Ponta va dona banii de cauciucuri pentru ajutorarea artiştilor bolnavi

de Spartakus , 15 mai 2012
copilotul

Ca să nu mai fie acuzat că ia bani din fondul de rezervă al guvernului pentru a-şi face imagine pe seama suferinţei actorului Şerban Ionescu, Victor Ponta intenţionează să recurgă la o altă soluţie. Surse din guvern precizează că premierul a fost foarte deranjat de reacţia opiniei publice, care l-a acuzat de populism. Un consilier ne-a declarat, sub acoperirea anonimatului: „De când a anunţat Ponta că va da bani de la buget să-l trimită pe domnul Şerban Ionescu la Viena, ni s-au umplut mailurile cu mesaje de la oameni amărâţi, care-i băteau obrazul premierului: „Bă, dar numai la actori dai bani? Şi pe mine m-au muşcat căpuşele şi nu m-a ajutat guvernul!”.

Ca atare, scuturat de o revelaţie, noul premier şi-a cerut în gând scuze de la bolnavii fără filme sau albume la activ şi a promis că îi va ajuta pe artiştii bolnavi, dar numai prin forţele proprii, adică fără să apeleze la banii statului. El intenţionează să participe la toate cursele de maşini de anul ăsta şi banii câştigaţi să-i doneze actorilor, pentru că, uite, şi Olga Tudorache e bolnavă, şi Mitică Popescu e bolnav şi nici Radu Beligan nu se simte prea bine. Îl bătea gândul să-i doneze bani, măcar de-o cremă de epilat, colo, şi lui Mihai Bendeac, dar ăsta e doar bolnav de sine şi nu se pune. Ponta nu se va opri aici: la finalul sezonului va vinde cauciucurile de pe maşinuţa lui de curse la juma de preţ şi îşi va scoate la licitaţie casca de copilot, tot în folosul vedetelor suferinde.

De asemenea, premierul va lua măsuri pentru strămutarea în Ferentari a maidanezilor din Dorobanţi, pentru că dacă sar căpuşele pe vreun puradel rom nu e nicio problemă, face mă-sa rapid alţi trei de rezervă, dar dacă, prin absurd, îi înţeapă pe marii harfişti Pepe, Liviu Vârciu sau Călin Goia, e de-a dreptul o catastrofă culturală! Într-un cerc restrâns, Ponta a mărturisit că ar da până şi alocaţia lu’ aia mică, ba chiar i-ar tăia şi leafa bonei filipineze ca să-l trimită la Viena şi pe Băsescu, dar nu vezi că ăsta nu se mai îmbolnăveşte de nimic? Că, dacă pentru amărăşteni n-are un chior, pentru dictator ar avea Victoraş de unde face rost, dar nu i se mai iveşte prilejul…

Premierul nu o va neglija nici pe soţia lui Şerban Ionescu, Magda Catone, cea care, spun gurile rele, şi-ar neglija soţul, fiindcă are un păpuşel tinerel pe care nu l-au supt căpuşele – probabil pentru că au şi ele demnitatea lor. Astfel, ca să se mai potolească puţin din zbuciumul amoros, duduia Catone va fi internată într-un spital de boli tropicale, întrucât medicii suspectează că şi pe ea a ciupit-o vreo gânganie ceva, pentru că, afirmă specialiştii, e prea rea de muscă ca să fie sănătoasă!

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+