HomeActualitatePonta: „Vrem să importăm din Japonia nişte cutremure mai...

Ponta: „Vrem să importăm din Japonia nişte cutremure mai de calitate”

După discuţia avută la Istanbul cu premierul japonez Shinzo Abe, Victor Ponta s-a întors acasă plin de optimism şi fericit că a mai bifat încă un succes al diplomaţiei româneşti. Potrivit unor surse din interiorul Palatului Victoria, convorbirea dintre cei doi demnitari a fost deosebit de constructivă, Viorel promiţându-i omologului său nipon că-i va livra, la anul, cantităţi suplimentare de dansatoare exotice furnizate, la kil, de Negoiţă şi Bănicioiu, precum şi un însemnat lot de peşte de calitate (adică peştii sunt poligloţi, politicoşi şi nu lovesc fetele la pifometru).

În schimb, Micul Futilescu, pardon, Titulescu, i-a cerut lui Shinzo-San un lucru care în România lipseşte cu desăvârşire: seismele de calitate. „Domnul Ponta a fost de-a dreptul ruşinat când a trebuit să recunoască, în faţa domnului Shinzo, că n-am mai avut un cutremur ca lumea din 77, ne-au precizat sursele. “I-a băgat scuzele clasice, cu „ţara e săracă, nu-s condiţii, munţii se screm, săracii, dar nu iese mare lucru”, însă nu cred că l-a convins. Premierul Shinzo a fost extrem de dezamăgit când a aflat că, de o lună, la Galaţi sunt doar cutremure de 3 grade, care nici măcar n-ajung la toată lumea, dar a promis că va încerca să ne ajute.

Domnul Ponta priveşte acum cu încredere anul 2014, sperând că vom importa atunci un cutremur măcar de 7 grade pe scara Richter, de la japonezi. Nu de alta, dar e an electoral şi vrea să demonstreze alegătorilor: uite, dom’le, să nu mai ziceţi că a venit USL la putere şi nu v-a mărit nimic! Păi se compară cutremurele de 4 grade de pe timpul lui Boc cu ăsta de 7, pe care l-am importat eu special pentru voi?”.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare