HomeActualitatePrimarul Sloboziei, masturbat ideologic de un glumeț care vrea...

Primarul Sloboziei, masturbat ideologic de un glumeț care vrea statuie!

Este clar, aleșii din PSD au o problemă cu masturbarea. Dacă în comuna Mîrșani din Dolj, primarul PSD a pus un consilier să i-o, ne scuzați, frece la propriu, în municipiul Slobozia, reședința județului Ialomița, masturbarea s-a petrecut la nivel ideologic. Dar în public și mai exact într-o ședință a consiliului municipal. Primarul PSD Alexandru Stoica a abuzat de un nene plecat de acasă cu banii de pâine pe care l-a ademenit în plen și pe care l-a lăsat să-l pupe-n dos în văzul consilierilor PSD căzuți în extaz. Cel abuzat a fost invitat în ședință de perversul primar care i-a lăsat de înțeles că n-ar fi o problemă să i se facă o statuie de 9,42 orientată spre est. Că omul asta cerea, în scris și pe bune!

Statuia iluminării. La cap!

Individul se numește Bogdan Viorel și, în 2012, a găsit 700 de cetățeni la fel de inteligenți ca el care să-i dea semnături pentru o candidatură independentă ca primar. Cum semnăturile n-au fost destule pentru primar, omul a candidat la funcția de consilier. Și a obținut și vreo 440 de voturi. Iată ce consemnează inspirat publicația Independent:  „La ultima şedinţă de Consiliu Local el a anunţat în plen că a adresat o cerere scrisă  primarului Stoica prin care solicită instalarea unei statui cu chipul său în Piaţa Unirii, lîngă statuia lui Mihai Viteazul. Numele statuii ar urma să fie: „Bogdan Viorel, omul iluminării municipiului Slobozia, judeţului Ialomiţa, României, Uniunii Europene, planetei Terra-Pămînt, universului fizic, universului astral, universului cauzal şi întregului macrocosmos.” Tehnic vorbind, cererea pentru construirea unei statui cu chipul lui Bogdan Viorel în municipiul Slobozia  a fost depusă de către fiul acestuia, ca urmare a unui concurs de idei privind viitorul oraşului, iniţiat de către e-dilii locali. Statuia ar trebui să aibă 9,42 metri, să fie orientată către est şi să fie înclinată în unghi de 52 de grade, „cu privirea întoarsă către oameni”. Pentru a micşora costurile care urmează să fie suportate de către comunitate, statuia ar urma să fie construită din beton şi calcar”.

Gândire cu electrozi și mânecile la spate

Ca să nu existe dubii, omul descrie cu acuratețe reporterilor de la Independent cam care este gradul lui de abatere de la normal. Nu-i mare, nici mic, dar suficient cât să aibă dreptul să aleagă și să fie ales: „Ştiu că lumea zice că sunt nebun şi că ce vreau eu e anormal. Dar va fi o statuie aşa cum au fost făcute piramidele în Egipt! E o statuie calculată de mine atît vibraţional, cît şi matematic. E o statuie calculată să aibă înălţimea 3 ori Pi. Pi e 3,14.! 3,14 ori Pi fac 9,42 metri. Pi-ul în materie vibraţională are valoarea 80. Ori 3 egal 240! Deci are o putere vibraţională foarte mare asupra oamenilor care se vor apropia de ea. Acum depinde şi de oamenii care se vor apropia de ea…

Și dacă acesta e dus, atunci primarul….

Lipsit de apărare, omul este invitat de primarul Stoica la ședință și, fără acceptul consilierilor, primește dreptul la cuvânt la rubrica diverse. Conștient de datoria lui, bietul pacient debutează cu o limbă direct în anusul e-diliului șef, care îl lasă vreo juma de oră să-i laude realizările lui mărețe și să îl înjure pe fostul primar. Totul sub privirile admirative ale consilierilor locali PSD, care au ascultat fascinați cum limba nebunului își face treaba în dosul primarului. Figura cu cerutul unei statui se petrecuse în avanpremieră, la o emisiune a unei televiziuni locale, unde e-diliul primise aceeași cerere aberantă.

Rezumatul sinistru

este și trist. Omul cu statuia a strâns 700 de semnături și 400 de voturi într-un municipiu reședință de județ. Asta spune ceva despre calitatea alegătorilor, despre legea electorală care lasă cale liberă exaltaților să candideze și despre votul universal care permite glumeților să decidă soarta unei comunități. Și mai spune ceva despre calitatea unui primar care, fie se crede șmecher de oraș și își bate joc de un biet ”glumeț”, fie e atât de inteligent încât să cultive un nene dispus să facă orice pentru o amărâtă de statuie. În definitiv, judecând după locul unde trăiește, chiar o merită! 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare