Premoniţie? La Rahova, toate celulele au fost dotate cu foehnuri!

de Spartakus , 21 octombrie 2015
Premoniţie? La Rahova, toate celulele au fost dotate cu foehnuri!

În timp ce deputaţii sunt chemaţi astăzi să voteze cererea DNA de arestare a Elenei Udrea, de la închisoarea Rahova primim numai veşti bune: cu totul întâmplător, de săptămâna asta toate celulele au fost dotate cu foehnuri iar la duşuri s-a introdus săpunul lichid, ca să nu mai existe speculaţii. Lucrările de înfrumuseţare continuă şi toate deţinutele sunt nerăbdătoare să o revadă pe fosta lor colegă. “Abia aştept să ne vedem, mi-a promis data trecută o reţetă de cozonaci ca la Piatra Neamţ şi n-a avut pe ce să mi-o scrie, că n-avea, săraca, decât bancnote la ea şi nu se vedea scrisul”, ne-a dezvăluit o deţinută, în vreme ce o alta a spus: “Chiar mi-era dor de ea. Cum dădea ea cu mopul prin celulă nu mai dădea nimeni!”.

De asemenea, gardiencele aşteaptă cu sufletul la gură venirea Duamnei: “Am pus de mult ochii pe garsoniera unei babe de la etajul 4, dar cerea prea mult hoaşca. Vreau să aflu cum de-a reuşit Elena să-i convingă pe fraierii ăia din Eforie să-i vândă ditamai viloiul la preţul unui apartament de confort II, expertiza ei m-ar ajuta mult”, ne-a mărturisit o gardiancă. Aceasta a mai declarat că ea şi colegele ei vor face tot posibilul ca Elena Udrea să se simtă ca acasă. “I-am făcut rost de cătuşe roz, i-am pus flori în celulă, pe pereţi i-am lipit postere cu destinaţii exotice şi chiar discutăm cu conducerea să o cazăm cu trei intelectuale care să posteze pe net zilnic mesaje de admiraţie pentru ea şi să-i înjure pe ziariştii care o vorbesc de rău. Hârtie igienică cu miros de orhidee nu i-am găsit încă, dar nu-i problemă, am înţeles că domnii Cristoiu şi Andronic o vor vizita des la vorbitor.”

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • gigi

  23 octombrie 2015 5:56

  Ce e baciule, ti-au pus si matale epoleti? Sau te-a convins tizul de la A3 sau ruda?

  raspunde comentariului
 • Timonieru

  21 octombrie 2015 10:56

  Si la Jilava spun gurile mai putin rele ,se decoreaza o camera cu peisaje marine in stil retro ,imagini ale batranelor vapoare din anii 90....

  raspunde comentariului
  • Dinu

   26 octombrie 2015 17:29

   Asta este pentru Ponta ca sa se oftice si mai mult... Daca ai gandit altfel esti privitor la latrine.

   raspunde comentariului
+