Ponta acuză: DNA plagiază programul guvernamental "A doua casă"!

de Nestor , 17 martie 2015

Prim-Ministrul susține că DNA s-ar fi inspirat pe față din proiectul recent lansat al Guvernului Ponta și denumit "A doua casă": "Prin acțiunile sale în lanț din ultimul timp, DNA copiază fără rușine programul Guvernului meu. "A doua casă" a fost ideea mea personală și se adresează tinerilor care au participat deja la "Prima casă". Este o inițiativă cu caracter social-democrat, îmi amintesc perfect cât de greu mi-a fost și mie când aveam o singură locuință. Ghinion, nu toți tinerii pot ajunge la șase case, cum am reușit eu după multă muncă politică, sau dl Iohannis prin mijloace pe care nu le cunosc deoarece nu mai suntem în campanie electorală. 

Vrem ca măcar a doua locuință să fie accesibilă oricui dorește acest lucru și nu are posibilitatea să ia milioane de euro împrumut, pe modelul anumitor persoane care acum cer case de protocol de la Stat. Nemulțumirea mea față de programul procurorilor din DNA este că al lor nu are deloc o anvergură socială, adresându-se doar persoanelor avute, lipsite de nevoi în locuințe ale Statului plătite tot de contribuabili. Ați auzit plângerile beneficiarilor programului DNA legate de calitatea spațiului locativ oferit, cu celule amintind de Evul Mediu, fără gresie, faianță, marmură și instalații sanitare aurite, precum cele din reședințele dlui Videanu. Mi se pare de-a dreptul inuman să-l cazezi pe dl Mazăre într-o încăpere fără debarcader și asistente în bikini, unde nici măcar bereta roșie de activist în folosul Poporului nu îi este permis să o poarte.

În ce privește zvonurile lansate de dl Vanghelie - cum că și mie mi se pregătește a șaptea casă - vă asigur că nu au nicio bază reală. Nu ajung acolo până nu-i rezolv mai întâi dlui Băsescu situația locativă. S-au început lucrările de renovare, iar dânsul va beneficia de confortul meritat și siguranța necesară unui fost Președinte: zăvor la ușă, gratii la fereastră și televizor setat pe Antena 3. Hai pa, v-am pupat pe toți, ne vedem la următorul vorbitor!"

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Bela

  17 martie 2015 15:47

  eu personal am fost la 200 de fundati in romania si numai la JUMATE DIN ELE CELE CONDUSE DE STRAINI AM GASIT SPRIJIN IN REST CELE CONDUSE DE ROMANI EREAU DOAR ACOPERIRE PT TRAFIC DE DROGURI CARNE VIE HOTI SPALARE DE BANI EVAZIUNE FISCALA EXACT CU CE SE OCUPA BISERICA ORTODOXA ROMANA MAFIE INCULTI RETARDATI PLAGIATORI HOTI CURVE.

  raspunde comentariului
 • Bela

  17 martie 2015 15:47

  SA VA FEREASCA SFANTUL SA AVETI DEAFACE CU ROAMNII

  raspunde comentariului
 • Bela

  17 martie 2015 15:45

  nu mai puneti botul la acesti mancatori de cacat asta sunt decat niste paiate ca sa nu se ridice oameni adevarati sunt niste mascarici de serviciu care slujesc tot aceeasi mafie ex Vadin Dan Diaconescu au pus toti mafioti la conducerea partidului lor la centru si in provincii toti acndidati lor reciclati de la alte partide securisti hoti masoni. I sinter va spus fereasca sfantul ca sa ajunga romanii la guvernarea romaniei sunt doar tigani si hoti farisei impostori, romania trebuie condusa tot de strain mai vrei dovezi iti dau aratatim si mie ce mii de fundati romanesti sprijina romanii destepti tot strainii dar romanasi cu ban se sparg in scheme asa ca tot mai bine romania este condusa de straini indiferent de unde, alt exemplu in Italia sunt 4 milioane de romani 1 milioan au cetatenia italiana dar nu exista 400 de consilieri locali romani voatti in italia si nici 40 de consilieri judeteni si 4 primari si 4 deputati si un senator tot pe italiebni ii voteaza si cand intrebi de ce ce vrei sa ajungem ca in romania toti someri si sa mancam pamant ca in romania nici la gunoaie nu ai loc si nu mai prinzi rasnd . Romani sunt niste tigani retardati plagiatori inculti jegurile UE si asta a spuso o planeta intreaga toti ii expulzeaza pe romanii toti le dau bani sa plece.

  raspunde comentariului
 • Bela

  17 martie 2015 15:44

  FAC APEL LA RUSI AMERICAN UE SA NU LASE LA CONDUCEREA ROAMNIEI ROAMNI CA SE VOR IMULTI JEGURILE ASTEA SI VOR INFESTA PALNETA CU PLAGIATORI CURVE SI TRAFIC DE COPII SI SATANISMUL LOR POPOR DE RETARDATI. ROMANI SUNT TIGANII.

  raspunde comentariului
 • Bela

  17 martie 2015 15:43

  STII CE FAC DRAGALASI TAI ROMANI CUM AU FACUT CU IOANA SI CU COPII SPUN CAI INFIAZA SI II FAND PT RETELE DE PEDOFILIE SI ORGANE ASTA FAC ROAMNASI TAI SCUMPI A VENT ODATA O BARONESA DIN GERMANIA SA INTERZICA ADOPTILE INTERNATIONALE DIN ROMANIA SI rai1 SI MULTE TELEVIZIUNI AU FACUT SCANDAL SI TOTI ROMANII AU SARI SI EI CU GURA CA NU ESTE ADEVARAT CA SUNT DISCRIMINATI RASA IMPUTITA DE SATANISTI ASTA SUNTETI ROMANI JEGURILE SI CURVELE EUROPEI TRAFICANTI DE COPII CARNE VIE SI MAFIOTI SATANIST AFARA CU VOI DIN UE. IN LOC SA SE REVOLTE ROMANI SA RECUNOASCA SI SA II ARDA PE RUG DE FII PE TOTI SEFI DIRECTORI POPI POLITAI PROCURORI JUDECATORI ROMANI BEAU CU EI SI SE FUT SI DANSEAZA MANELE PLAGIAZA SI SE CACA PE ROMANIA SI PE UE ROMANI NU SUNT DECAT O TIGANCA IMPUTITA CUM A SPUS BASESCU O NATIE DE SATANISTI CU DANIELO MUISTUL SEF PESTE BANI SI POPI IN ROMANIA TRA TIGANILOR.

  raspunde comentariului
 • Academia Cațavencu

  17 martie 2015 15:18

  Bre, acoloșa a coabitat Năstase cu Vântu și mnealui nu suporta micul dejun fără giocondă la intrare. Nici Băsescu n-a fost atât de inuman să-l lase fără, după ce a trebuit Adelu să-și vândă niște brugheli de la Mătușa Tamara ca să plătească avocații.

  raspunde comentariului
 • profesorul

  17 martie 2015 15:02

  Iar ati dat-o branza, nici macar in bare. Alea orizontale si cu intalnire si pe verticala. Ce aveti cu grasana lui da Vinci? Pe ea de ce o bagati la a doua casa? Ce mama pestelui a dosit gacica in cauza? Vreo iluminare, ceva loje masonice, vre-un Brown ? Lasati-o in plata Louvre-ului ca nu e atat de scump si la mila celor care se incapataneaza sa mai creada ca Blonda de la drept a prea curajosul Traienica este un gen de Mona. Ca pe Lisa o s-o vada marinelul ceva mai incolo. Probabil la intalnirile lunare in camera de ... toate alea, daca are din dotare cine sa-i vina. La intalnire, desigur. Ca cine stie, poate ca dupa ce se muta in garsoniera, se inscrie pe sentimente.ro si te rezesti ca se vede cu Mata lui Hari sau cu cine mai stie cine. Eu stiu cu cine da nu spun. Ca e mare becher cu sau fara feminin! cititi dracu niste almanahe sau va veti pierde din succesuri!

  raspunde comentariului
+