HomeActualitatePonta, o femeie cu prea multe zile delicate

Ponta, o femeie cu prea multe zile delicate

Deși mascul în buletin și foarte viril la televizor, înzestrat cu tupeu golănesc, cu glume de șantier în tolbă și aparent gata oricând să-și dea ochelarii jos și s-o pună de-o smardoială ca-n curtea școlii, Victor Ponta este, în adâncul sufletului său, o femeie delicată. O femeie mereu sensibilă la farmecul masculin, mai ales atunci când i s-au adus laude. Când Năstase i-a zis că are profil de Titulescu, s-a înroșit ca o liceană prinsă copiind. Când Băsescu i-a pus în mână frâiele guvernării, s-a muiat toată – sau, mai curând, Băsescu a muiat-o pe ea. Nu mai vorbesc de momentul când Vadim i-a dedicat poezia aia faină, cu ”e lasciv ca o vădană și-are mersul legănat” și când lui Ponta i-a scăpat chiar un pârț, de emoție.

Mai nou, până și justițiarii de duminică din Partidul Rusia… ăăă, pardon, România Unită, și-au dat seama că umflătura aia din chiloții lui Viorel n-are nicio legătură cu sexul, ci e fie un teanc de bani rămas de pe la Rovinari, fie o fițuică rulată, uitată pe-acolo de la ultimul examen de procuror, fie un pansament igienic, pentru zilele delicate. Stenogramele în care Bogdan Diaconu vorbește cu un alt nene despre Ponta dovedesc că nici măcar foștii săi colegi nu dau nici nici mucii pe Viorel. Din discuție reiese că fostul premier e instabil, e ca o femeie la ciclu, e cu capul, are o problemă psihică. E, aici cred că deja exagerează: de când a devenit gingășia o problemă psihică?

Când auzi asemenea limbaj, mai că-ți vine să chemi Combaterea Discriminării sau să suni la 112 și să anunți că o biată femeie e agresată, ziua în amiaza mare, de niște bădărani. Păi așa se vorbește cu o femeie, băi, domnilor? Și mai grav e faptul că toți bărbații s-au purtat așa cu biata Ponta, de-a lungul vremii: și Vanghelie, când o alerga prin sala Congresului PSD, amenințând-o că vine peste ea cu 200 de haidamaci și-o taie, și Ghiță, când îi zicea, la telefon, ”Bă Ponta, o fut pe mă-ta, fac rating de 1,2 la România TV, te duci la televizor imediat!” Iar ea se ducea, biata, ce era să facă?

Din păcate, calvarul Pontei nu se va opri aici. De Iliescu a scăpat, că ăla era prea antic să-i mai poată face ceva, de Geoană așijderea, că ăla era prea prostănac s-o atingă cu altceva decât cu vorba, dar stați să vedeți când o lua-o Dragnea la babardit! Fiindcă a pus-o mustăciosul pe Ponta cap de listă la Gorj, dar a făcut asta ca să nu destrame partidul înainte de alegeri. După alegeri, când și-o vedea sacii în căruță, o alungă în stradă, că-n patru ani uită electoratul de ea. Și încă Dragnea nu e cel mai rău mascul care i s-ar putea întâmpla Pontei. Să nu uităm că mai există și-o Codruța Kovesi și asta, când e vorba de fxxxt infractori, fxxe mai rău ca Titus Steel!

În asemenea circumstanței, suavei Ponta nu-i rămâne decât să plece singură din politică. Sunt prea mulți bădărani, prea mulți derbedei, ca să mai vrea să aibă de-a face cu ei. Și toți, pe unde-o prind, din Puie Monta n-o scot, de-a început, sărmanei, să-i fie frică să și deschidă gura, de la o vreme. Mai bine iese din curvăsăreala asta și revine la meseria ei de bază – vânzătoare la fast-food. Nu neapărat la Paris, că acuma avem șaormerii și la Dristor. Iar dacă o mai apuca-o, când și când, cheful de friki-friki, să nu se mai încurce cu bărbați, că toți e porci, vorba străvechiului proverb indian. Dacă tot e un instrument, cum zice Diaconu, femeia Ponta s-ar putea folosi chiar ea de ea și nu doar c-o să se simtă mai bine ca niciodată, da’ nu mai dă nici bani pe dildo.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare