HomeActualitatePonta a postat pe Facebook o poză cu el...

Ponta a postat pe Facebook o poză cu el şi cu Zamolxes!

După fotografiile extrem de reuşite realizate anul trecut – el cu sicriul lui Mandela, el cu tabloul regelui Mihai, el cu adevărata sosie a lui Ghiţă Ciobanul, el cu zidurile de la Sarmisegetusa, el cu Carpaţii – premierul Ponta continuă seria „selfies”-urilor (poze de pus pe Facebook) de succes.

Se pare că recent, echipa de imagine, condusă de Mirel Palavra, ar fi postat pe pagina de Facebook „Victor Viorel Ponta” o fotografie în care Dottore apare alături de un bătrânel misterios. Potrivit unor surse, acesta ar fi fost surprins de jandarmi la Sarmisegetusa, el neştiind că acolo este, iarna, o zonă zonă interzisă pulimii şi destinată exclusiv primului-ministru al României.

În ciuda bătăii zdravene administrate, bătrânelul n-a vrut să recunoască nici că e paparazzo, nici că e băsist, ci a continuat să susţină că-l cheamă Zamolxes şi are un mesaj de transmis către Ponta. Dându-şi seama că personajul este, într-adevăr, zeul suprem al strămoşilor lui daci cu care se lăuda pe Internet, premierul a reuşit cu greu să scoată divinitatea din pulanele jandarmilor şi s-a pozat cu ea.

„Era chiar Zamolxe, a dezvăluit, ulterior, Ponta. I-am povestit despre realizările mele ca prim-ministru, i-am spus că păstrez tradiţiile şi că în ţară există încă milioane de urmaşi ai dacilor, numiţi aplaudaci, care mă aclamă pe şantiere şi stadioane. Zeul a fost foarte fericit să audă şi că sunt însurat cu Daciana, că exportăm Dacia la greu, dar a rămas dezamăgit aflând că Mazăre, deşi are un nume de origine dacică, preferă să se maimuţărească în haine de sultan şi de nazist, în loc să-şi pună pe cap o cuşmă de tarabostes.

Tot Zamolxe mi-a dezvăluit că românii o duc atât de prost fiindcă beau prea mult şi m-a sfătuit să le bag o taxă pe vin de să-i usture la ficaţi. Ceea ce am să şi fac, întrucât zeul mi-a promis că, dacă-i dezvăţ de năravul băuturii şi le dau să bea doar o dată la patru ani, de alegeri, intervine pe partea ecumenică la Dumnezeu, Allah şi Buddha şi-i roagă şi pe ei să facă poze cu mine, să am ce  pune pe Facebook tot anul!”.

Exclusiv online

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare