HomeActualitatePP-DD, un partid care se ocupă de tine acum...

PP-DD, un partid care se ocupă de tine acum și după

Alegerile au trecut și Dan Diaconescu a demonstrat, împreună cu partidul pe care-l conduce, că a reușit. A reușit să șocheze și să mute nivelul politic actual, de la un nivel apropiat țărânei, la un nivel paralel într-o altă dimensiune. Aici nu-mi permit să intru-n explicații, nefiind un fin cunoscător al domeniului ezoterico-cucu precum majoritatea invitaților lui „domnu’ Dan”.

Așa cum se poate observa și în fotografia anexată acestui material, sediul PP-DD din Urziceni își continuă lupta (politică?) și după. După alegeri și trecerea în neființă. Aici se văd seriozitatea partidului și devotamentul. La celelalte partide nu mai mișună nimeni prin sedii după alegeri, dar la domnu’ Dan nimeni nu doarme-n post. Somnul de veci nu este o alternativă.

Schimbarea la față, dacă-i putem spune așa, a sediului din Urziceni, și în scurt timp a altora, face parte dintr-o strategie de marketing și promovare a noilor promisiuni ale partidului:

– 20.000 de euro pentru toți românii care vor să-și deschidă o afacere pe lumea-ailaltă

– Introducerea sfinților în calitate de jurați

– Facturi la întreținerea cavourilor mai mici cu 35%

– Trimiterea ciocoilor în Iad

– Autostradă între toate cimitirele importante din țară

– Loc de veci gratuit pentru fiecare român

– Un dric pentru fiecare localitate.

Pentru mai multe detalii, broșuri și pliante, simpatizanții PP-DD sunt rugați să întrebe la sediul de campanie de doamna Elodia. Ea știe cel mai bine cum e cu doctrina, promisiunile și ce poate schimba Dan Diaconescu în România.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare