Prigoana fiscală a sutanelor cârpite. ANAF-ul ortodox și metodele lui neortodoxe

de Mihai Enciu , 21 aprilie 2015
Prigoana fiscală a sutanelor cârpite. ANAF-ul ortodox și metodele lui neortodoxe

Vă plângeți de băieții de la ANAF care năvălesc precum lăcustele și închid buticuri pentru 2-3 lei? Vi se pare că securiștii laici transferați la Direcția Antifraudă din ANAF se comportă ca plutonierii fiscali care regulează răcanii contribuabili ca pe vremea când condusul cu valiza pe sub paturi era sport național? N-ați văzut nimic. Departamentul Securiști Reșapați ai așezământului nostru cultural a interceptat de curând, cu mijloace specifice, o spovedanie a preotului acoperit Sachelarie Neprihănitu comisă direct către Sfîntul Duh pogorât sub acoperire într-o acțiune de control în mega parohia fostului mirean Dan Ilie Ciubotea aka Daniel, managerul general, CEO-ul Bisericii Ortodoxe Române. Părintele Neprihănitu’ din Parohia Sărăcia se află sub comanda lui Dumnezeu și a PS, să zicem, Grifonu’ și, dacă ar fi să ne luăm după afirmațiile lui însoțite frecvent de sintagma „morții și răniții”, așa nu se mai poate. Terorism fiscal, dări ca-n evul mediu, daruri mascate sub forma recompensării cu grade bisericești onorifice și multe alte nenorociri se petrec la subunitatea condusă de Grifonu’. Se sparie gândul și-ți vine să faci o mare cruce și să scuipi în sân numai dacă asculți spovedanie păcătosului Sachelarie, om sfânt adus în pragul disperării și mânat pe calea turnătoriei de diavolul fiscal cuibărit în ograda lui Grifonu’. Să cânte banda, să curgă delațiunea! Coldea, înregistrezi?

Stimate Sfinte Duh, permiteți să raportez

că nu se mai poate. Mă numesc Sachelarie Neprihănitu, preot titular în Parohia de grad 2 Sărăcia și vă raportez că sunt pe cale să cer, CU DURERE-N SUFLET, trecerea în rezervă. E scump, Doamne, și nu-mi mai permit. Că s-au făcut ai dracului și ne jupoaie 7 piei de pe noi, pălmașii. Hai sictir, zice Sfântul Duh, că eu sunt aici la plângerea enoriașilor, care nu mai fac față la dări către biserică și vor să treacă la catolici. Ați suprataxat coliva, ați majorat prețul înmormântărilor, ați băgat taxe pentru derogare de la cele sfinte și ați ajuns să comercializați bunuri și servicii neincluse în nomenclatorul nostru de produse. V-ați tras programe europene, merțane, căsoaie și haliți icre negre în post, cu derogare, faceți praznic la restaurante de lux. Ați ajuns să faceți evaziune fiscală, păcătoșilor, că sunteți pe blat cu guvernul și chiar dacă vă controlează, vă ia boii de la bicicletă. Cum să te ascult pe tine, păcătosule, care îți dai în gât superiorul ierarhic? Ohoo, Doamne, dar ce dezinformat ești! Se vede că ăia de la protecția internă te-au dus în cap. Mă iartă, Doamne, pentru nesăbuință, dar oricum trec în rezervă și vă dau în gât pe toți, că nu-i corect să mă spurce enoriașii pentru păcatele la care am fost împins prin ordin de ciracii din SPP-ul sfintei noastre Episcopii. Așa că, Doamne, ia te rog o pauză și notează detalii despre regimul fiscal al parohiei sub conducerea lui Ucigă-l Toaca! Că din punct de vedere fiscal, acesta-i dracul gol!

Abonamentele, almanahe, publicații diverse

ne halesc anual peste 2500 de lei, Doamne! 250 de lei ne costă abonamentul la ziarul Lumina fondat de Ciubotea. Că e cotidian, Doamne, și dacă îl scoate pe tarabe il cumpără dracu. De ce o tăia el codrii patriei să tipărească asemenea publicație, numai Tu știi. Bărăganul, publicația noastră locală, studii teologice ale BOR ca să ne ridicăm necontenit nivelul, Glasul Bisericii, monografii, toate astea le cumpărăm noi și trebuie să le vindem enoriașilor. Dar parohia mea de gradul 2 cu peste 350 de suflete e săracă, Doamne! Că oamenii n-are bani de salam și votcă și eu trebuie să le vând cărți. Realizezi, Doamne? Păi, îți dau un exemplu. Mi-au repartizat 6 monografii la 200 de lei bucata pe care le-am plătit și pe care să le plasez către enoriași. Realizezi că nu le-a luat nici dracu și am fost nevoit să le dau cadou. Am ajuns librăria cu vânzare garantată a lui Grifonu’? Și dacă ar fi doar atât, ar fi ok, Doamne! Dar pe lângă culturalizarea asta forțată care ne scoate bani din buzunar avem un sistem de cote ca-n Suedia, că, deh, Grifonu’ a fost ministrul de finanțe al sfintei noastre Bisericii producătoare de valori materiale și spirituale și l-a mai decorat și necredinciosul nea Ilici Iliescu în 2002 ,când l-a făcut cavaler al portofelului. Cum? Așa,  Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Cavaler, „pentru crearea și transmiterea cu talent și dăruire a unor opere literare semnificative pentru civilizația românească și universală”! Păi da, sunt operele pe care ni le-a băgat pe gât nouă, mă gândesc!

Cică dacă n-ai bani de biruri

n-ai tact pastoral! N-o știai p-asa, așa-i? Parohia de grad 2 plătește anual circa 8000 de lei sub formă de biruri către sfânta  Episcopie. Îți dau niște exemple, Doamne, ca să înțelegi. Ia de notează:

 • Fond pastoral- 120 de lei pe lună. Habar nu am ce înseamnă.
 • Fond protocol-100 de lei pe an.
 • Fond misionar – 100 de lei
 • Fond distincții- 250-300 de lei/an. Din banii ăștia se fac tinichelele pe care pese-ul (Prea Sfințitul) le împarte guțanilor care donează miliarde de lei sau politrucilor care bagă mâna în bugete și ne miluiesc cu lovele, terenuri, ce s-o mai găsi.
 • Fond social-100 de lei. Nu știu la ce folosește că Sfânta Biserică face pomeni rar și atunci din banii adunați cu sorcova de la firme credincioase. 60-40%, te-ai prins?
 • Fond de ajutorare parohii sărace- 180 de lei/lună.
 • Fond Filantropia- 200 lei.  Destinația nu o cunosc Doamne, că banii ajunși la Sfânta Episcopie intră în Triunghiul Bermudelor!

Ți-am spicuit din lista mea de datorii lumești către Tatăl Bisericesc. Iar dacă nu crezi, mergi de ridică documente de la PS-ul nostru ca să te convingi. Să trecem, Doamne, la metode de plată și forme de executare silită, că asta ne doare cel mai mult.

Refinanțare prin CAR bisericesc

..  De ce te închini cu stânga, Doamne? Managementul financiar integrat și întărirea disciplinei fiscale este un deziderat dra CEO-ului nostru Daniel, să-i dea Dumnezeu profituri multe și neimpozabile, așa că ne călăuzim în activitatea de colectare după un principiu sănătos, magistral transpus într-o lozincă destinată publicului de managerul nostru de zonă al nostru: contribuția de la enoriași este benevolă, cotele către Episcopie sunt obligatorii. Sunt în postura de a înregistra datorii istorice și singura soluție este să mă bag dator. Nu, Doamne, nu la Banca Religiilor, că aia a dat faliment de mult, nu intru în detalii. Avem un C.A.R bisericesc la care ne mai împrumutăm și noi, sfinții părinți, pentru câte o nevoie d-asta lumească. Binecuvântarea și aprobarea creditului este condiționată de cazierul fiscal al parohiei, care trebuie să fie pe ZERO de parcă am merge la licitație la lucrări cu statul. Da’ nu mai râde Doamne, că pe noi treaba asta ne arde mai ceva ca flăcările iadului! Dacă ai datorii, poți face credit bisericesc de nevoi personale, un fel de credit d-asta doar cu buletinul, dar nu pupi banii! Transferul se face direct în buzunarul Episcopiei iar noi, datornicii, primim chitanțe. Chitanțe pentru biruri tăiate din 2 în 2, că doar știi cum se face! Dacă am căzut la boală sau avem o urgență, Dumnezeu cu mila, că am pierdut vocația la credit. Și apoi plătim un an principalul plus dobânzi calculate după formula lui Daniel, adică BUBIR+BUBOR+ TAXA DE SMECHER totul raportat la dobânda de refinanțare a BNR. Ieșim mai bine ca la cămătari, cred. Ți se pare corect, zici? Ok, stai să auzi atunci cum stăm pe partea de venituri, că să știi Doamne, Gigi Becali nu la noi cotizează.

Serviciul Secret Bisericesc e peste SRI

după părerea mea, Doamne. Coldea e junior, îți zic! Noi colectăm de la amărâți cărora, conform Scripturii, am fi datori să le dăm milostenie. Dar poți? Nu poți, că avem pe cap băieții de la Interne care vin în parohie și ne numără nu numai ouăle, ci și colivele. Da, Doamne, metode IRS implementate de managerul de zonă cu succes. Împreună cu mirenii din Consiliul Parohial, un fel de CA în variantă ortodoxă, stabilim un set de tarife pentru prestările de servicii religioase. Să presupunem că vine mortul sărac, din familie fără venituri. Ca să execut serviciul religios complet trebuie să taxez, să zicem, 300 de lei. Obțin aprobare de la Consiliul Parohial și-l bag la caz social ca să pot taxa o fracție sau să nu mai taxez deloc, că așa este creștinește. Fac mențiune de rigoare în scripte și rezolv cazul. Dar vine controlul financiar de la managerul de zonă, consilieri d-ăștia de sub pulpana PS-ului, și mă ia la puricat. Zice, cum caz social părinte? Nu se poate! Tai chitanță și acoperi din banii care ți-au fost strecurați în buzunarele alea largi de la sutană. Protestez,  mă jur, invoc Cartea și pe Tine, Doamne! Vax albina! Sunt obligat să fac venit fiscal fără să fi încasat, că la noi protecția socială o facem dacă vrem, dar banii îi punem de la noi. Cum să nu ajungi în incapacitate de plată dacă tu faci venit doar pe hârtie? Când vin băieții noștri incognito la inspecția de fond se face mai întâi o descindere în civil în parohie. Se pogoară oamenii printre enoriași și se bagă în vorbă cu ei. Că ce băiat bun e părintele, ce bine slujește, vrăjeli. Apoi se întreabă de numărul de colive de săptămâna trecută, de numărul de morți, se iau notițe. După care te trezești cu ei oficial la Biserică. Părinte, zice, câte colive ai avut săptămâna trecută. 20, zici. Nu, zice ei, au fost 30, taie chitanță! Și tai, că nu te joci. N-ai banii, tai chitanță că ți-ai luat salariul iar banii de salariu, atunci când îi strângi, rămân la sertar în contul colivelor facturate la presiunea băieților cu ceafa groasă. În același context Doamne, mi-aș permite să amintesc despre colectele pentru Catedrala Neamului, a Neamului Prost dacă îmi permiți să afirm așa în lumina indicațiilor primite de la Episcopie. Deși CEO-ul nostru ne-a dat binecuvântare să colectăm pe chitanță și 1 leu de la babele cu banii în batistă, directiva locală a managerului de zonă sună altfel. Colectăm cât vrem, dar chitanța minimă este de 10 lei. Adică baba dă 1 lei, tu pui 9 și tai chitanță de 10 lei. Unii dintre noi, Doamne, cumulăm 10 babe pe o chitanță și tragem la sorți cine primește documentul. Alții pun capul în pământ și respectă ordinul. Care-și permite! Să-ți mai zic și faptul că judecata în Consistoriu de costă 80-100 de lei/înfățișare, că neplata taxelor și birurilor atrage după sine caterisirea? Ohoo, nu te închina Doamne, că multe minunății se mai petrec în Casa Ta!

400 de grame de icre negre să dea bine la Prea Sfințitu’

este indicația care o primesc preoții când managerul de zonă le calcă Parohia pentru a oficia o slujbă. Praznicul aferent se face direct la restaurant, iar la masă avem indicații precise: 400 de grame de icre negre să dea bine la PS, apă Evian, nițele fructe de mare, o vită Argentiniană și neapărat vin Smerenie, de 120 lei/sticla. La biserica țintă se amenajează covor roșu cu ghirlande de flori naturale, aer condiționat dacă e vară. Tariful, Doamne, aud că variază în jurul cifrei de 2500 lei și scade proporțional cu rangul pentru membrii staff-ului. Bașca câte 100 de lei/cap de corist. Eu, Doamne, nu mi-am permis procesiunea, așa că aici vorbesc pe surse.  Vrei rang? Pentru Preot Iconom tariful este de 1500 de lei pentru care primești un brâu roșu de 100 de lei. La asta se adaugă tarifele de mai sus aferente ceremoniei. Beneficii, ioc. Ai grad, dar n-ai funcție cum ar veni.

Ne-o trag și securiștii lui Coldea de la ANAF,

Doamne, de ne sar capacele. Un control tematic făcut la Protoieria Slobozia și Fetești a scos la iveală abateri fiscale de vreo 400.000 de lei cu tot cu penalități. Cică n-am constituit și plătit fond de handicapați. După cum știi, Doamne, noi preoții suntem angajați la Protoierii. Acolo cotizăm lunar niște parale pentru întocmirea fișelor fiscale și a declarațiilor. Iar protopii care se îngrijesc de impozite au uitat de handicapați, ceea ce contravine spiritului Sfintei Scripturi, știi faza cu minunile nu mai intru în detalii. Noi nici minuni nu mai facem, nici de plătit nu mai plătim. Acum la noi e bine dar am aflat pe surse că la Huși i-a prins cu stopaj la sursă pe CAS și CASS de vreo 500.000 de lei. Ar fi penal dar după cum știi avem blat cu guvernul, cu SRI, cu DNA și nu intră nimeni la temniță. În schimb, Doamne, porcăria se reflectă în buzunarele noastre, căci presupun că se va constitui degrabă un fond de recuperare a prejudiciilor la care vom cotiza din greu tot noi preoții, coloana vertebrală a Episcopiei noastre. Atât declar, susțin și semnez.

Preot  Sachelarie Neprihănitu’

Parohia Sărăcia

Râdem, glumim, dar nu părăsim incinta . Ortodoxia în cifre

Conform Legii bugetului de stat pe anul 2014 nr. 356/2013, cuantumul suportat de stat în acest an pentru salarizarea clerului este de 270.016.000 lei. Sumă care a fost majorată ca urmare a modificărilor intervenite prin O. G. privind rectificarea bugetului de stat pe anul 2014 nr. 9/2014. La care se adaugă „sumele aferente necesare pentru plata contribuţiilor la bugetul asigurărilor sociale de stat, la Fondul pentru plata ajutorului de şomaj şi la Fondul de asigurări sociale de sănătate”.

Salariu Episcop, Episcop vicar patriarhal (39 de funcţii, asimilate Secretarului de Stat membru al Guvernului) = 6.994 lei;

Biserica Ortodoxă Română cuprinde 6 Mitropolii, alcătuite din Arhiepiscopii şi Episcopii, cu un total de 11.146 parohii, deservite de 14.035 preoţi şi diaconi, în 15.116 lăcaşuri de cult. Pentru românii ortodocşi din străinătate, există 3 Mitropolii şi 2 Episcopii (în Europa) şi o Arhiepiscopie (pe continentul american).

Exemple de companii cu profituri mai mici în 2011 comparativ cu cel al Patriarhiei Române(27,93 mil lei):

- McDonald's România a înregistrat anul trecut un profit de 17,79 de milioane de lei (4,2 milioane euro), la o cifră de afaceri de 338 milioane lei.

- Rewe Group, operatorul magazinelor de tip discount Penny Market şi Penny Market XXL, a avut anul trecut un profit de 1,2 milioane de euro, în scădere cu 83% faţă de anul precedent.

- Europharm, fabrica de medicamente a companiei GlaxoSmithKline, a avut un profit net de euro în 2011 de 6 milioane de euro, faţă de 276.000 euro în anul anterior.

- Romsilva a obţinut un profit de 4,9 milioane de euro în 2011, mai mare decât cel raportat în urmă cu un an, de 243.000 de euro.

- Alpiq Romenergie SRL, una dintre firmele aşa-numiţilor băieţi deştepţi din energie, a obţinut anul trecut un profit de 26,4 milioane de lei (6,28 milioane de euro).

- ArcelorMittal Galaţi a avut un profit de 8 milioane de lei, la o cifră de afaceri de 4,6 miliarde de lei

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Anita Smith

  26 martie 2019 3:10

  Niciodată nu m-am gândit la vrăji până nu am întâlnit un prieten al meu care mi-a spus totul despre DR OTUMBA OTULA. care a adus-o înapoi pe fostul ei iubit, chiar și atunci când mi-a spus că am crezut-o pentru că m-am gândit că și ea dorea aceleași roți de vrajă falsă să-mi ia banii. Deși i-am dat șansa să-i explic tot ce mi-a spus despre DR.otumba otula, i-am spus că există mulți escroci care vor să ne ia banii și nu voi fi niciodată victimă, chiar dacă logodnica mea, se căsătorește cu mine în câteva luni de acum, lăsându-mă, voi aștepta cu răbdare un alt tip, deși l-am iubit atât de mult. ea mi-a spus că DR nu este o falsă că este reală și că a ajutat mulți oameni să-i ajungă pe cei dragi înapoi, apoi o întreb, cum funcționează această vrajă și care sunt cerințele pe care trebuie să le fac înainte ca el pot vrăji pe mine? mi-a spus că ar trebui să-l trimită prin e-mail pe otumbaotulagmail.com și ar trebui să-i spun ce vreau. i-am trimis un e-mail și i-am spus că am nevoie de fostul meu tip înapoi și mi-a spus că prietenul meu mi-a îndrumat-o corect și, de asemenea, de ce mă îndoiesc de munca lui? el a spus că munca sa este 100 sigură și garantează că nimeni nu a venit vreodată la templul său și, de asemenea, rămâne același. am devenit înfocat de cuvintele pe care mi le-a spus și mi-a venit un gând în minte, cum arată acest dr toate lucrurile pe care le-am discutat mai devreme. el a spus înainte de a putea începe în situația mea, că trebuie să am încredere în el și să las alte vrăjitoare și să aștept cu răbdare pentru propria mea că dacă pot să spun că fac totul, o să-mi iau iubitul înapoi într-o oră. am spus bine că am crezut și promit să lucrez cu tine singur, apoi mi-a dat un formular pentru a umple ceea ce i-am făcut și să-i trimit la el cu pozele mele și, de asemenea, pozele fostului meu iubit. el mi-a răspuns în 30 de minute mai târziu și mi-a spus că zeii lui au nevoie de niște lucruri pentru a-mi arunca vraja, iar problema mea este foarte ușoară dacă pot să furnizez aceste lucruri. atunci când îl întreb pe el cum cum pot să obțin aceste articole și cum pot să-i trimit la el pentru turnarea vrăjitoriei, el mi-a spus că nu ar trebui să-mi fac griji în legătură cu faptul că există un vânzător de articole aici în propria sa țară care pot obține elementele pentru mine. apoi îl întreb pe care-l va costa să cumpăr toate aceste articole? el mi-a spus ceea ce îi trimit cu toată încrederea, după o oră mai târziu mi-a sunat și mi-a spus că problema mea a fost rezolvată încât ar trebui să aștept o oră pentru că dragostea mea va cere după mine ceea ce am făcut după cuvintele lui , când era cam la ora 18.00, ex-ul meu mi-a spus că, dacă sunt acasă, vrea să mă vadă urgent. i-am spus că speră că totul este bine că a spus da, atunci i-am spus că el poate veni, fostul meu tip sa întors la mine și a cerut iertare că știa ce a venit asupra lui. chiar acum sunt atât de fericit pentru că mi-am recăpătat iubita înapoi și ne-am gândit la nunta noastră care vine în curând, i-am sunat pe dr și i-am mulțumit foarte mult și i-am întrebat ce-o voi face pentru el ca apreciere, mi-a spus ar trebui să uit și să-mi păstrez banii că nu este după banii oamenilor, ci pentru ai ajuta pe oameni care au și nevoie de ajutor, tot ce are nevoie să fac este să dau mai multe mărturii despre el, astfel încât oamenii acolo care au nevoie de ajutor să- de ce sunt astăzi aici pentru a da mărturia mea. poate ca bunul tău domnitor să-l binecuvânteze și să-i dea mai multă viață prosperitate și înțelepciune. aceasta este adresa de e-mail dr otumbaotulagmail.com, de asemenea, puteți să-l informați prin numărul de telefon 2349057856246

  raspunde comentariului
 • HELEN WILSON

  10 februarie 2019 13:09

  Salut,Căutați un împrumut autentic? aveți datorii și aveți nevoie de bani pentru a vă plăti facturile, aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a începe o afacere nouă sau pentru a vă îmbunătăți afacerea? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare? Aveți un scor redus de creditare și sunteți greu să obțineți servicii de capital de la bănci locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de împrumut de investiții pentru a investi în anumite zone ale specializare, sunteți la locul potrivit pentru soluțiile de împrumut de aici! Oferim tot felul de credite de orice fel companiilor și persoanelor fizice, la un nivel scăzut și la prețuri accesibile 2 rata dobânzii. Capitalul nostru și procesul de creditare este sigur, autentic și 100 garantat și garantat. Vă interesează, contactați-mă prin e-mail helenwilson719gmail.com

  raspunde comentariului
 • Diana Benites

  05 noiembrie 2018 16:59

  Bună sunt Diana Benites. Am făcut o vrajă de dragoste făcută logodnicului meu de fapt mi-a lăsat după un an de angajament am fost șocat când mi-a spus că nu mă mai iubește că se va căsători cu o altă fată a fost foarte greu de crezut pentru că eram în dragoste din ultimii 5 ani a fost tipul care nu sa gândit niciodată să trăiască fără mine pentru o secundă pe care o folosea pentru a da mii de telefoane într-o zi și mi-a spus că nu mă mai iubește, a fost o veste mai rea pentru familia mea, pentru că am dat un prieten foarte bun prietenilor mei și am raflat în legătură cu angajamentul meu și am pus un inel de logodnă unii altora în fața a sute de oameni acum dacă nu m-ar fi căsătorit, așa că era rușine pentru mine în societatea mea, așa că a decis să-i duc înapoi cum, decât am găsit doctorul Isikolo pe Internet i-am spus problema mea el mi-a spus să nu-ți faci griji că-l voi aduce înapoi la tine el mi-a zis că va veni el însuși și mă va implora. mi-a dat 48 de ore și, desigur, sa întâmplat înainte de 48 de ore el sa întors la mine și a spus că îi pare rău pentru ceea ce el mi-a făcut, că e gata să se căsătorească cu mine. ne căsătorim și acum suntem fericiți ca soț și soție. într-adevăr Dr Isikolo este un om miraculos. contactați-l pentru propriul dvs. ajutor isikolosolutionhomegmail.com sau pe Whatsapp pe 2348133261196

  raspunde comentariului
 • Romana vukovic

  16 iunie 2018 11:58

  TOATE FEMEILE DIN PARTEA IAI VOR FI RASPUNS PE TIMPUL INCREDERE LA MARTIGA READ THIS ARTICLE ANDContactați DR ISIKOLO pentru a vă salva mariajul.Vreau să-i mulțumesc foarte mult doctorului Isikolo pentru munca minunată pe care mi-a făcut-o pentru a mă ajuta să-mi salvez căsătoria, soțul meu cere o scrisoare de divorț din cauza puținului neînțelegere pe care am avut-o în ultima lună și niciodată mi-a dorit acest lucru pentru că îmi iubesc soțul atât de mult și toată investiția noastră a fost o afacere comună și nu vreau să fiu departe de familia mea și de cei doi copii minunați ai mei. Prietenul meu mi-a spus despre doctorul Isikolo și cum a ajutat-o și ea cu problemele ei maritale, așa că a trebuit să-l contactez pentru că vreau să-l opresc pe soțul meu să nu mai completeze scrisoarea de divorț și vreau să-mi țin familia împreună și după ce am contactat-o i-am spus ce aveam nevoie si cand am inceput sa vad rezultatul, am facut cum a spus dr. Isikolo si dupa 3 zile sotul meu ma sunat si a inceput sa-mi cer iertarea si totul a fost un vis pentru mine si noi toți trăiesc din fericire împreună din nou datorită Dr. Isikolo. Contactați-l astăzi pentru ajutor marital prin numărul său Whatsapp 2348133261196 sau sunați-l.Email isikolosolutionhomegmail.com

  raspunde comentariului
 • charlotte

  16 aprilie 2018 20:23

  Bună ziua spectatori, locuiesc în Marea Britanie și Ma numesc Charlotte Keagan Sunt foarte fericit să împărtășesc această mărturie uimitoare, am fost rănită și inima ruptă când soțul meu ma lăsat cu cei doi copii, am fost confuz și nu știam ce să-l fac, l-am iubit atât de mult, am încercat tot ce am putut să-l aduc înapoi, dar fără nici un folos, într-o zi fidelă, cum am venit de la serviciu, am întâlnit un prieten de-al meu căruia i-am explicat problema mea și ea mi-a spus a unei vrăjitoare numită "DR ISIKOLO", care o face și ea însărcinată atunci când căuta un copil, am contactat vrăjitorul prin e-mail-ul pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul mi-a spus ce să fac și am făcut exact așa cum am mi sa spus că, pentru surpriza mea, soțul meu, care nu ma chemat mult timp, ma sunat și mi-am cerut scuze pentru toate greșelile pe care mi le-a făcut și acum ma iubit mai mult ca niciodată, frați și surori dacă trec prin orice fel de problemă îl contactezi și îți dau 100 garanție că el îți va rezolva problemele. acest lucru este contactul său isikolosolutionhomegmail.com sau ce-lapoarte acum 2348133261196.

  raspunde comentariului
 • Daniela

  11 aprilie 2018 12:27

  Fostul meu prieten ma scos cu o săptămână în urmă, după ce l-am acuzat că l-am văzut pe altcineva și l-am insultat. Îl vreau înapoi în viața mea, dar refuză să aibă vreun contact cu mine. Am fost atât de confuz și nu știu ce să fac, așa că am ajuns la Internet pentru ajutor și am văzut o mărturie despre modul în care o vrăjitoare numită DR ISIKOLO le-a ajutat să-și primească spatele ex, așa că am contactat cascadorii de vrăjitorie și mi- o problemă și mi-a arătat o vrajă și mi-a asigurat de două zile că ex-ul meu se va întoarce la mine și la cea mai mare surpriză din a treia zi când fostul meu a venit bătând pe ușa mea și cerându-i iertarea. Sunt atât de fericită că dragostea mea se întoarce din nou, și nu numai, că suntem pe cale să ne căsătorim. Încă o dată vă mulțumesc Dr Isikolo. Sunteți cu adevărat talentați și talentați. E-mail isikolosolutionhomegmail.com sau Whatsapp-l acum 2348133261196 este singurul raspuns. El poate fi de mare ajutor și nu voi renunța la publicarea lui pentru că este un om minunat

  raspunde comentariului
 • angelica

  04 aprilie 2018 12:26

  SUNT SUPRAVEGHÂND CU RĂSPUNSUL CÂND SOUBORUL MEA ESTE ÎNAPOI LA MINEBuna ziua, ma numesc Angelica Vukovic, sunt din Moldova Vreau sa va informez pe toti, ca exista o vraja care este autentica si reala. Niciodată n-am crezut în niciunul din aceste lucruri, dar când mi-am pierdut sotul, Vladimir Magas, aveam nevoie de ajutor și undeva să mă răzvrătesc. Am întâlnit templul doctorului Isikolo și am comandat o LOVE SPELL. 2 zile mai târziu, după ce sa terminat vraja, telefonul meu a sunat iar Vladimir a fost din nou vechiul lui sine și a vrut să se întoarcă la mine! Nu numai că s-au întors, această vrăjitorie a deschis-o până la cât îmi plăcea și aveam nevoie de el. Spell Casting nu este spălarea creierului, dar ei și-au deschis ochii cu cât trebuie să împărtășim împreună. Îi recomand pe oricine care este în vechea mea situație să încerce. Va va aduce surprize minunate, precum si iubitul tau vine inapoi la tine. Modul in care lucrurile trebuiau sa fie, poti sa contactezi vrajitorul, la adresa drisikolosolutionhome.webnode.com CONTACT EMAIL ADRESAIS isikolosolutionhomegmail.com sau Whatsapp-l acum 2348133261196.

  raspunde comentariului
 • Oscar

  02 aprilie 2018 13:05

  Numele meu este Oscar am din Moldova. Mulțumesc doctorului Isikolo pentru că mi-a salvat căsnicia de tonifierea. Mă simt atât de recunoscătoare și am doar cuvinte bune despre o vrăjitoare puternică numită Dr. Isikolowho care ma ajutat să-mi aduc înapoi soția. Am fost separati timp de 4 luni, la inceput m-am gandit daca am facut ceea ce trebuie, contactand o vrajitoare, dar imi iubesc atat de mult sotia si nu o voi da pentru nimic in lumea asta. Am decis să contactez isikolosolutionhomegmail.com prin adresa lui de mail pe care am găsit-o online pe mai multe mărturii și i-am spus despre situația mea, a râs și mi-a spus că soția mea se va întoarce la mine în următoarele 48 de ore. Am simțit că nu se va întâmpla la început până când soția mea nu mi-a sunat și a fost atât de dornică să mă revină mai mult decât orice pe pământ. Acum suntem împreună și ea nu poate face fără mine și amândoi suntem fericiți. Mă simt atât de fericit împărtășind această mărturie, deoarece nu a fost atașat niciun act negativ la munca sa. Munca sa a fost lină și rapidă. Mulțumită dlui Isikolofor aducând fericirea în viața mea. Jur pe viața mea că dr. Isikolo este un om în care să ai încredere și să-ți iei problemele. Poți să-l contactezi pe e-mail dacă vrei într-adevăr cu adevărat dragostea ta înapoi isikolosolutionhomegmail.com sau ce-l ai acum 2348133261196.

  raspunde comentariului
 • Sarah

  02 februarie 2018 22:52

  Numele meu este SARAH WILLIAMS Sunt așa de emoționat că soțul meu sa întors după elma lăsat pentru o altă femeie. Soțul meu și cu mine am fost căsătorițiacum 7 ani. Suntem fericiți căsătoriți cu doi copii, un băiat și un băiatfată. Acum 3 luni, am început să observ un comportament ciudat de la elși câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu vede cineva.A început să se întoarcă acasă târziu de la muncă, el nu-i pasă nici de mine nici de minecopiii mai, Uneori el iese și nici măcar nu se întoarce acasăpentru aproximativ 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar totulfără nici un rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. Pe măsură ce navighezprin intermediul internetului într-o zi, am dat peste un site care a sugeratcă lordshinnoks poate ajuta la rezolvarea problemelor maritale, restaurare ruptrelații și așa mai departe. Deci, am simțit că ar trebui să o trimit. eul-au contactat și i-am spus problemele mele și mi-a spus ce să fac și eua făcut-o și a făcut o vrajă pentru mine. 48 de ore mai târziu, soțul meu a venit lași mi-am cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și promit să nu o facă niciodatădin nou. De atunci, totul sa întors la normal. eu sifamilia mea trăiește din nou fericită din nou. Toate datorită PROPHETOSULA Dacă aveți vreo problemă, contactați-l și vă garantează că elte va ajuta. Nu te va dezamăgi. Trimite-l prin e-mailla prophetosula94gmail.com îl puteți scrie, de asemenea, pe ce se întâmplănumărul său 2347058565432

  raspunde comentariului
 • Sarah

  02 februarie 2018 22:51

  Numele meu este SARAH WILLIAMS Sunt așa de emoționat că soțul meu sa întors după elma lăsat pentru o altă femeie. Soțul meu și cu mine am fost căsătorițiacum 7 ani. Suntem fericiți căsătoriți cu doi copii, un băiat și un băiatfată. Acum 3 luni, am început să observ un comportament ciudat de la elși câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu vede cineva.A început să se întoarcă acasă târziu de la muncă, el nu-i pasă nici de mine nici de minecopiii mai, Uneori el iese și nici măcar nu se întoarce acasăpentru aproximativ 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar totulfără nici un rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. Pe măsură ce navighezprin intermediul internetului într-o zi, am dat peste un site care a sugeratcă lordshinnoks poate ajuta la rezolvarea problemelor maritale, restaurare ruptrelații și așa mai departe. Deci, am simțit că ar trebui să o trimit. eul-au contactat și i-am spus problemele mele și mi-a spus ce să fac și eua făcut-o și a făcut o vrajă pentru mine. 48 de ore mai târziu, soțul meu a venit lași mi-am cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și promit să nu o facă niciodatădin nou. De atunci, totul sa întors la normal. eu sifamilia mea trăiește din nou fericită din nou. Toate datorită PROPHETOSULA Dacă aveți vreo problemă, contactați-l și vă garantează că elte va ajuta. Nu te va dezamăgi. Trimite-l prin e-mailla prophetosula94gmail.com îl puteți scrie, de asemenea, pe ce se întâmplănumărul său 2347058565432

  raspunde comentariului
 • Cristina

  24 ianuarie 2018 11:47

  Eu sunt Cristina din Moldova Aceasta este mărturia mea cu privire la modul în care fostul meu iubit se întoarce acasă .. vreau să spun o mulțumire și apreciere foarte mare președintelui DR ISIKOLO isikolosolutionhomegmail.com pentru a aduce înapoi pe iubitul meu care ma lăsat de aproape 2 ani, simt ca viata mea sa terminat complet, asa ca intr-o zi in timp ce cautam pe Internet pentru a recomanda o vrajitoare care sa ma ajute sa-mi aduc iubitul inapoi, in sfarsit am intalnit o scriere despre cat de multe marturii vorbesc despre cum a ajutat DR ISIKOLO să restaureze relația înapoi, așa că am decis să o încerc, așa că i-am contactat pe vrăjitorul numit DR ISIKOLO și mi-a explicat problemele mele și a vrăjit vraja de vrajă în 48 de ore, mi-a cerut scuze pentru tot ce mi-a provocat. Și mă ceri să-l accept și în căsătorie fericită, eu sunt cea mai fericită femeie de astăzi, pentru că DR ISIKOLO a făcut o faptă minunată în viața mea și voi continua să împărtășesc acest lucru mărturie, mă rog lui Dumnezeu atotputernic tu puterea și înțelepciunea pentru a ajuta mai mulți oameni care au probleme similare ca a mea, contactați-l. isikolosolutionhomegmail.com sau adăugați-l la ceea ce-app 2348133261196.

  raspunde comentariului
 • monica

  14 ianuarie 2018 7:25

  Am nevoie de ajutor pentru a-mi aduce iubitul meu înapoi la mine, vă rog, în ianuarie 2018

  raspunde comentariului
 • Camila Adrian

  02 ianuarie 2018 16:06

  Mărturie despre cum m-am întors pe soțul meu. Lumea mea și viața mea s-au întors! După un an de relație spartă, soțul meu ma lăsat fără motiv. M-am simtit ca viata mea era pe punctul de a se termina, aproape ca am sinucis, eram emotional in jos de foarte mult timp. Datorită unei vrăji numită Dr. IREDIA, pe care l-am întâlnit on-line. Într-o zi de încredere, când navighez prin Internet, am dat peste o mulțime de mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că reface pântecul, vindecă cancer, Hiv și alte boli, unii au mărturisit că poate vrăji pentru a opri divorțul și așa mai departe. De asemenea, am dat peste o mărturie specială, despre o femeie numită CINDY, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex în mai puțin de două zile și, la sfârșitul mărturiei ei, a renunțat la adresa de e-mail a doctorului IREDIA. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc. I-am contactat prin e-mail drirediaherbalhomegmail.com și mi-a explicat problema, mi-a spus să nu-mi fac griji că în 48 de ore soțul meu se va întoarce la mine. spre surprinderea mea, soțul meu a venit la mine și mi-a cerut să-l iert. Ne-am rezolvat problemele și suntem mai fericiți decât înainte ...Dr. IREDIA este într-adevăr un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că este un om minunat ... Dacă aveți o problemă și căutați o adevărată și adevărată vrăjitoare, pentru a vă rezolva toate problemele. Este legitim. Contactați-l pe e-mailul său, DRIREDIAHERBALHOMEGMAIL.COM

  raspunde comentariului
 • Allison Howarts

  22 decembrie 2017 2:11

  Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am primit soțul meu înapoi. Eram nebun când soțul meu mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce în profetul Okona, un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail prophetokonagmail.com De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca,1 Dacă doriți ex-spate.2 nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta.3 Vrei să fii promovat în biroul tău.4 Vrei să vindeci bolile mortale5 Dacă vreți un copil.6 Vrei să fii bogat.7 Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna.8 Dacă aveți nevoie de asistență financiară.9 vrei o soție soț

  raspunde comentariului
 • John Ahmed

  23 noiembrie 2017 2:39

  Sunt creditor privat și Investor, aveți nevoie de un legit, onest, reputat și împrumut rapid? Finanțări pentru Xmas? Pot să vă ajut cu 100 împrumuturi garantate, vă ofer afaceri și împrumuturi individuale pentru a finanța mai mult, de asemenea, avem tot felul de proiecte. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la russell.credit40gmail.com

  raspunde comentariului
 • Susana Bonita

  27 octombrie 2017 16:33

  O zi buna, Dragul meu prieten sunt Susana Bonita Sunt aici pentru ca bunica doamnei Melissa, care îmi oferă împrumutul meu de 100.000,00 USD, sunt aici pentru a vă permite să știți că există oameni diferiți în viață Mulțumesc lui Dumnezeu că mi- Melissa, care îmi fac visele, internetul dragului meu prieten este plin de înșelătorie și acum poți obține împrumutul prin intermediul doamnei Melissa din Italia prin e-mail-ul personal mrsmelissaloanfinanceOutlook.com pentru mai multe detalii.

  raspunde comentariului
 • Susana Bonita

  27 octombrie 2017 16:33

  O zi buna, Dragul meu prieten sunt Susana Bonita Sunt aici pentru ca bunica doamnei Melissa, care îmi oferă împrumutul meu de 100.000,00 USD, sunt aici pentru a vă permite să știți că există oameni diferiți în viață Mulțumesc lui Dumnezeu că mi- Melissa, care îmi fac visele, internetul dragului meu prieten este plin de înșelătorie și acum poți obține împrumutul prin intermediul doamnei Melissa din Italia prin e-mail-ul personal mrsmelissaloanfinanceOutlook.com pentru mai multe detalii.

  raspunde comentariului
 • Susana Bonita

  27 octombrie 2017 16:33

  O zi buna, Dragul meu prieten sunt Susana Bonita Sunt aici pentru ca bunica doamnei Melissa, care îmi oferă împrumutul meu de 100.000,00 USD, sunt aici pentru a vă permite să știți că există oameni diferiți în viață Mulțumesc lui Dumnezeu că mi- Melissa, care îmi fac visele, internetul dragului meu prieten este plin de înșelătorie și acum poți obține împrumutul prin intermediul doamnei Melissa din Italia prin e-mail-ul personal mrsmelissaloanfinanceOutlook.com pentru mai multe detalii.

  raspunde comentariului
 • Camila Rodela

  01 octombrie 2017 20:12

  Am fost rănită și inima sa stricat când o problemă foarte mare a avut loc în căsnicia mea acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. el a spus că nu a vrut niciodată să stea cu mine din nou, și că nu mai mă iubește. Așa că a împrăștiat casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele mele posibile să-l duc înapoi, după ce am cerșit mult, dar nu i-am făcut nici un folos. Și a confirmat că ia luat decizia și nu a vrut niciodată să mă vadă din nou. Deci într-o seară, când mă întorceam de la muncă, m-am întâlnit cu un vechi prieten al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat toate lucrurile, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot aduce pe soțul meu înapoi este pentru a vizita o vrăjitoare, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Deci niciodată n-am crezut în vrajă, dar nu aveam altă alegere decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care la vizitat. ogagakuntagmail.com. A doua zi dimineață, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi aduce soțul înapoi a doua zi. Ce afirmație uimitoare! N-am crezut, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi în dimineața următoare, așa de surprinzător, soțul meu, care nu mi-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a sunat pentru a mă informa că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa sa întors în aceeași zi, cu o mulțime de dragoste și bucurie, și-a cerut scuze pentru greșeala lui și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră era acum mai puternică decât a fost înainte, cu ajutorul unei vrăjitoare. Deci, vă voi sfătui acolo dacă aveți ogagakunta o problemă de contact, vă ofer 100 garanție că vă va ajuta .. Trimiteți-l la ogagakuntagmail.com

  raspunde comentariului
  • Anita Smith

   26 martie 2019 3:12

   Niciodată nu m-am gândit la vrăji până nu am întâlnit un prieten al meu care mi-a spus totul despre DR OTUMBA OTULA. care a adus-o înapoi pe fostul ei iubit, chiar și atunci când mi-a spus că am crezut-o pentru că m-am gândit că și ea dorea aceleași roți de vrajă falsă să-mi ia banii. Deși i-am dat șansa să-i explic tot ce mi-a spus despre DR.otumba otula, i-am spus că există mulți escroci care vor să ne ia banii și nu voi fi niciodată victimă, chiar dacă logodnica mea, se căsătorește cu mine în câteva luni de acum, lăsându-mă, voi aștepta cu răbdare un alt tip, deși l-am iubit atât de mult. ea mi-a spus că DR nu este o falsă că este reală și că a ajutat mulți oameni să-i ajungă pe cei dragi înapoi, apoi o întreb, cum funcționează această vrajă și care sunt cerințele pe care trebuie să le fac înainte ca el pot vrăji pe mine? mi-a spus că ar trebui să-l trimită prin e-mail pe otumbaotulagmail.com și ar trebui să-i spun ce vreau. i-am trimis un e-mail și i-am spus că am nevoie de fostul meu tip înapoi și mi-a spus că prietenul meu mi-a îndrumat-o corect și, de asemenea, de ce mă îndoiesc de munca lui? el a spus că munca sa este 100 sigură și garantează că nimeni nu a venit vreodată la templul său și, de asemenea, rămâne același. am devenit înfocat de cuvintele pe care mi le-a spus și mi-a venit un gând în minte, cum arată acest dr toate lucrurile pe care le-am discutat mai devreme. el a spus înainte de a putea începe în situația mea, că trebuie să am încredere în el și să las alte vrăjitoare și să aștept cu răbdare pentru propria mea că dacă pot să spun că fac totul, o să-mi iau iubitul înapoi într-o oră. am spus bine că am crezut și promit să lucrez cu tine singur, apoi mi-a dat un formular pentru a umple ceea ce i-am făcut și să-i trimit la el cu pozele mele și, de asemenea, pozele fostului meu iubit. el mi-a răspuns în 30 de minute mai târziu și mi-a spus că zeii lui au nevoie de niște lucruri pentru a-mi arunca vraja, iar problema mea este foarte ușoară dacă pot să furnizez aceste lucruri. atunci când îl întreb pe el cum cum pot să obțin aceste articole și cum pot să-i trimit la el pentru turnarea vrăjitoriei, el mi-a spus că nu ar trebui să-mi fac griji în legătură cu faptul că există un vânzător de articole aici în propria sa țară care pot obține elementele pentru mine. apoi îl întreb pe care-l va costa să cumpăr toate aceste articole? el mi-a spus ceea ce îi trimit cu toată încrederea, după o oră mai târziu mi-a sunat și mi-a spus că problema mea a fost rezolvată încât ar trebui să aștept o oră pentru că dragostea mea va cere după mine ceea ce am făcut după cuvintele lui , când era cam la ora 18.00, ex-ul meu mi-a spus că, dacă sunt acasă, vrea să mă vadă urgent. i-am spus că speră că totul este bine că a spus da, atunci i-am spus că el poate veni, fostul meu tip sa întors la mine și a cerut iertare că știa ce a venit asupra lui. chiar acum sunt atât de fericit pentru că mi-am recăpătat iubita înapoi și ne-am gândit la nunta noastră care vine în curând, i-am sunat pe dr și i-am mulțumit foarte mult și i-am întrebat ce-o voi face pentru el ca apreciere, mi-a spus ar trebui să uit și să-mi păstrez banii că nu este după banii oamenilor, ci pentru ai ajuta pe oameni care au și nevoie de ajutor, tot ce are nevoie să fac este să dau mai multe mărturii despre el, astfel încât oamenii acolo care au nevoie de ajutor să- de ce sunt astăzi aici pentru a da mărturia mea. poate ca bunul tău domnitor să-l binecuvânteze și să-i dea mai multă viață prosperitate și înțelepciune. aceasta este adresa de e-mail dr otumbaotulagmail.com, de asemenea, puteți să-l informați prin numărul de telefon 2349057856246

   raspunde comentariului
 • elena

  19 septembrie 2017 6:13

  Vreau să împărtășesc această mare mărturie cu întreaga lume cum mi-am adus minunatul soț înapoi în viața mea în 48 de ore cu ajutorul acestui mare om numit Dr. Otutu okunta. Pentru că nu am crezut niciodată în vraja în viața mea. Sotul meu minunat este un mare fan al Real Madrid, în a doua jumătate a lunii iunie 2017 a călătorit la balenă pentru a urmări meciul final dintre clubul său Real Madrid și Juventus, după meciul în acea seară mi-a spus că el va deveni acasă Următoarea zi pentru a sărbători victoria cu mine și copiii noștri minunați și, de asemenea, adu-mi mașina nouă care mă promite dacă clubul său a câștigat finala. Am încercat să-l sun a doua zi a refuzat să-mi aleagă apelurile mă îngrijorează pentru că nu știu Ce se întâmplă cu adevărat pentru că nu glumește cu familia lui l-am scris pe Facebook el a răspuns că nu dorește să revină acasă din nou că are îndrăgostit de o doamnă în balene că ar trebui să am grijă de copii, am scris din nou el a refuzat să răspundă am sunat el a refuzat să aleagă, am fost foarte supărat pentru că nu pot rămâne o zi fără minunatul meu soț prea distracție de a fi cu am plâns zilnic, pentru că nu știu ce să fac. Deci, pe 6 iunie, am dat peste o mărturie pe internet despre o femeie pe nume Jenifer Smith, care mărturisește cum a recuperat soțul ei cu ajutorul dr. Otutu. Am fost foarte uimit, i-am contactat pe același om pentru ajutor Cu numărul și adresa de email pe care a dat-o dacă cineva are probleme să-l contacteze pe om, de asemenea, pentru ajutor, mi-a spus să nu-mi fac griji că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore sub o vrajă că vraja trebuie spartă înainte de a se putea întoarce la mine. Mi-a spus tot ce trebuia să fac și mi-am spus că soțul meu mă va suna la ora 1600 în următoarele două zile să-mi cer scuze, am fost cu adevărat surprins de acea zi exactă La ora 400, soțul meu ma sunat și a început să-mi cer scuze, că nu știe ce a venit peste el Sunt foarte fericit că mariajul meu a fost restaurat de acest mare om dr apreciere otutu.my, de asemenea, merge la Jenifer Smith care a împărtășit mărturia ei, astfel încât oamenii ca mine vor primi Ajutor. Te rog prietenii mei acolo, dacă ai vreo problemă, te-aș sfătui să contactezi și pe acest om grozav pentru ajutor prin EMAIL-ul lui drotutuhealinghomehotmail.com sau îl poți ajunge cu ușurință la numărul său 2349051417394. depune mărturie

  raspunde comentariului
 • MORIS

  17 septembrie 2017 14:08

  Salut, ce mai faci? Vreau să știți că compania moris loan este aici pentru a vă oferi un bun împrumut pentru afaceri, împrumut personal la rata de 1,50 contactați-ne acum pentru mai multe informații. prin e-mail morisloancompany1gmail.com.

  raspunde comentariului
 • Ramona Enache

  10 septembrie 2017 17:46

  Numele meu este Ramona Enache, locuiesc în orașul Craiova și adresa mea este str. Bucovina, nr.11, bl. I30, sc.1, România.Sunt o femeie de afaceri și am abordat băncile pentru asistență la împrumut, dar cerințele și cerințele lor au fost prea mari pentru mine, așa că am decis să caut online dacă voi vedea un creditor privat de unde pot împrumuta de la o rată scăzută a dobânzii.Din păcate, am văzut atât de mulți advertiseri on-line și am contactat unul dintre ei și numele ei este STELLA KANE LOAN COMPANY, am depus tot ce este necesar din partea mea ca pe un împrumutat, dar nu am știut că voi intra într-o problemă financiară . Am plătit suma de 7.500 de euro pentru un împrumut pe care nu l-am primit.Ca urmare a căutării mele pentru o companie de împrumuturi de încredere private, am văzut un alt anunț online și numele companiei este COMPANIA DE LUCRU MONDIAL din Nigeria. Am pierdut cu ei suma de 5.000 de euro și până în ziua de azi nu am primit împrumutul pentru care am aplicat.Dumnezeu să fie gloria, un prieten al meu care a solicitat un împrumut și a primit de asemenea împrumutul, a introdus-o într-o companie de încredere unde funcționează doamna Ana Mihai, directorul filialei, și am solicitat un împrumut de suma de 60.000 de euro și au cerut pentru acreditările pe care le-am depus și după ce mi-au terminat verificarea detaliilor, împrumutul a fost aprobat pentru mine și am crezut că este o glumă și poate că este unul dintre acele acte frauduloase care m-au făcut să pierd bani, dar am fost uimit când Mi-am luat împrumutul în mai puțin de 24 de ore pentru o dobândă scăzută de 2 fără garanții. Sunt foarte fericit că DUMNEZEU a folosit prietenul meu care ia contactat și mi-a prezentat-o și pentru că am fost salvat de la a-mi lua afacerea în aer și a lichidat și astăzi afacerea mea zboară în indoneziană și nimeni nu va spune că nu știți despre compania mea de modă.Așadar, sfătuiesc toți oamenii care trăiesc în România și în alte țări care au nevoie de împrumuturi pentru un scop sau celălalt pentru a vă contactaDoamna Ana Michael prin e-mail anamichaelguarantytrustloansgmail.comPuteți să mă contactați dacă aveți nevoie de alte informații prin e-mail ramonaenache954gmail.com

  raspunde comentariului
 • helm jennifer scott

  08 septembrie 2017 8:43

  cântă și minuni de la acest doctor el mi-a salvat relația și toate lucrurile despre viața mea restabilesc înapoi la mine, cel mai bun medic pe care l-am văzut vreodată în viața mea, așa că vă rog dacă vreunul din voi este în orice problemă vă rugăm să-l vizitați el vă va găsi soluția tatăl întregului medic, datorită acestui doctor. Trimite-l la drogogodspellcastergmail.com

  raspunde comentariului
 • mabel joe

  08 septembrie 2017 8:42

  Am fost rănită și inima sa stricat când o problemă foarte mare a avut loc în căsnicia mea acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de groaznic încât a depus dosarul la tribunal pentru divorț. el a spus că nu a vrut niciodată să stea cu mine din nou, și că nu mai mă iubește. Așa că a împrăștiat casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele mele posibile să-l duc înapoi, după ce am cerșit mult, dar nu i-am făcut nici un folos. Și a confirmat că ia luat decizia și nu a vrut niciodată să mă vadă din nou. Deci într-o seară, când mă întorceam de la muncă, m-am întâlnit cu un vechi prieten al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat toate lucrurile, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot aduce pe soțul meu înapoi este pentru a vizita o vrăjitoare, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Deci niciodată n-am crezut în vrajă, dar nu aveam altă alegere decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care la vizitat. drogogodspellcastergmail.com. A doua zi dimineață, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi aduce soțul înapoi a doua zi. Ce afirmație uimitoare! N-am crezut, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi în dimineața următoare, așa de surprinzător, soțul meu, care nu mi-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a sunat să-mi spună că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa sa întors în aceeași zi, cu o mulțime de dragoste și bucurie, și-a cerut scuze pentru greșeala lui și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră era acum mai puternică decât a fost înainte, cu ajutorul unei vrăjitoare. Deci, o să vă sfătuiesc acolo dacă aveți orice problemă de contact dr ogogo isele, vă ofer 100 garanție că el vă va ajuta .. Trimiteți-l la drogogodspellcastergmail.com

  raspunde comentariului
 • mabel

  07 septembrie 2017 20:24
 • Eric Jordan

  05 septembrie 2017 9:43

  Bună ziua tuturor!Numele meu este Eric Jordan, am o sotie frumoasa si 3 copii. Acum 2 săptămâni am avut nevoie disperată de bani, așa că m-am gândit să am un împrumut, apoi am fugit în atâtea mâini greșite, care au pretins că sunt împrumutați de împrumut, fără să știe că sunt toți escrocii. Ei au colectat de la mine 4000 de euro și refuză să mă trimită prin e-mail. Am devenit foarte confuz și frustrat, am devenit o zi beat, o zi de credință am mers la Bar pentru o băutură și apoi am întâlnit un vechi prieten, i-am spus tot ce sa întâmplat cu mine, să-mi spună că ma va prezenta la GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD, a spus compania este autentică și de încredere, mi-a spus cum a ajutat compania și el și familia sa. Deci am colectat adresa ei de email ginamorganloancompanygmail.com, i-am contactat imediat am ajuns acasă, mi-a spus regulile și reglementările și am urmat, apoi după procesarea împrumutului, în mai puțin de 24 de ore, am primit împrumutul meu de

  raspunde comentariului
 • Ivos Viad Eugen

  18 august 2017 13:11

  Salutare tuturorEu sunt Ivos Vlad Eugen și sunt din România Constanța. Am fost în căutarea unui împrumut on-line și am fost foarte speriat că nu am aplicat niciodată un împrumut înainte și am loo foarte bine și căutând o companie adevărată acolo am găsit o companie numită Patricia Kingsman uite și am văzut ce au spus oamenii despre această companie A fost adevărat am decis să solicit un împrumut de la companie și am nevoie de un împrumut de 150.000,00 euro pentru a începe o afacere când am aplicat ea mi-a spus tot ce am nevoie să fac și am făcut-o și ea ma asigurat că în 8 ore timp am fost plecat Sa fiu cu imprumutul meu i-am spus bine si am asteptat in exact 8 ore timp primesc imprumutul meu de la aceasta companie ca scriu asta acum nu am fost niciodata scammed inainte si aceasta companie este minunata am asculta oamenii vorbind despre escrocherii dar eu Nu au fost niciodată scammed înainte și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Deci toată lumea, dacă aveți nevoie de un împrumut real, aceasta este compania potrivită pentru a aplica de la ei vă vor ajuta și timpul în care vă spun că veți primi împrumutul dvs., care este exact momentul în care veți primi împrumutul. Trebuie doar să scriu acest mesaj pentru toată lumea, astfel încât să nu solicitați un împrumut de la o companie greșită dacă aveți nevoie de un împrumut real contactați această companie și veți fi fericiți. Există poștăAdresa este patriciakingsman.loans2016gmail.com.

  raspunde comentariului
 • Popovici Krisztina

  18 august 2017 13:08

  Bună ziua Numele meu este Popovici Krisztina Sunt din Brașov România această companie Patricia Kingsman oamenii vorbesc despre este real nu am vrut niciodată un împrumut dar tocmai am spus că ar trebui să încercați această companie și a vedea dacă ceea ce spun oamenii este adevărat și am aplicat pentru o Împrumut de la ei ieri și tocmai am primit împrumutul meu astăzi de la Patricia Kingsman companie împrumut oricine dacă ați citi acest mesaj și aveți nevoie de un împrumut aplica de la această companie pentru că ei sunt de gând să vă ajute această companie este singura companie care oferă împrumut reale on-line. Împrumutul pe care l-am aplicat de la ei a fost de 75.000,00 lei și în 8 ore am obținut împrumutul meu, astfel încât prietenii mei să nu fie scamați dacă aveți nevoie de un împrumut real, aceasta este compania potrivită pentru a aplica. Dacă sunteți interesat de împrumuturi acolo, adresa de e-mail este patriciakingsman.loans2016gmail.com și acolo numărul ceaplic este 2348165719944.

  raspunde comentariului
 • Nathanael martyna patryx

  18 august 2017 13:07

  Numele meu este Nathanael martyna patryx Sunt din România și locuiesc într-un mic oraș din Timișoara. Vreau să folosesc acest timp pentru a le spune tuturor pe internet că există o singură companie care oferă un împrumut real, iar această companie este Patricia Kingsman. Am căutat un împrumut online în ultimele 3 săptămâni acum și tot ce am de făcut este că creditorii mă scandalizează din banii pe care i-am avut Dumnezeu știe că eram atât de sărac și am vrut să-mi omor eu sinea dar acolo am văzut atât de mulți oameni mărturisesc despre Această companie pe care au dat împrumuturi la început nu am crezut cauza am văzut alte mărturii ale altui creditor și toate s-au transformat în escrocherii. Am spus sa ma aplice de la aceasta companie si sa vad daca este adevarat si imediat am aplicat mi-au spus tot ce am nevoie sa fac si am fost de acord si ma asigurat ca in 8 ore am fost de gand sa fiu cu imprumutul meu pentru ca ei au spus Utilizează serviciul de transfer rapid. Mai intai n-am crezut, dar am vrut sa imi dau imprumut inainte de ora 8 am primit o alerta de la banca mea si sa fiu de acord ca a fost imprumutul meu am fost foarte supt atunci cand l-am vazut si m-am rugat lui Dumnezeu pentru a ma indruma la compania dreapta Care mi-a ajutat astăzi pe măsură ce scriu acest lucru pe internet acum am primit doar împrumutul meu de la această companie și eu folosesc acest timp pentru a depune mărturie către alte persoane dacă aveți nevoie de un împrumut un împrumut nu vă lăsați păcălit aceasta este compania potrivită Se aplică de la. Adresa de e-mail este patriciakingsman.loans2016gmail.com, iar pentru dvs. cei care nu au o adresă de e-mail a companiei numărul de telefon este 2348165719944.Această companie este adevărată și minunată dacă aveți nevoie de un împrumut aplicat acum și așteptați pentru împrumutul dvs. pentru că veți fi mulțumit de această companie.Mulțumesc tuturor și rămân Nathanael martyna patryx.

  raspunde comentariului
 • Cristyna Cosmin Alin

  18 august 2017 13:04

  Numele meu este Cristyna Cosmin Alin Sunt din Bucuresti Romania vreau sa folosesc de data aceasta pentru a scrie pe internet ca am primit fondurile mele de credit de 5 milioane leu roman de la aceasta companie numita Patricia Kingsman loan company la inceput nu am crezut ce Oamenii au spus pe internet, dar am decis să încerc și am aplicat pentru împrumut acum două zile și tocmai am primit un apel de la banca mea că nu există suma de 5 milioane leu românesc pe contul meu și imediat am primit o alertă din partea mea Banca Patricia Kingsman companie de împrumut ma sunat și ma întrebat dacă am primit împrumutul meu și le-am spus da, așa că au spus că ar trebui să aducă mai mulți oameni acolo companie, dacă cineva nevoie de un împrumut, astfel încât dacă aveți într-adevăr nevoie de un împrumut aceasta este compania Pentru a aplica de la ei sunt într-adevăr mare și cred acum că există o companie de împrumut reale care oferă împrumuturi și că societatea este Patricia Kingsman companie de împrumut, astfel încât dacă oricine dintre dvs. au nevoie de un împrumut de urgență și este important aceasta este compania dreptul de a aplica de la . Adresa de e-mail este patriciakingsman.loans2016gmail.com.În cele din urmă sunt foarte fericit și pot începe propria mea afacere acum. Vă mulțumesc din nou Patricia că sunteți minunat și că Dumnezeu să vă binecuvânteze pe dumneavoastră și pe compania voastră.

  raspunde comentariului
 • MedCluj Ion Damian

  18 august 2017 13:03

  Numele meu este MedCluj Ion Damian si sunt din România Vreau să folosesc acest timp pentru a spune toată lumea de pe internet despre cum am primit împrumutul meu după ce a fost scammed de 3 ori am aplicat pentru un împrumut de la compania de împrumut Patricia Kingsman ieri am văzut oameni depun mărturie despre lucrările sale bune și cu privire la modul în care ea a ajutat oamenii, așa că am decis să aplice și ea mi-a spus ce trebuia să fac m-am speriat, dar am făcut-o în această dimineață acum am primit doar o alertă de la banca mea acolo există bani în contul meu și am verificat suma și a fost împrumutul meu sunt atât de fericit. Așa că vreau să folosească acest timp și spune toată lumea de pe internet că această companie este real, dacă aveți nevoie de un împrumut de la această companie este compania dreptul de a aplica de la care nu te Scammed ca mine, deoarece există escroci acolo aplică de la această companie și tu vei fi fericit. mail există patriciakingsman.loans2016gmail.com

  raspunde comentariului
 • Dorian Cezara Vasilache

  18 august 2017 12:56

  Buna ziua tuturor numele meu este Dorian Cezara Vasilache si sunt din România Vreau să folosesc această șansă am acum pentru a scrie acest mesaj la internet dacă cineva dintre voi este în căutarea pentru un împrumut real, aceasta este compania dreptul de a contacta eu sunt un femeie de afaceri și am aplicat pentru un împrumut într-o companie legit 2017 și numele companiei este compania de împrumut Patricia Kingsman au fost ajuta pe oameni începând cu 2016 și suntem în 2017 și acum am primit doar împrumutul meu de la ei, deci, dacă cineva dintre voi au nevoie de un du-te de împrumut și se aplică de la ei, deoarece acestea sunt reale eu doar vă rugați oameni care au nevoie de ajutor cu un împrumut nu te scammed, care este motivul pentru care eu sunt, folosind această șansă de a scrie acest mesaj pe internet, în cazul în care aveți nevoie de un împrumut legit împrumut se aplică de la această companie, astfel încât să obiceiul fiți înșelat atunci când se aplică de la compania greșită. mail este patriciakingsman.loans2016gmail.com.au o zi bună pentru toată lumea și mă rog că toate fericit ca eu sunt astăzi

  raspunde comentariului
 • Sarah Alexandra Ionut

  18 august 2017 12:52

  Numele meu este Sarah Alexandra Ionut Sunt din România tocmai am primit împrumutul meu de la o nouă companie de împrumut legit din 2017 și numele companiei care ma ajutat cu împrumut meu de astăzi este compania de împrumut Patricia Kingsman acestea sunt compania cea mai frumoasă împrumut i-au a venit vreodată peste cu am aplicat pentru un împrumut de la ei ieri și singurul lucru pe care am făcut a fost să plătească taxa de transfer care au spus că ar trebui să plătească și imediat am face plata în următorul timp de 12 ore, am fost cu împrumut meu rău că nu pot spun cât de mult m-au ajutat cu, dar este o sumă mare de bani, astfel încât toată lumea, dacă aveți nevoie de un împrumut real, acest lucru este compania de împrumut dreptul de a contacta adresa de e-mail nu este patriciakingsman.loans2016gmail.com

  raspunde comentariului
 • Adina Iuliana

  18 august 2017 12:51

  Salutare tuturorNumele meu este Adina Iuliana Sunt din România i-au fost în căutarea unui împrumut on-line și tot ce primesc este escrocii, dar am găsit această companie de împrumut numit Patricia Kingsman companie de împrumut și am văzut oameni on-line depune mărturie despre există fapte bune, așa că am decis să încerc dacă voi fi fericit, încă o dată, așa că am aplicat pentru un împrumut de 350,000.00 euro și creditor de împrumut doamnei Patricia Kingsman ma asigurat că în 12 de ore de împrumut meu va fi în contul meu bancar, astfel încât astăzi ca am fost de lucru am văzut banca mea mi-a scris mesaj că există unele fonduri de 350,000.00 euro în contul meu și mulțumesc Patricia Kingsman pentru că ea este real, astfel încât, dacă aveți nevoie de împrumut online, vă rugăm să nu fi scammed ca mine aplică de la aceasta companie, deoarece ea este singura companie reală care oferă împrumut on-line. mail Există patriciakingsman.loans2016gmail.com

  raspunde comentariului
 • Alexandru Stefan Viorel

  18 august 2017 12:50

  Numele meu este Alexandru Stefan Viorel Sunt din România am auzit de această companie pe care le dau credite și m-am dus să se aplice pentru un împrumut de la ei si am auzit oameni spunând despre înșelătorie, dar nu am mai fost scammed înainte de aceasta companie ma ajutat cu meu împrumut astfel încât oricine care au nevoie de un împrumut ar trebui să se aplice de la ei acolo împrumuturi este rapid și sigur acolo adresă de e-mail patriciakingsman.loans2016gmail.com

  raspunde comentariului
 • Denisa Réka Irina

  18 august 2017 12:49

  Buna ziua tuturor numele meu este Denisa R

  raspunde comentariului
 • Denisa Réka Irina

  18 august 2017 12:48

  Buna ziua tuturor numele meu este Denisa R

  raspunde comentariului
 • Cristina Iulia Mihaela

  18 august 2017 12:46

  Buna ziua tuturor numele meu este Cristina Iulia Mihaela sunt din România Tocmai am primit împrumutul meu acum de la compania de împrumut doamnei Patricia Kingsman acestea sunt noi companie de împrumut legit din 2017 și nu a fost mult timp am primit împrumutul meu de la ei am primit împrumutul meu de la ei astăzi iar acum am posta acest mesaj eu sunt foarte fericit această companie este real mare, astfel încât oricine care au nevoie de un contact de împrumut de la această companie acestea sunt reale mare acolo e-mail este patriciakingsman.loans2016gmail.com

  raspunde comentariului
 • Cristina Iulia Mihaela

  18 august 2017 12:45

  Salutare tuturor Numele meu este Andreea Ioana si sunt din România vreau să vă spun tuturor solicitanților de împrumut că există doar o singură companie de împrumut real, care oferă împrumuturi și m-au ajutat cu împrumut meu numele companiei este compania de împrumut Macro și creditor de împrumut care ma ajutat cu împrumut meu numele ei este doamna Patricia Kingsman, deci, dacă aveți nevoie de un împrumut fără a fi scammed du-te la această companie acum și pentru a primi împrumut acolo împrumuturi este sigur și rapid acolo e-mail este patriciakingsman.loans2016gmail.com, astfel încât să doresc tot cele mai bune solicitanților de împrumut aceasta este compania reală care oferă împrumuturi. E-mail Patriciakingsman.loans2016gmail.com Ceea ce privește mea pentru tine toate

  raspunde comentariului
 • lucien

  18 august 2017 12:43

  O ofertă de împrumut fiabilă pentru toțiStimate Domn Doamna,Eu sunt Lucien GUYOT, acționar și financiar. Fie că sunteți o persoană franceză, elvețiană, canadienii, belgienii, portugheză, italiană și oriunde în lume, pentru tine care sunt blocate bancare, interzise și nu are beneficiul băncilor și trebuie să plătească De bani între individ, am acorda împrumuturi oamenilor serioși și cinstiți care îmi pot rambursa împrumutul într-un timp normal. Capacitatea mea de a acorda împrumut este de 1.000

  raspunde comentariului
 • D-na Patricia Kingsman

  18 august 2017 12:40

  Numele meu este doamna Patricia Kingsman suntem un nou creditorii împrumut legit de 2017 și ne place să ajute orice organism care au nevoie de ajutor financiar le oferim ca de la euro 500,000.00 și euro 5,000,000.00 și mai sus, că, deci, dacă aveți nevoie de ajutor cu amabilitate ne trimiteti un e-mail la patriciakingsman.loans2016gmail.com, astfel încât tranzacția dvs. de împrumut poate avea loc acum va fi cu împrumut în următoarele 24 de ore, este un transfer rapid și este în siguranță, fără nici o întârziere. Deci, e-mail patriciakingsman.loans2016gmail.com dacă este interesatE-mail patriciakingsman.loans2016gmail.com

  raspunde comentariului
 • D-na Patricia Kingsman

  18 august 2017 12:39

  BUN VENIT Patriciei Kingsman patriciakingsman.loans2016gmail.com obiectivele noastre este de a oferi servicii profesionale excelente.Ești un om de afaceri sau o femeie? Ești în orice mizerie financiară sau nu aveți nevoie de fonduri pentru a porni propria afacere? Ai nevoie de un împrumut pentru a începe o scară mică frumos și mediu de afaceri? Ai un scor redus de credit și tu le este greu pentru a obține împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare ?.creditele noastre sunt bine asigurate pentru securitate maximă este prioritatea noastră, Scopul nostru principal este de a vă ajuta să obțineți serviciile pe care le merită, Programul nostru este cel mai rapid mod de a obține ceea ce ai nevoie într-o clipă. Reducerea plățile pentru a ușura presiunea asupra cheltuielilor lunare. Obținerea de flexibilitate cu care se poate folosi pentru orice scop - de la vacante, la educație, la achizițiile uniceVa oferim o gama larga de servicii financiare care include Credite personale, credite de consolidare a datoriei, Credite de afaceri, Educație Credite, ipotecare garantate de împrumut, împrumut fără garanții, ipotecare împrumuturi, payday off împrumuturi, student împrumuturi, împrumuturi comerciale, credite auto, Investiții Credite, Credite de dezvoltare, achiziție Credite, Credite de constructii, cu rată scăzută a dobânzii de la 2 pe anularea pentru persoane fizice, companii și organisme. Obține cele mai bune pentru familia ta și propria casa ta de vis la fel de bine cu schema noastră de împrumut general.Noi oferim toate tipurile de credite - se aplică pentru împrumuturi ieftine.Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informații patriciakingsman.loans2016gmail.comVă rugăm să ne scrieți înapoi cu informațiile de împrumutINFORMAȚII IMPRUMUTAT1 Nume complete2 Țara3 adresa4 Stat5 Sex6 Stare civilă7 Ocupatia8 Numărul de telefon9 Venit lunar10 Următoarea Kin11 Suma creditului necesare12 Durata de împrumut13 Scopul creditului14 Data specifice de care aveți nevoie de împrumutDacă sunteți interesat de a obține un împrumut, atunci vă rugăm să ne scrie cu cerința de împrumut.Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informații patriciakingsman.loans2016gmail.comCu stimă,D-na Patricia Kingsmanpatriciakingsman.loans2016gmail.comAșteptăm cu nerăbdare să aud de la tine cat mai repede posibilSolicitanții interesați ar trebui să ne contactați prin e-mail patriciakingsman.loans2016gmail.com

  raspunde comentariului
 • Zonja Anes Williams.

  10 august 2017 16:53

  I nderuar Z. znj,N

  raspunde comentariului
 • lina

  06 august 2017 2:21

  Ce surpriză tocmai am primit un împrumut de la o companie numită Carpa Holdings Limited, un prieten mi-a spus să mă adresez companiei, unde și-a obținut împrumutul, datorită sfatului meu, care mi-a fost dat de prietenul care a solicitat împrumutul într-o Carpa Holdings Limited și mi sa oferit împrumutul pe care l-am solicitat, așa că sfatul meu pentru dvs. este că o companie Carpa Holdings Limited este una dintre cele mai bune companii din lume care oferă împrumut, deci dacă aveți nevoie de un împrumut, puteți să-i contactați În e-mailul lor de la compania carpaholdingsgmail.com

  raspunde comentariului
 • Sherrie

  03 august 2017 14:32

  Această dragoste mare vraja rolă pentru a aduce înapoi ex-vă prin e-mail greatmutabagmail.com sau ad-l pe whatsapp 2348054681416 de contact...

  raspunde comentariului
 • MORIS

  30 iulie 2017 5:16

  Buna,Aveți nevoie de un împrumut? Banca dvs. ne-a negat un împrumut? Suntem aici pentru a vă ajuta financiar, tot ce trebuie să faceți acum este să ne trimiteți un e-mail cu detaliile dvs. în formatul de mai jos și să ne întoarceți prin e-mail și Obțineți împrumutul instant de orice sumă la orice destinație.NumeSuma necesarăDuratăȚarăAdresascopuriNumar de telefonAșteptăm răspunsul dvs.Email Morisloancompany1gmail.comSite web httpmorisloancompany6.wix.commorisloancompanyToate cele bune,MORIS

  raspunde comentariului
 • MORIS

  30 iulie 2017 5:16

  Buna,Aveți nevoie de un împrumut? Banca dvs. ne-a negat un împrumut? Suntem aici pentru a vă ajuta financiar, tot ce trebuie să faceți acum este să ne trimiteți un e-mail cu detaliile dvs. în formatul de mai jos și să ne întoarceți prin e-mail și Obțineți împrumutul instant de orice sumă la orice destinație.NumeSuma necesarăDuratăȚarăAdresascopuriNumar de telefonAșteptăm răspunsul dvs.Email Morisloancompany1gmail.comSite web httpmorisloancompany6.wix.commorisloancompanyToate cele bune,MORIS

  raspunde comentariului
 • MORIS

  30 iulie 2017 5:16

  Buna,Aveți nevoie de un împrumut? Banca dvs. ne-a negat un împrumut? Suntem aici pentru a vă ajuta financiar, tot ce trebuie să faceți acum este să ne trimiteți un e-mail cu detaliile dvs. în formatul de mai jos și să ne întoarceți prin e-mail și Obțineți împrumutul instant de orice sumă la orice destinație.NumeSuma necesarăDuratăȚarăAdresascopuriNumar de telefonAșteptăm răspunsul dvs.Email Morisloancompany1gmail.comSite web httpmorisloancompany6.wix.commorisloancompanyToate cele bune,MORIS

  raspunde comentariului
 • Luis Roland

  28 iulie 2017 11:13

  Bună ziua tuturor!!!Eu sunt Luis Roland Aș dori să împărtășesc mărturia mea cu toată lumea care caută un creditor veritabil și fiabil de împrumut pentru a obține împrumuturile lor de la. Cu câteva luni în urmă, compania mea a suferit o mare pierdere că nu am putut să o ajut, am fost pe punctul de a-mi pierde casa și compania mea din cauza datoriilor neplătite de credit și neplătite. Am devenit atât de disperat că nu știam ce să fac pentru a salva situația, nu am putut obține un împrumut de la bănci și alte instituții financiare din cauza creditului rău. Apoi am început să caut credite online, unde am scutit de 6000

  raspunde comentariului
 • Mr Larry

  28 iulie 2017 5:27

  Aveți nevoie de un împrumut de afaceri?Aveți nevoie de un împrumut autentic?Vrei să-ți plătești facturile?Aveți nevoie de împrumut personal?Aveți nevoie de orice fel de împrumut?Aveți nevoie de împrumut de proiect?Vrei să fii stabil din punct de vedere financiar? Email larryellisonfinancegmail.comCompletați formularul de solicitare.1 Numele complet2 Țara3 Suma necesară4 Durata împrumutului5 Număr de telefonEmail larryellisonfinancegmail.com

  raspunde comentariului
 • Adolf Roger

  16 iulie 2017 1:45

  CUM V-AM AJUTAT MEA EXPLOATAREA ÎNAPOI.M-am căsătorit cu soția mea timp de 14 ani și nu am avut nici un argument care să conducă la destrămare, atât de nefericită încât am început să observ ceva în ea că ori de câte ori vorbesc cu ea să joace ca soț și soție recent, strigă ea La mine să mă opresc, până când într-o zi de credință am observat că are o afecțiune cu altcineva, iar adevărul este că-mi iubesc cu adevărat soția, așa că trebuie să mă duc să caut o soluție pentru ao lua înapoi, Okudu care ma ajutat cu o vrajă, așa cum vorbesc acum, soția mea nu poate să rămână lon fără să mă vadă acum.Așa că nu am putut să-mi păstrez-o, așa că am avut de spus, vrăjitorul este bun în orice fel de vrajă, dacă aveți vreo problemă, vă sfătuim să-l contactați prin e-mail greatokuduspelltemplesolution4u.com .MulțumiriDle Adolf

  raspunde comentariului
 • sandra

  02 iulie 2017 21:21

  Numele meu este Sandra, viața mea sa întors! După 7 ani de căsătorie întreruptă, soțul meu mi-a lăsat doi copii. M-am simtit ca viata mea era pe punctul de a termina aproape sinucidere, am fost emotionala in jos de foarte mult timp. Mulțumită unei vrăjitoare numită Lord odudu, pe care l-am întâlnit online. Într-o zi credincioasă, în timp ce navighez prin internet, am dat peste mărturii despre mărturia acestui vrajitor. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că reface pântecele, vindecă cancerul și alte boli, unii au mărturisit că poate vrăji pentru a opri divorțul și așa mai departe. De asemenea, am întâlnit o mărturie specială, despre o femeie numită Lydia, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex în mai puțin de două zile și, la sfârșitul mărturiei sale, a renunțat la adresa de e-mail a DOMNULUI. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc. L-am contactat pe VIA Email și i-am explicat problema. În doar 48 de ore, soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și suntem mai fericiți decât înainte de Lordul odudu, este într-adevăr un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că este un om minunat ... Dacă aveți o problemă și căutați o adevărată castă de vrăjitor Pentru a vă rezolva toate problemele pentru dvs. Încercați oricând oduduspiritualshrinegmail.com, el ar putea fi răspunsul la întrebările dvs.1. REALIZAREA EXECUTIEI2. LOTTERII CÂȘTIGĂRII.3. BATEREA COPILULUI.4. REFLECȚIA CURSULUI DE GENERARE.5. ÎNȚELEGEREA LOCULUI DE MUNCĂ.6. PROMOVAREA LOCURILOR.7. SPRE MONEY.8. PROTECȚIA SPIRITUALĂ.9. ÎNGRIJIREA BERCELOR.10. SPELL BEAUTY.

  raspunde comentariului
 • IVANA LUKA

  29 iunie 2017 20:46

  Aveți nevoie de un împrumut imediat pentru a vă plăti datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă rezolva afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Nu căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut! Acordăm împrumut societăților, entităților private și persoanelor fizice cu dobândă redusă și rate accesibile de 2. Ne puteți contacta prin e-mail prin ivanaluka04gmail.comAPLICAȚII DE DATE1 numele ...........................2 Țara .......................3 Adresa ......................4 Sexul ........................5 starea civilă .............6 Lucrul ................7 Numărul de telefon ...........8 poziția la locul de muncă .....9 venit lunar ....................10 împrumut total .........11 Durata creditului .....12 împrumut de destinație ..................13 Data nașterii ........................Mulțumiri.

  raspunde comentariului
 • better way company

  26 iunie 2017 3:51

  Buna ziua,Sunteți în căutarea pentru libertate financiară? ești în Datorii, ai nevoie de un împrumut pentru a începe o nouă afacere? sau colaps financiar, ai nevoie de un împrumut de a cumpara o masina sau o casa? Au dvs. bancar în Finanțarea refuza? Vrei pentru a îmbunătăți dvs. financiare? au nevoie de un împrumut facturile sunt plătite? nu caut mai mult, noi vă urez bun venit pentru o oportunitate pentru toate tipurile de credite de la un foarte accesibile dobânzii de 2 pentru alte informații, contactați-ne acum prin e-mail labetterwaycompany234gmail.comAi nevoie de un împrumut de afaceri?Ai nevoie de un credit de nevoi personale?Vrei să cumperi o mașină?Vrei să-și refinanțeze?Ai nevoie de un credit ipotecar?Ai nevoie de un capital imens pentru a începe off cu propunerea ta de afaceri sau de expansiune? Ți-ai pierdut speranța și crezi că nu există nici o cale de ieșire, și sarcini financiare persistă?Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru o posibilă cooperare de afaceri Contactati-ne prin e-mail betterwaycompany234gamil.com

  raspunde comentariului
 • lina

  25 iunie 2017 1:42

  Ce surpriză tocmai am primit un împrumut de la o companie numită Carpa Holdings Limited, un prieten mi-a spus să mă adresez companiei, unde și el a obținut împrumutul, din cauza sfatului meu, care mi-a fost dat de prietenul care a solicitat împrumutul într-un Carpa Holdings Limited și mi sa oferit împrumutul pe care l-am solicitat, așa că sfatul meu pentru dvs. este că o companie Carpa Holdings Limited este una dintre cele mai bune companii din lume care oferă împrumut, deci dacă aveți nevoie de un împrumut, puteți să-i contactați În e-mailul lor de la compania carpaholdingsgmail.com

  raspunde comentariului
 • oceanicfinance

  19 iunie 2017 10:05

  Bună ziua Domnule doamnă, Suntem o companie de renume și creditare care acordă împrumuturi persoanelor fizice, organelor de cooperare, firmelor, companiilor și agențiilor guvernamentale care au nevoie de împrumuturi. Aveți un credit rău sau aveți nevoie de bani pentru a plăti facturile? Vom fi bucuroși să vă oferim un serviciu de împrumut la o rată a dobânzii de 3 anual.contactați-ne la oceanicfinance113gmail.com

  raspunde comentariului
 • mabel

  18 iunie 2017 3:30

  Ik wil deze grote getuigenis met de hele wereld delen, want ik kreeg mijn prachtige man terug in mijn leven in 48 uur met de hulp van deze geweldige man genaamd Dr. Otutu Okunta. Omdat ik nooit in mijn leven geloofde. Mijn mooie man is een grote fan van Real Madrid. In de tweede helft van juni 2017 reisde hij naar walvis om de laatste wedstrijd tussen zijn club Real Madrid en Juventus te bekijken. Na de wedstrijd die avond vertelde hij me dat hij thuis zou worden. De volgende dag Om de overwinning te vieren met mij en onze prachtige kinderen en breng me ook de nieuwe auto die me belooft als zijn club de finale heeft gewonnen. Ik probeerde hem de volgende dag te bellen. Hij weigerde mijn telefoontjes te kiezen. Ik was bezorgd omdat ik het niet weet. Wat er echt gebeurt, omdat hij niet met zijn familie grap. Ik schreef hem op Facebook. Hij antwoordde dat hij niet weer thuis wilde komen Dat hij eerlijk verliefd is op een dame in walvissen, dat ik de kinderen moet verzorgen, schreef ik opnieuw, hij weigerde te antwoorden, belde hij, hij weigerde te kiezen, ik was erg boos omdat ik niet kan blijven zonder mijn prachtige man ook Leuk Om mee te zijn, heb ik dagelijks uitgeroepen, omdat ik niet weet wat ik moet doen. Dus op 6 juni kwam ik over een getuigenis op het internet over een vrouw genaamd Jenifer Smith, die getuigen hoe ze haar man met behulp van dr otutu terug heeft gekregen. Ik was echt verbaasd, ik contacteerde dezelfde man voor hulp. Met de whatsap nummer en email die ze gaf als iemand het probleem heeft om de man ook te helpen om hulp, vertelde hij me niet te zorgen dat mijn man in 48 uur terugkomt naar mij Onder spelling dat de spreuk moet worden afgebroken voordat hij terug kan keren naar mij. Hij vertelde me alles wat ik moest doen en ik deed dat, en hij zei dat mijn man mij om 1600 de volgende twee dagen zal bellen om te verontschuldigen. Ik was echt verbaasd over de exacte dag om 400, belde mijn man mij En begon zich te verontschuldigen dat hij niet weet wat er over hem kwam. Ik ben erg blij dat mijn huwelijk is hersteld door deze geweldige man, dr otutu.my waardering gaat ook naar Jenifer Smith, die haar getuigenis heeft gedeeld, zodat mensen zoals ik zullen ontvangen helpen. Alsjeblieft mijn vrienden alsjeblieft, als je een probleem hebt, zou ik je ook aanraden om deze grote man te contacteren om hulp te kunnen krijgen via EMAIL drotutuhealinghomehotmail.com of je kan hem gemakkelijk op whatsap bereiken door het nummer 2349051417394, You Zal getuigen

  raspunde comentariului
 • better way company

  13 iunie 2017 2:30

  Buna,Căutați libertatea financiară? Esti în datorii, ai nevoie de un împrumut pentru a incepe o afacere nouă? Sau vă prăbușiți financiar, aveți nevoie de o împrumut care să cumpere o mașină sau o casă? Banca dvs. Să fie refuzată vreodată de finanțare? Vrei să-ți îmbunătățești finanțarea? Au nevoie de o împrumut pe care facturile le plătesc? Nu ne uităm mai mult, vă urez bun venit pentru o oportunitate de a obține toate tipurile de împrumuturi la o dobândă foarte accesibil de 2 pentru alte Pentru informații, contactați-ne acum prin e-mail la betterwaycompany234 gmail. comAveți nevoie de o împrumut de afaceri?Aveți nevoie de un împrumut personal?Vrei să cumperi o mașină?Doriți să refinanțați?Aveți nevoie de un împrumut ipotecar?Aveți nevoie de o imensă capitală pentru a vă începe propunerea De afaceri sau de extindere? V-ați pierdut speranța și credeți că nu există nici o cale de ieșire, iar povara ta Financiar încă persistă?Numele companiei betterwaycompanyCompanie de e-mail betterwaycompany234gmail.comCompania NMLS ID 315276Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru o eventuala cooperare in afaceri Contactati-ne prin email betterwaycompany234gmail.comToate cele bune,Fred peterson

  raspunde comentariului
 • better way company

  13 iunie 2017 2:30

  Buna,Căutați libertatea financiară? Esti în datorii, ai nevoie de un împrumut pentru a incepe o afacere nouă? Sau vă prăbușiți financiar, aveți nevoie de o împrumut care să cumpere o mașină sau o casă? Banca dvs. Să fie refuzată vreodată de finanțare? Vrei să-ți îmbunătățești finanțarea? Au nevoie de o împrumut pe care facturile le plătesc? Nu ne uităm mai mult, vă urez bun venit pentru o oportunitate de a obține toate tipurile de împrumuturi la o dobândă foarte accesibil de 2 pentru alte Pentru informații, contactați-ne acum prin e-mail la betterwaycompany234 gmail. comAveți nevoie de o împrumut de afaceri?Aveți nevoie de un împrumut personal?Vrei să cumperi o mașină?Doriți să refinanțați?Aveți nevoie de un împrumut ipotecar?Aveți nevoie de o imensă capitală pentru a vă începe propunerea De afaceri sau de extindere? V-ați pierdut speranța și credeți că nu există nici o cale de ieșire, iar povara ta Financiar încă persistă?Numele companiei betterwaycompanyCompanie de e-mail betterwaycompany234gmail.comCompania NMLS ID 315276Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru o eventuala cooperare in afaceri Contactati-ne prin email betterwaycompany234gmail.comToate cele bune,Fred peterson

  raspunde comentariului
+