA , O FI PUS PE ALCINEVA , SA PUNA SCANDURI , LA DUSUMEA , PESTE BELEAUA IN CASA , INFIPTA IN PAMANT , IAR DUSUMEAUA DEASUPRA .

  raspunde comentariului
 • AER DE LA MUNTE , LA DOZA , DE INHALAT , AER CU MIROS DE OXIGEN SI CU MIROS DE BRAD

  02 septembrie 2020 15:07

  UN ROMAN VINDE AER DE LA MUNTE IN DOZE INHALATORII , DE 190 DE INHALARI , DOZA . ESTE FOARTE APRECIAT AERUL DE LA MUNTE IN DRUM CATRE TELECABINA DIN BUSTENI , CAND DIN PADURE VINE UN AER PUTERNIC DE OXIGEN SI DE MIROS DE BRAD ! ASEMENEA AER ESTE FOARTE APRECIAT IN ASIA , CRED CA SI IN BUCURESTI ESTE APRECIAT , AERUL DE LA MUNTE . SE PUNE DOZA LA FRIGIDER , SA AIBA AERUL TEMPERATURA DE 15 GRADE CELSIUS , SI CE INHALATII DE AER CURAT DE MUNTE , SE POATE FACE , ACASA IN BUCURESTI .

  raspunde comentariului
 • DORELE AI CURENT ? N-AM CURENT , N-AM INTERNET !

  31 august 2020 21:06

  OARE CUM POT AVEA ELEVII DIN PROVINCIE , INTERNET LA TABLETA ? DACA ELEVII DIN PROVINCIE NU AU NICI CURENT , IN CASE ! PROBABIL DACA S-AR INVENTA INTERNETUL , FARA CURENT , CU TABLETE SOLARE , LA FEL , CA LA CALCULATOARE SOLARE , ATUNCI , ASTA AR FI A OPTA , MINUNE A LUMII !

  raspunde comentariului
 • O INTREBARE

  15 august 2020 22:54

  OARE CAND LE V-OR DA PENSIONARILOR , 40 LA SUTA LA PENSIE ? IN ANUL 2022 , LUNA IULIE ? CA ABIA , DUPA 9 LUNI , LE DA PENSIONARILOR 14 LA SUTA , IN LUNA SEPTEMBRIE 2020 . DA PE TINE CUM TE CHEAMA DRAGULE PENSIONAR ? PE MINE MA CHEAMA , ABSURDI-STAN ! ATUNCI , EU SUNT BRAN , INCANTAT DE CUNOSTIINTA ! BRAN , CASTELUL , BRAN ! PENSIONARII , PUR SI SIMPLU , TRAIESC UN TIMP , AL ABSURDULUI ! CA NU PRIMESC , 40 LA SUTA LA PENSIE , CUM , ASA CUM LI S-AU PROMIS !

  raspunde comentariului
+