Pis la toată Europa!

de Academia Caţavencu , 22 martie 2016
Pis la toată Europa!

Pentru ca fundamentaliștii islamici să nu mai atace orașele din Belgia, Franța, Marea Britanie, Spania, Italia etc, propunem Uniunii Europene să dea dovadă de mai multă bunăvoință față de ei. Solicităm liderilor europeni ca, de mâine, să renunțe la costumele și cravatele alea de ghiauri și să-și pună pe ei niște cearșafuri corecte politic, iar doamna Merkel să nu se mai afișeze cu freza aia necredincioasă, ci să-și tragă pe față o burkha regulamentară, măcar să n-o mai vedem. De asemenea, cerem îmbrăcarea cu paltoane și pardesie negre a tuturor statuilor nud din Europa. Singura statuie pe care am dori să o vedem, în continuare, în puța goală, trebuie să fie Manneken Pis din Bruxelles, dar să i se pună și ei un turban pe cap, ca semn al triumfului și belșugului pe care multiculturalismul, corectitudinea politică și liberalismul de stânga le-au revărsat, iată, asupra noastră, a tuturor, profitând de faptul că ne-au prins cu gurile deschise. Pis, man?

Loading...

Comentarii

 • aura

  23 martie 2016 8:17

  imi pare bine ca mai sint AURE paci, dar imi pare bine ca nu sintem una si aceeasi...cit despre '''pis man'''.... oare cei ce au sculptat aceasta REALA SI AUTENTICA SITUATIE DE MOMENT NU AU PREZIS SI AVUT VIZIUNI PROFETICE CIND LE AU SCILPTAT????aceste statui trebuie sa ne duca cu gindul la GINDITORUL...LUI RODIN... asemanator cu cel de la HAMANGIA... POATE CA RODIN A STIUT SI EL CE TREBUIE SA FACEM CA SA DEVENIM IN PLINA CONSTIINTA...lasam PIS MAN UL DEO PARTE SI NE PROFILAM DE HAMANGIA CU ARTELE SALE....!

  raspunde comentariului
 • Fost fan AC

  23 martie 2016 4:25

  Sunteti niste i.d.i.o.t.i fratilor cu prejudecatile si stereotipurile voastre, pentru ca turbanul ala n'are nimic de-a face cu islamistii, nici suniti, nici shiiti, ci cu indienii sikh sau hindu, care nu sunt în nici un caz musulmani... Ce necuratu', e chiar atât de greu sa va documentati în ziua de azi, cu Internetul la îndemâna?

  raspunde comentariului
 • aura

  22 martie 2016 20:53

  Afacere pentru iubitorii de carti! Aceasta este afacerea cea mai potrivita pentru oamenii inteligenti si care au acasa o biblioteca! Castigi bani imbogatindu-ti biblioteca! Ce poate fi mai simplu si mai interesant? Aceasta este o oferta cu adevarat unica si revolutionara! Cere acum mai multe detalii, la adresa de email aura1diagmail.com

  raspunde comentariului
+