Ponta: ”La câte parașute erau în avion, nu pățeam nimic dacă ne prăbușeam!”

de Spartakus , 20 aprilie 2015
Ponta: ”La câte parașute erau în avion, nu pățeam nimic dacă ne prăbușeam!”

Vestea că avionul care îi aducea de la Cluj-Napoca pe premierul Ponta și șeful la femei Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu a fost la un pas să se prăbușească a stârnit reale emoții printre internauți, dar, cum ar zice un mare clasic în viață… ghinion, n-a fost să fie de data asta! Profesionalismul piloților a făcut ca aeronava să ajungă cu bine la București și pasagerii să coboare nevătămați de la bord, deși, cum foarte jurnalistic se exprima o cunoscută jurnalistă independentă, aflată, de asemenea, în avion, ”10% din pasageri au borât”.

Chestionat de presă, la sosirea pe ”Henri Coandă”, premierul a declarat, surâzător, că nu s-a temut nici măcar o clipă pentru viața lui. ”Acolo eram eu, era domnul Tăriceanu, erau o mulțime de oameni din USL și, la câte parașute erau în avion, chiar dacă ne prăbușeam, nu pățeam nimic, n-aveam cum”. În legătură cu postarea de pe Facebook a cunoscutei jurnaliste independente, cu limbaj elevat, Ponta a recunoscut: ”Da, e adevărat, mulți pasageri au borât, nu doar 10%, ci chiar și mai mulți. Dar n-au borât din cauza turbulențelor și a golurilor de aer, cum credea jurnalista, ci din cauza mea, când am început să le povestesc despre realizările guvernului Victor Viorel-Ponta, mai ales despre numeroșii kilometri de autostradă pe care i-am construit”.

Totodată, Ponta a spus că nu i-a fost frică de golurile de aer, întrucât e foarte obișnuit cu golurile pe care le-a dat el în buget, care sunt și mai crâncene. La întrebarea unui alt ziarist, dacă s-a temut vreo clipă că pilotul sau copilotul avionului ar putea să aibă gânduri sinucigașe și să înfigă avionul în Carpați, premierul a râs copios: ”Făi ăștia, a răspuns el, nu știu dacă v-ați dat seama, dar singurul copilot cu gânduri sinucigașe din țara asta sunt eu. În momentul de față tocmai ce l-am trimis la toaletă pe pilotul Iohannis și îndrept cu toată puterea avionul numit România spre munți. Nu, nu spre Carpați, fraierilor, ci spre Urali!”

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • terente

  20 aprilie 2015 19:37

  PREMIERĂ în România. Victor Ponta cere Avocatului Poporului să sesizeze CCR în privina unei ordonane semnate de el săptămâna trecută...Dacă n-o rezolvă astfel, Ponta a promis că va ieși în strada.

  raspunde comentariului
 • grisa

  20 aprilie 2015 16:41

  Bun articolul. Nu doresc moartea pacatosului ci indreptarea lui desi, in ceea ce-l priveste pe pinochio, slabe sperante. Ramane celasi infatuat, prost de bubuie. DEbiteaza la platitudini cu aerul de a fi lansat cele mai "intelepte" cugetari. Halal sa ne fie ! Zicea cineva ca " noi ii alegem" dar daca alta oferta n-avem si, mai ales acu' cu DNA-ul nu se vor inghesui prea multi doar daca li se propmite sparlamentarilor, imunitate deplina in fata Justitiei.

  raspunde comentariului
 • lulu

  20 aprilie 2015 11:59

  Se pare ca a ratat URALII !Pecato...

  raspunde comentariului
+