HomeActualitatePonta s-a vindecat şi revine în ţară după ce...

Ponta s-a vindecat şi revine în ţară după ce a atins o poză cu Ghiţă care lăcrima miraculos!

Deşi i-a trimis vorbă lui Iohannis pe Facebook – mediul în care ambii sunt foarte prezenţi tocmai pentru că în realitate sunt cu totul absenţi – că se întoarce abia peste o lună, Victor Ponta va reveni, se pare, peste doar câteva zile în ţară. Rotula care i-a dat atâtea bătăi de cap s-a vindecat complet, în mod inexplicabil, iar ligamentele încrucişate, suturate de medici, s-au lipit de zici că-s noi! Chirurgii turci nu pot înţelege acest fenomen uluitor şi consideră că sunt în faţa unui fapt inexplicabil din punct de vedere medical.

Ponta, care nu uită nicio clipă că e român, ortodox şi a dat atâtea milioane la BOR ca să iasă preşedinte, este însă convins că a trăit o minune. Potrivit unor surse din apropierea salonului unde premierul stă la linişte şi odihnă (verdeaţă i-au promis turcii că-i bagă mai târziu), aseară, pe când se uita la B1 TV şi-i admira pe gudurelul Striblea cum pune întrebări “servite” şi pe amicul Ghiţă cum îi răspunde, Ponta a simţit, brusc, că i se face foarte dor de prietenul lui din Ploieşti. Câte tigăi nu împărţiseră ei şoşonarilor împreună, câte valize cu bani nu număraseră ei, în serile lungi şi ploioase de toamnă, câte baruri din Dubai nu bătuseră – şi ar fi bătut şi ospătarii români, dac-ar fi ştiut că nu le pozează nota de plată…

La aceste gânduri, premierul a fost cuprins de o mare melancolie şi a vrut să scoată din buzunarul de la piept, unde ţine cele mai apropiate amintiri, cu cele mai dragi persoane, poza lui Ghiţă. De fapt, prima dată a scos poza lui Şova, dar a pus-o la loc, a scos poza lui Ceauşescu şi iar a pus-o la loc, abia din a treia încercare a dat de poza lui Ghiţă şi a sărutat-o ca pe o icoană.

“În timp ce Victor se ruga la poză ca nu cumva Ghiţă să dea din casă la DNA, el a observat, în colţurile ochilor lui Sebi, în fotografie, apăruseră nişte picături ca de apă. Le-a gustat şi şi-a dat seama că nu e apă, e şampanie franţuzească de 10.000 de euro sticla! Ghiţă, care întotdeauna fusese ca o icoană pentru el, lăcrima, din fotografie, de la suferinţa cea grea pricinuită de procurori! Că doar n-oţi fi vrut acuma ca un deputat, deci un supraom, ca Ghiţă, să lăcrimeze apă sărată, ca un medic, un profesor sau un om normal, el lăcrima şampanie Moet&Chandon Brut Imperial! Ca prin farmec, în acel moment premierul a simţit că durerile de la piciorul operat dispar şi a chemat medicii să le dea vestea cea mare. Investigaţiile efectuate au demonstrat că, într-adevăr, rotula era intactă, de parcă niciodată nu se umblase cu bisturiul la ea”, ne-a declarat un apropiat al premierului.

Prin urmare, vindecat complet, Victor Ponta va reveni cât de curând în ţară, să se lupte personal cu cei care l-au păcălit ca pe proşti, respectiv Iohannis şi Oprea.  “Deja, a mai precizat sursa noastră, după miracolul trăit, lui Ponta nu îi mai e teamă de puşcărie. Va merge şi la DNA şi e convins că nu va ieşi de acolo cu cătuşele la mâini, pentru că are şi aici o armă secretă: o poză cu Adrian Năstase, din care acesta lăcrimează apă Evian cu cristale Swarovski!”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare