HomeActualitatePiţipoancele, ofertate de Al Qaida: primesc bani pentru fiecare...

Piţipoancele, ofertate de Al Qaida: primesc bani pentru fiecare cocalar sinucis pe şosea!

Incidentul sângeros petrecut ieri în Prahova a stârnit nu doar consternare, ci şi reacţii favorabile. De pildă, teroriştii Al Qaida s-au arătat încântaţi să vadă că şi printre creştini există destul cretini care să se omoare de bună voie, luând şi nevinovaţi cu ei.

Şi, cum teroriştii se mişcă repede, se pare că ei ar fi contactat deja, pe reţelele de socializare, mai multe piţipoance din România, orientându-se după profil: au fost considerate eligibile toate fetele care aveau cel puţin un selfie făcut pe veceu, cu faianţa jegoasă în spate sau pe recamierul producţie 1970, cu carpeta „Răpirea din Serai” pe fundal.

„Da, e adevărat, ne-a declarat o piţipoancă, m-a ciupit un arăbate, unul Abdul Nu-ştiu-cum, aseară, pe Facebook. Eu am crezut că vrea ceva de la mine personal, deşi nu mai aveam tariful scris pe perete, dar nu de la mine voia, ci de la iubi al meu, Giani. Cică dacă-l părăsesc pe Giani şi-l fac să intre cu maşina într-un autocar, ceva, să iasă cu cât mai mulţi morţi, îmi dă nu ştiu câţi dolari. I-am zis că deocamdată io-l iubesc pe Giani, n-am motive să mă despart de el, da’ dacă-l mai văd că se uită la panarama aia de Flory, zău de nu bat palma cu arabii!”.

Deşi li s-a sugerat să-l contacteze şi pe Adrian Sobaru, care tocmai intrase cu maşina în gardul de la Guvern, teroriştii Al-Qaida au respins categoric această variantă: „Cocalarii sinucigaşi sunt exact ce ne trebuie: n-au creier deloc, au maşini puternice, se sinucid fără să comenteze, nu se joacă de-a sinuciderea, pe când cu Sobaru şi cu Dacia lui amărâtă ce să facem? Dacă pui zece kile de dinamită pe ea îi cade toba, e vai de mama ei. Plus de asta, ce interes avem să-l sprijinim pe unul ca Sobaru, care a vrut să intre cu maşina în clădirea guvernului, când guvernul e de partea noastră, omoară mai mulţi creştini decât am putea omorî noi cu o escadrilă întreagă de avioane”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare