HomeActualitatePreşedinţii Europei, alături, şi ei, de Elena Udrea

Preşedinţii Europei, alături, şi ei, de Elena Udrea

Acum două zile, Vasile Blaga i-a bătut obrazul lui Băsescu, acuzându-l că se amestecă în luptele din PDL şi că o sprijină pe faţă pe Elena Udrea, în vreme ce pe el îl lucrează pe la spate. Poziţia preşedintelui ar fi trebuit să fie exact invers, crede Blaga, de vreme ce, fără sprijinul lui, „tiranul” era la ora asta deportat în cine ştie ce colţ al Africii, Asiei sau Jilavei. Evident, declaraţiile Buldogului au stârnit multă indignare. Şi nu mă refer aici la junii plătiţi să se indigneze cu ora, postând pe forumurile ziarelor declaraţii de dragoste gen „Elena Udrea este un exemplu de politician, Vasile Blaga e doar un vameş cumpărat de Voiculescu” sau „Mai rar vezi o femeie atât de curajoasă şi de deşteaptă ca doamna Elena Udrea. Blaga este un căcănar pesedist”.

Dimpotrivă, fac referire la reacţiile unor persoane indignate în mod sincer de atitudinea deloc cavalerească a ardeleanului de mare tonaj. Dar ce spun eu persoane, când sunt de-a dreptul personalităţi! Bunăoară, preşedintele Norvegiei a declarat ieri, ieşind pe televiziunea naţională şi întrerupându-le ălora emisiunea de 12 ore cu focul care arde în şemineu, că o sprijină pe Elena Udrea. „Doamna Udrea este o femeie unică în ! Ne simţim extrem de vinovaţi că, pe durata mandatului ei la Ministerul Turismului, nu i-am putut face cadou câteva mii de tone de zăpadă, să umple şi pârtiile unde a făcut telescaune, deşi acolo nu ninge niciodată!”

Şi nu este singurul şef de stat cu asemenea opinii. Preşedinta Danemarcei, de pildă, a afirmat, cu prilejul inaugurării unei expoziţii de galanterie de lux: „Sunt mândră că sunt femeie, din simplul motiv că şi Elena Udrea este femeie. Bărbaţii danezi dorm cu pozele ei din revistele glossy sub pernă şi din această cauză performanţele lor erotice au crescut simţitor – o spun partenerele lor, care chiar simt asta! Cercetătorii noştri au realizat studii care demonstrează clar că, după doar o săptămână petrecută cu poza Elenei Udrea sub pernă, natalitatea a crescut considerabil şi pentru prima oară în secolul ăsta nu mai avem spor negativ de populaţie! O divinizăm pe Elena! Hitler n-a reuşit să cucerească pe deplin Danemarca, dar uite că Elena a reuşit şi suntem mândri să fim cuceriţi de ea!”.

Până şi preşedinta Marii Britanii, de obicei o prezenţă foarte discretă în media, a ţinut ieri să scrie un editorial într-un cotidian londonez de mare tiraj, în care-şi exprimă sprijinul faţă de Elena Udrea: „Ştiu că numărul divorţurilor s-a dublat de când imigranţii români au adus cu ei poze cu Helene Woodrea, dar asta e din vina englezoaicelor, care sunt foarte urâte, în vreme ce Helene este foarte frumoasă! Două treimi dintre bărbaţii englezi au recunoscut că petrec între 2 şi 6 ore pe zi admirând fotografiile cu Helene din pictoriale! Unii mi-au trimis chiar o petiţie, cerând înlocuirea statuii lui Nelson din Trafalgar Square cu o statuie înfăţişând-o pe Helene Woodrea la inundaţii, cu tocuri-cui şi geantă de fiţe şi reflectez serios la această propunere”.

Dar nu doar preşedinţii europeni şi-au exprimat susţinerea totală pentru Elena Udrea în duelul ei cu Vasile Blaga, ci şi liderii unor state UE, precum Andorra, Malta, Elveţia, Monaco sau Liechtenstein. Preşedintele din Kosovo a declarat că o invidiază sincer pe Elena Udrea pentru inteligenţa şi curajul ei. „Dacă măcar jumătate dintre bărbaţii kosovari ar fi fost la fel de curajoşi ca Elena, acum ţara noastră era departe! Admirăm cu precădere curajul ei de a candida, anul trecut, tocmai la Roman, într-un orăşel de provincie! Temeritatea deosebită a Elenei a determinat-o să refuze candidatura la Bucureşti, unde o cunoştea toată lumea, pentru a se arunca într-o luptă titanică în Neamţ, unde nu se auzise absolut nimic nici de ea, nici de Louis Vuitton şi, zic unii, nici de tren! Acesta este curajul! Trăiască Elena Udrea, eroina noastră motivaţională!”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare