Ponta, deschide gura, să exciți diaspora!

de Spartakus , 22 august 2016
Ponta, deschide gura, să exciți diaspora!

Nu știu dacă ați remarcat, dar, de câte ori vine vorba de diaspora, Ponta are tendința de a deschide gurița lui senzuală și a rămâne cu ea căscată, cum a rămas și pe 16 noiembrie 2014, seara, când a aflat că are cu un milion de voturi mai puțin decât Iohannis. Probabil deschiderea largă a cavității bucale e o reminiscență a amintirilor plăcute pe care fostul premier le are din partea zecilor de mii de români din străinătate, care i-au spulberat visul de a fi președinte, livrându-i o sinceră ”Puie Monta!”. Ori poate e vreun reflex pavlovian, și acest maidanez încă necastrat al vieții politicii românești latră instant, nu când vede becul aprins, ci când aude de diaspora.

Să susții, la doi ani de la alegeri, că românii din diaspora n-au tremurat de frig și de furie pe la cozile de vot o zi întreagă, înseamnă să negi realitatea. Să afirmi că nu unul, nu o sută, ci zeci de mii de oameni cu glagorie, alungați din țară de minerii lui Iliescu și de termitele lui Năstase, au stat la cozi de trei-patru ori la rând, doar pentru că voiau să se vadă la televizor, înseamnă să fii nebun în toată regula. Deja Victor Ponta a depășit pragul simplei mitomanii, căci mitoman era când ne povestea, rânjind fasolele, cum și-a scris el singur-singurel lucrarea de doctorat. Deja el se comportă ca un sociopat.

Nu credeți? Păi hai să vedem ce spun manualele de psihiatrie despre sociopați: nu respectă legile și se angajează constat în acte ilegale; mint constant, intimidează și folosesc înșelăciuni pentru profitul propriu; manifestă dispreț față de siguranța altor indivizi; au o iresponsabilitate indicată de eșecul repetat de a susține un loc de muncă sau de a-și onora obligațiile financiare; nu manifestă remușcări și sunt indiferenți față de actele de violență, furt sau abuz verbal îndreptate împotriva altor indivizi; manipulează prin șantaj și intimidare; prezintă un dispreț total față de bine și de rău. Analizați comportamentul lui Victor-Viorel din ultimii ani și o să vă lămuriți: nici dacă la pagina respectivă din manual s-ar fi pus și o poză cu Ponta, caracterizarea n-ar fi putut fi mai exactă!

Dar, stând strâmb și judecând drept, e excelent, pentru sănătatea mintală a acestui popor, că un individ ca Ponta mai iese, din când în când, să facă crize la televizor și nimeni nu sună la Salvare. Așa știm sigur că milioanele de români din diaspora vor veni la vot și la toamnă, deoarece altfel n-ar fi avut, poate, o motivație îndeajuns de puternică. Dar e suficient să-l vezi pe Plagiator delirând la România TV ca să fii sigur că, în ziua votului, vei merge să votezi contra PSD și târâș pe coate și genunchi, chiar dacă secția e la o sută de mile depărtare, și vei sta și doișpe ore la coadă, chiar dacă afară plouă ca la tropice. Pentru că acest nebun încă nelegat e cel mai bun anti-agent electoral al PSD. Nu trebuie decât ca el să apară la televizor și să deschidă gura, ca să aducă instantaneu mii de voturi contra Partidului. Degeaba se chinuie Dragnea să scoată pensionarii, șoșonarii și morții la vot. Vine Viorel și-i anulează voturile din cinci vorbe și trei minciuni.

Așadar, domnu' Ghiță, domnuuu' Gâdea, invitați-l mai des pe Ponta în emisiuni, să ne vorbească despre masochiștii din diaspora, despre hipsterii vânduți lui Soros, despre trădătorul de țară Cioloș și mafiotul Ghinea, despre cum șerpilienii, în cârdășie cu reptilienii, și-au propus să ne fure țărișoara, pentru care s-au trudit atâta strămoșii noștri daci, domnul Burebista, domnul Decebalusperscorillo și chiar și domnul Zamolxe personal, pe persoană fizică. Oricât ar părea de greu de crezut, nu monarhia, nici tehnocrația, nici meritocrația nu salvează România. Nebunia salvează România. Fiecare scenariu aiuristic prezentat de Ponta la TV, fiecare acuză absurdă adusă de el oamenilor cinstiți și obidiți, care și-au rupt spinarea slugărind pe la străini, e o garanție că ciuma pesedistă n-o să se mai abată iar, din toamnă, asupra țării. Așa că lăsați-l pe sociopatul de Ponta să delireze în voie și nu-l opriți. Nu de alta, dar să avem și noi prilejul, la toamnă, ca după ce am strigat ”Puie Monta!”, să băgăm și-un ”Puie PSD!”, din tot sufletul.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Juramantul lui Ciolanis

  02 septembrie 2016 18:28

  httpswww.youtube.comwatch?v=0FHT0uP-hYo

  raspunde comentariului
 • Ciolanis ciolos sorosi

  31 august 2016 19:18

  baga pe yutube .......... Evreul George Soros demascat de ROMANIA TV. Guvernul Cioloș Impus de miliardarul Soroș

  raspunde comentariului
 • Ciolanis

  31 august 2016 19:15

  httpswww.youtube.comwatch?v=pbsRCd_i-m8

  raspunde comentariului
 • vasile

  25 august 2016 21:17

  Control psihiatric comisie de specialisti,aparaturaabsolut necesar la politicienii nostri din primele linii !

  raspunde comentariului
 • horincel prunariu

  25 august 2016 2:06

  mai dragilor, in principiu si in virtutea logicii aveti dreptate, dar daca ne referim la pesedizatii fara frontiere, ei bine, la categoriile respective logica sau bunul simt sunt contra-argumente, zombii tov. ilici sau asistatzii tuciurii ai lu' livache se trezesc din morti - de beti, sau de decrepiti - mesmerizati de glasuirile inepte ale plagi-ator, cu cit sunt mai nesimtite alegatiile viorelei cu atit poporul psdpcrpunjaby o iau mai de buna, si tare ma tem ca, desi 42 era o concentratie de pe sticla din fata unui tov. senator psd, vor lua la alegeri cca. 34, nu nesocotiti rezervele de prostie si ticalosenie ale poporului manelist. si cu aliatul tarficeanu si alte curve politice din cercul rosu s-ar putea duce spre un 41-42 se procente, si chiar sa pretinda sa ia comanda.

  raspunde comentariului
 • LUNGIMEA COZII la COZIA

  22 august 2016 19:29

  Oare cu totii sunteti repetenti la aritmetica, asa ca plagiatorul derbedeu si mitoman ? Chiar daca cei care au votat in diaspora, s-ar fi asezat cu totii dupa vot din nou la coada, aceasta nu putea sa creasca, ci ar fi ramas la fel de lunga, daca nu veaneau altii in plus. Este vorba de lungimea vizibila a cozii. Ati inteles acum aberatia dobitocului albanez Naum, sau vreti sa va fac un desen ?Asta sau isi bate joc de voi cu buna stiinta, ori este un idiot, ceea ce ar infirma parerea poporului votangiu psd, care l-a ales drept cel mai intelectual dintre ei. Poporul are intotdeauna dreptate, chiar si cand nu poate avea.

  raspunde comentariului
 • Don Giovanni

  22 august 2016 15:11

  Veve asta flescaita, nu mai excita nici macar un adolescent, cu atat mai putin niste diasporeni cu experienta. Poate vreun mosulica de la azil mai vrea oral de 50 lei in loc de zahar si ulei.

  raspunde comentariului
 • stefan

  22 august 2016 11:08

  frate, de ce te încăpățânezi? foaie verde de susai, nu le ai și nu le ai!

  raspunde comentariului
 • jules

  22 august 2016 10:39

  da , este sociopat . da , puie monta este cel mai bun agent electoral impotriva psd ! si desigur vom merge din nou la vot fara sa ne pese de cozi , organizare de kkt , ploaie , vant si frig .

  raspunde comentariului
+