Prinţesa Caradja, dezamăgită de pulanele jandarmilor

de Spartakus , 07 martie 2012
caradja

Fiindcă în România boierii de viţă veche au dat-o-n turnătorii pe la Securitate, iar singurii prinţi în viaţă sunt ăia adoptaţi, de milă, ca să nu mai facă foamea dintr-un salariu de actor, astăzi nicio lovitură de stat ca pe vremuri nu mai poţi să dai. Ce să mai vorbim, n-avem şi noi un Napoleon al III-lea, n-avem nici măcar o monstruoasă coaliţie să mi ţi-l prindă de Băse şi să mi ţi-l tragă de păr – mă rog, nu de păr, să zicem de reverul hainei – afară din palat, întrebându-l: „Ce pofteşti, musiu?” şi să-l umfle! Singura care mai mişcă şi ea ceva e prinţesa Caradja, patrioată adevărată şi mai bărbată ca mulţi bărbaţi din Ţara Românească. De luni bune, de când a început zavera prin ţară, prinţesa nu s-a dezlipit de protestele din centru cum nu se despărţea de Bucureşti ciuma aia de pe vremea lui Caragea, ilustrul ei înaintaş. Oriunde strigă unul în contra tiranului, hop! sare şi Brianna, graseind de zor, că grozav îi mai place să i se umple gura de atâta „Jos Dictatura!”.

Aşa şi ieri: s-apucase biata fată să strige în faţa Ministerului Economiei, alături de Claudiu Crăciun, un june la fel de revoluţionar, numit „protestatarul de la Universitate”, împotriva regimului toxic, când au venit jandarmii şi i-au săltat. Fiindcă probabil le-a plăcut la dubă, cei doi rebeli au revenit la locul faptei imediat ce au fost eliberaţi. Jandarmii, scrofuloşi la datorie, i-au săltat iar. Şi iar. Până ce-a venit seara şi prinţesa şi-o fi adus, probabil, aminte că are de dansat într-un club, aşa că a luat un taxi – ce vreţi, duba n-avea traseu pe lângă Centrul Vechi. Potrivit unor apropiate ale ei, prinţesa a fost foarte dezamăgită de reacţia jandarmilor. Ea se aştepta ca aceştia să o înghesuie mai vârtos în dubă şi chiar să-i şi articuleze nişte pulane zdravene pe spinare, pentru încălcarea ordinii publice, dar nici vorbă de aşa ceva.

„Nici jandarrmii nu mai sunt ce-au fost… Eu crredeam că în dubă o să-mi iau o mamă de bătaie sorră cu moarrtea, că o să fiu trrasă de părr, arrsă cu ţigarra şi, ah!, chiarr violată... Şi când colo, ce să vezi: m-au rridicat pe brraţe în dubă, ba mi-au şi oferrit, galant, mâna, trrăgându-mă înăuntrru… Acesta nu este comporrtament de jandarrm! În nicio ţarră civilizată nu s-arr fi întâmplat aşa ceva! Aş fi fost bătută cu bestialitate şi călcată în picioarre! Darr aceşti jandarrmi rromâni s-au dezonorrat! Sunt mai fătălăi decât fostul meu soţ – şi măcarr ăla era gay declarrat! Rruşine, jadarrmeria rromână! Ştiu că am trrecut de o anumită vârrstă, darr măcarr un pulan pe fund merritam şi eu!”.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+