HomeActualitatePonta acuză: DNA plagiază programul guvernamental "A doua casă"!

Ponta acuză: DNA plagiază programul guvernamental “A doua casă”!

Prim-Ministrul susține că DNA s-ar fi inspirat pe față din proiectul recent lansat al Guvernului Ponta și denumit "A doua casă": "Prin acțiunile sale în lanț din ultimul timp, DNA copiază fără rușine programul Guvernului meu. "A doua casă" a fost ideea mea personală și se adresează tinerilor care au participat deja la "Prima casă". Este o inițiativă cu caracter social-democrat, îmi amintesc perfect cât de greu mi-a fost și mie când aveam o singură locuință. Ghinion, nu toți tinerii pot ajunge la șase case, cum am reușit eu după multă muncă politică, sau dl Iohannis prin mijloace pe care nu le cunosc deoarece nu mai suntem în campanie electorală. 

Vrem ca măcar a doua locuință să fie accesibilă oricui dorește acest lucru și nu are posibilitatea să ia milioane de euro împrumut, pe modelul anumitor persoane care acum cer case de protocol de la Stat. Nemulțumirea mea față de programul procurorilor din DNA este că al lor nu are deloc o anvergură socială, adresându-se doar persoanelor avute, lipsite de nevoi în locuințe ale Statului plătite tot de contribuabili. Ați auzit plângerile beneficiarilor programului DNA legate de calitatea spațiului locativ oferit, cu celule amintind de Evul Mediu, fără gresie, faianță, marmură și instalații sanitare aurite, precum cele din reședințele dlui Videanu. Mi se pare de-a dreptul inuman să-l cazezi pe dl Mazăre într-o încăpere fără debarcader și asistente în bikini, unde nici măcar bereta roșie de activist în folosul Poporului nu îi este permis să o poarte.

În ce privește zvonurile lansate de dl Vanghelie – cum că și mie mi se pregătește a șaptea casă – vă asigur că nu au nicio bază reală. Nu ajung acolo până nu-i rezolv mai întâi dlui Băsescu situația locativă. S-au început lucrările de renovare, iar dânsul va beneficia de confortul meritat și siguranța necesară unui fost Președinte: zăvor la ușă, gratii la fereastră și televizor setat pe Antena 3. Hai pa, v-am pupat pe toți, ne vedem la următorul vorbitor!"

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare