HomeActualitatePrimele focare de boala limbii maro, semnalate în Băneasa!

Primele focare de boala limbii maro, semnalate în Băneasa!

După boala limbii albastre, o nouă maladie, extrem de periculoasă, ameninţă România. De data asta e vorba de o boală care afectează nu numai ovinele şi bovinele, ci şi porcinele şi, mai ales, oamenii. Primele cazuri de acest gen au fost deja semnalate la om, mai precis în Băneasa, unde numai în cursul zilei de ieri medicii au identificat câteva cazuri, printre care şi cunoscutul comic de televiziune Mircea Badea.

Simptomele bolii limbii maro sunt, încă de la început, alarmante: pacientului îi apar pe limbă pete cafenii şi, dacă nu bea urgent ceai de Curul-Varanului, o plantă exotică, dar care se găseşte şi la Plafar, în scurt timp toată limba va prinde o culoare maro, mai maro chiar decât situaţia din România. Dacă nu se intervine urgent, bolnavul începe să facă spume la gură şi să manifeste şi simptome de natură psihică, întrucât maladia afectează creierul – bineînţeles la cei care încă mai au aşa ceva la momentul declanşării ei. Astfel, cei cu boala limbii maro încep să aibă fixaţii şi obsesii, care pot merge până la paranoia.

De altfel, medicii afirmă că l-au suspectat pe Badea că ar fi luat boala încă de alaltăseară, când l-au auzit spunând că, dacă vin să-l bruieze cu motoarele, înseamnă că toţi motocicliştii sunt băsişti. „Dintre toate cazurile, cel al lui Badea e cel mai grav, a precizat un specialist de la Institutul de Boli Tropicale. Se impune internarea imediată, altfel există riscul ca boala să evolueze şi Mircea Badea să se umple tot de maro!”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare