HomeActualitatePrimăria Capitalei înțeapă din nou cetățenii. Acum, să-i testeze

Primăria Capitalei înțeapă din nou cetățenii. Acum, să-i testeze

Bucureștenii se pregătesc să fie înțepați de persoane abilitate desemnate de Primăria Capitalei, în vederea testării pentru infectare cu noul coronavirus.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, dă asigurări că nu este o situație în totalitate nouă pentru cetățenii Bucureștiului, aceștia fiind obișnuiți să fie înțepați de către administrația publică locală.

Marea diferență este că, de această dată, cetățenii vor primi și un răspuns după ce sunt înțepați de administrație.

Opinia publică și-a exprimat, în ultima perioadă, îngrijorarea că Bucureștiul nu ar avea suficiente unități spitalicești care să poată trata pacienți infectați cu COVID-19.

Primăria Municipiului București dă asigurări că nu se pune problema ca în Capitală să existe spitale care să nu trateze pacienți infectați cu noul coronavirus, deoarece pe teritoriul orașului pur și simplu nu există clădiri ce pot fi considerate instituții sanitare.

Edilul-șef Gabriela Firea dă asigurări că nu se pune problema discriminării pacienților în instituțiile spitalicești subordonate Primăriei Capitalei.

Administrația publică locală dă asigurări că în aceste spitale toți pacienții sunt la fel de netratați.

Pandemia de coronavirus pare să fi adus însă pace în interiorul familiei primăriilor cu conducere PSD din Capitală.

Gabriela Firea și primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, par să fi îngropat securea, secera, ciocanul și alte arme ale războiului de partid roșu și, în interesul cetățeanului își transmit din nou bezele preelectorale în spațiul public.

Astfel, toate primăriile din București au ajuns să lupte în interesul cetățeanului.

Primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, s-a gândit la cetățenii săi și a luat măsuri pentru a preveni extinderea cazurilor de infectare cu noul coronavirus.

Astfel, edilul de Ghencea, Militari și Giulești a decis ca admistrația publică locală să plătească firma responsabilă cu serviciile de salubritate pentru a spăla cu apă și clor gropile care stau în drumul cetățenilor sectorului 6 al Capitalei, de la locuința de domiciliu și spațiile de aprovizionare cu alimente și alte produse necesare zilnic.

Primăria sectorului 6 ar fi dorit să spele, de asemenea, străzile și trotuarele, dar acestea nu sunt vizibile, tocmai din cauza gropilor.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare