PNL se reînnoieşte: Andreea Vass îl va naşte pe viitorul Preşedinte în timpul următorului Congres!

de Nestor , 10 octombrie 2015

Afirmaţia Andreei Paul Vass că şi-a născut fetiţa sâmbăta ca să nu piardă o zi de muncă a oferit soluţia providenţială pentru mult aşteptata revigorare a partidului: liberala mamă îl va naşte controlat pe viitorul Preşedinte liberal în chiar timpul lucrărilor următorului Congres. Astfel, acesta nu va pierde nicio zi cu făcutul în scutece sau alăptatul, trecând imediat la pamperşii politici şi ţâţa fondurilor de partid.

Doamna Andreea a promis că-l va livra pe Preşedinte direct la maturitate,  conceput pe modelul fostului Preşedinte liberal Iohannis, actualmente Preşedinte liber la Cotroceni: înalt, puternic, impunător, care va creşte mai repede în şase case decât alţii într-una singură. Personajul va avea mai mulţi taţi din rândurile membrilor de vază, lista urmând a fi definitivată la o adunare generală pe ţară. Se fac toate demersurile pe lângă Crin Antonescu să fie cap de listă, urmărindu-se dotarea preconceptivă a viitorului Lider cu fluxul verbal ce-i lipseşte (ghinion!) prototipului Iohannis.

Aflăm pe surse că ideea a stârnit interesul Mamei PSD Gabriela Vrânceanu Firea Pandele, ea angajându-se să-l aducă la lumină pe următorul Preşedinte social-democrat în prima şedinţă a proximului Congres, ca soluţie de rezervă în caz că ghinionul se va manifesta cu executare la recursul dlui Dragnea. Deşi doamna Firea Pandele a efectuat deja două naşteri de probă, rezultatele au fost aceleaşi: ambii prunci au ieşit identici, cu mustaţă, dosar penal la DNA şi mare poftă de supt la Bombonica Bugetului.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • un roman mai prost

  11 octombrie 2015 13:30

  ai ajunge alocatia de pemparsi si lapte praf ? sau spala scutecele de bumbac, si lapte din.... sa reduca cheltuielile.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  11 octombrie 2015 13:27

  sa nascut o printisoare, probabil a supt , cu suzeta de aur si diamante, sa nu-i se scrise plamini mamici.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  11 octombrie 2015 13:25

  alta Dona clonata aroganta a sistemului cu-o familie model, integra, corecta, cu moralitate, o Tata care a uitat de cratita.

  raspunde comentariului
+