Profesorul Dan Voiculescu condamnă atentatul de la Nice printr-o scrisoare deschisă

de Academia Caţavencu , 15 iulie 2016
Profesorul Dan Voiculescu condamnă atentatul de la Nice printr-o scrisoare deschisă

"Sunt profund dezamăgit de ce s-a întâmplat astă noapte la Nice și regret că toată atenția se îndreaptă din nou, acum, asupra acestei țări. Este cu atât mai dureros cu cât lătrăii mei reușiseră în sfârșit să pună în lumina reflectoarelor condițiile mizere din închisori, faptul că icrele negre nu mai sunt de mărimea oului de porumbel și nici salteaua moale și confortabilă ca aia king-size Palais-Royal, de 33 000 de Euroi pe care o aveam acasă. În numele trustului meu, imperiului meu media, condamn ceea ce pare a fi o oribilă deturnare a opiniei publice de la adevăratele probleme cu care se confruntă pușcăriașii români: lipsă acută de stilouri Montegrappa, fără de care e aproape imposibil să scrii o lucrare științifică de valoare. Păi, voi știți, bă, cât mă chinuiesc eu fără condiții, nu am home theatre, nu am piscină, nu am dă niciunele și acum toată lumea o va arde pe #jesuisNice când sute de oameni nevinovați stau în pușcarie în loc să își cheltuască mormanele de bani furați de la proști. Gândurile și rugăciunile mele se îndreaptă către familiile mea și către Mirci și Gâduțu și către mine și celelalte persoane dragi împreună cu care am jecmănit România iar celor care așteaptă grațierea le urez răbdare deplină. Am cerut echipei mele să țină legătura cu băieții ăia care au organizat grevele și au ars paturile zilele trecute la Jilava și le vom oferi orice asistență de care au nevoie în recaptarea atenției publicului. Această oribilă deturnare de la problemelor mele existențiale va fi plătită. Ah, stai, ca tunisianul ăla prost a fost împușcat de poliție și nu pot să fur nimic de la el. Rămânem solidari și parteneri în suferință, Mirci, Gâdel, rămâneți aproape, dați foc la paturi, otrăviți Moëtu, dați-i pastile Dănuței, vom înfrânge! De Ziua Bastiliei, în loc să ni se aducă aminte de nedreptățile din pușcării, de mine, de suferința mea, ni se aduce aminte de valori democratice, spirit, inspirație, rahaturi de-astea, păi de asta vă plătesc io, bă!!??"

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Jilava

  17 iulie 2016 10:20

  Mare atentie, canicula a inebunit varanii...

  raspunde comentariului
 • Cri

  16 iulie 2016 11:21

  Cand Basescu si gasca sa de mafioti din PD jefuiau tara, onor Academia Catavencu a tacut cu gratie sau lasitate, sau complicitate morala..."Banditu", "hotul", etc Voiculescu, atunci cand a "furat" Institutul de Cercetari sau cum se numeste, aflat pe atunci in ruina, , la "jecmanit" atat de tare incat, atunci cand Justitia i l-a confiscat, respectivul institut era complet renovat si utilat, cu taxele catre Stat si salariile oamenilor achitate la zi.Ce mai uita onorabilii ziaristi de la A. C. este ca autorii mascaradei sinistre de proces Telepatia, recte procurorul si unul dintre judecatori platit de partea "vatamata", reprezentata de onorabilul Ciolos, au actualmente mari probleme procurorul Eba este anchetat pentru activitati de tip mafiot, iar madam judecatoare este anchetata de CSM si de Inspectia Judiciara pentru declaratii si comportament inadecvat functiei de magistrat.Ar trebui ca ura, indoctrinarea si servilismul politic sa nu le mai intunece ratiunea si bunul simt ale ziaristilor de la A.C. daca mai poseda asa ceva...

  raspunde comentariului
 • Alf

  15 iulie 2016 21:39

  Scrisoarea era deschisa la culoare sau de catre cineva? Dacă cei doi maimutoi si cu matracuca se consideră solidari cu el, de ce nu si-i aduce la el în poiată? O mica inscenare tip A3 si gataaaa.

  raspunde comentariului
+