HomeActualitatePolițistul care a spreyat decisiv un bombardier în Galați,...

Polițistul care a spreyat decisiv un bombardier în Galați, ofertat de Gabriela Firea pentru a fi folosit în lupta împotriva țânțarilor!

Un polițist care a intervenit prompt la Galați, spălând pe dinți, cu sprayul din dotare, un scandalagiu aflat în plin proces de tulburare a liniștii și ordinii publice, a devenit eroul internetului în doar câteva ore.

Funcționarul a primit zeci de mii de aprecieri pe rețelele de socializare, sute de mesaje de încurajare, zeci de cereri în căsătorie de admiratoarele gestului său bărbătesc, dar și câteva propuneri de angajare extrem de bine plătite

Cea mai ofertantă propunere pentru eroul din Galați, având în vedere dezvăluirile ministrului Internelor, Marcel Vela, potrivit căruia polițiștii locali au salarii duble față de omologii din MAI, urmează, însă, să-i fie înaintată, de chiar primarul general al Capitalei.

Potrivit surselor noastre din cadrul Primăriei, Gabriela Firea ar fi declarat în prezenţa câtorva reprezentanți ai aparatului tehnic edilitar că intenţionează, până la finalul acestei luni, să ceară detaşarea polițistului la Bucureşti pentru a-l putea folosi în lupta contra ţânţarilor ce pun în prezent la grea încercare răbdarea bucureştenilor.

”Ţânţarilor cred că nu se va supăra nimeni dacă le va şpreia cineva trompele de la 30 de centimetri, iar polițiștul din Galați chiar a arătat că poate fi extrem de eficient în lupta împotriva elementelor care terorizează populaţia”, ar fi declarat Gabriela Firea.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare