Ponta a decis: ”Alocații doar pentru șomerii alcoolici, cu peste cinci copii și doi morți care au votat PSD”

de Spartakus , 29 mai 2015
Ponta, arătând cuantumul alocațiilor pentru copiii ai căror părinți au ”venituri suficiente”

Conștient că nu are bani suficienți la buget pentru a acoperi mărirea alocațiilor – pe principiul ”dacă-i dăm pe toți, nouă ce ne mai rămâne de furat?” - , guvernul Ponta se codește să aplice această lege. Mai mult, premierul a declarat că nu i se pare corect ca toți copiii să primească aceiași bani, ca la comuniști, ci să primească sume diferite, ca la capitaliștii de cumetrie.

Astfel, dacă părinții sunt bogați sau au ”venituri suficiente” trebuie să primească la fel cum au primit până acum sau chiar nimic, dar să li se mai aplice o taxă, mama lor de imperialiști. Dacă părinții sunt foarte săraci sau nu au ”venituri suficiente”, alocația să li se dubleze, tripleze sau cvadrupleze, funcție de cât de mare au setea: ”Se știe că bețivii nu au niciodată venituri suficiente la cât ar putea ei să bea cu adevărat”, au precizat surse guvernamentale.

Prin urmare, după câteva analize de fiabilitate și după ce au luat în considerare statisticile, să vadă câți morți i-au lipsit lui Ponta să ajungă președinte, specialiștii din Palatul Victoria au lansat un nou proiect de lege privind alocațiile. Acesta stipulează că nu se vor mai acorda alocații decât părinților care îndeplinesc următoarele condiții:

*au cel puțin cinci copii în bătătură (copiii dați în plasament constituie un bonus)

*sunt șomeri sau n-au pus în viața lor mâna pe o sapă

*sunt alcoolici sau doar bețivi, dar își bat nevasta cu regularitate (la dosar trebuia atașate și poze cu nevasta cu ochi umflați sau nas spart)

*locuiesc într-un palat cu cel puțin zece turnulețe, zece puradei și șasă cai frumoși

*au în familie cel puțin doi morți care au votat PSD și își iau angajamentul ca, la alegerile din 2016, să mai convingă alți doi morți să vină la vot.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • oana

    30 mai 2015 18:17

    Un deputat PSD ainventat bile de vot care se evapora la 5 minute dupa ce sunt puse in urna ! Cand albele ,cand negrele Din modestie nu vrea brevet de inventator .

    raspunde comentariului
+