Prim-Ministru într-un picior, ghici, române, ce-i?

de Academia Caţavencu , 09 august 2015
Debarcarea lui Ponta. Foto: Facebook/Magda Bistriceanu

Ghinionul românesc îl urmăreşte pe Prim-Ministrul Ponta chiar şi în concediu deoarece, după cum ştim toţi, el (ghinionul românesc) nu-şi ia vacanţă niciodată: abia întors din croaziera de lux (unde găsise liniştea necesară studierii Codului Fiscal), Premierul a alunecat pe scara vaporului şi genunchiul i-a cedat din nou. E tot mai posibil ca întoarcerea în ţară să fie precedată de o escală la Istanbul, pentru reoperarea promisă încă dinaintea zborului spre Miami.

7,4 milioane de români aşteaptă cu sufletul la gură rezultatele noii operaţii şi ce Dumnezeu le-o mai aduce Codul Fiscal, că dl Ponta ştie mai bine. Lipsa Prim-Ministrului este resimţită din plin mai ales pe Facebook, unde postacul Băsescu nu-şi mai primeşte replicile cuvenite. Singurul intrigat de situaţie pare a fi medicul turc care l-a operat pe Victor Ponta, acesta constatând din instantaneele şi informaţiile primite că pacientul şchiopătează acum cu celălalt picior.

Eroarea a fost între timp remediată în urma convorbirii telefonice dintre Ponta şi Liviu Dragnea, noul Preşedinte al PSD dând asigurări că fostul lider va păşi pe pământul sfânt al strămoşilor şchiopătând cu piciorul corect.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+