HomeActualitatePonta dezvăluie adevărul: "Eram în Starbucks pentru că un...

Ponta dezvăluie adevărul: “Eram în Starbucks pentru că un alt român îmi furase cârjele!”

O fotografie postată pe Facebook de Magda Bistriceanu îl arată pe Premierul României în cafeneaua Starbucks din Aeroportul Internaţional Miami. Ţinând cont că noi ştiam despre o urgentă remodelare a genunchiului operat în Turcia, ne-a surprins lipsa cârjelor folosite de dl Ponta în deplasările prin România, inclusiv cele la DNA. Am primit însă şi explicaţia oferită de chiar domnia sa şi asupra căreia nu avem, ca de obicei, vreun motiv de îndoială:

"Eu sunt în acea fotografie şi nu văd care ar fi problema. Mă aflu în timpul meu liber, în concediu, pe care mi-l plătesc din bani proprii şi nu folosind fonduri de la Buget, ca Băsescu. Observaţi că nu am nici măcar cafea pe masă, ca să nu mai zic de whiskey sau faimoasa şampanie din Dubai din care eu nici măcar n-am gustat, pentru că duc o viaţă sportivă. Puteţi vedea clar în poză cum şi acolo sunt preocupat de situaţia din România, tocmai luasem legătura pe WhatsApp cu dl Dragnea. Mi-a trimis un emoticon reprezentându-l pe Băsescu încruntat şi furios, semn că lucrurile merg bine în ţară. Nu vă mai luaţi după toate prostiile de pe Facebook, iar fostei pesediste Magda Bistriceanu nu-i spun decât, tot ca Băsescu, să-i fie ruşine!

Am fost nevoit să poposesc în Starbucks pentru că nici acolo n-am scăpat de românii băsişti, unul dintre ei subtilizându-mi cârjele. Acum aştept să-mi vină altele din Turcia, să pot şi eu să mă plimb cu familia pe faleza din Miami, cu gândul la noi soluţii de guvernare. Am auzit că şi dl Iohannis intră în concediu. Să aibă grijă că la Neptun au rămas mulţi băsişti şi oricând e posibil să-i fure cineva banii înainte de a i se mări salariul!"

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare