Prostituatele din Sectorul 3 îl apără pe Negoiţă: „Nimeni n-a mai făcut atâtea trotuare ca el!”

de Spartakus , 11 decembrie 2014
Prostituatele din Sectorul 3 îl apără pe Negoiţă: „Nimeni n-a mai făcut atâtea trotuare ca el!”

Precum se ştie, mai mulţi cetăţeni ai Sectorului 3 au demarat o acţiune unică, până acum, în România: demiterea unui primar printr-un referendum. Listele cu semnături au început deja să se umple, pe Internet, iar primarul Robert Negoiţă ar putea avea o mare problemă cu votanţii cărora le-a promis marea cu sarea şi nu le-a dat nici măcar sarea, la deszăpezire.

Nu toţi alegătorii sunt însă furioşi pe primar că şi-a încălcat promisiunile electorale: prostituatele din sector se declară mai curând indignate de referendum şi spun că niciun primar n-a prestat pentru ele cât a prestat Negoiţă.

„Am văzut că unii indivizi din sector au postat pe Facebook motivele pentru care vor să-l dea jos pe primar. Că cică de ce-a făcut trotuare cu borduri roşii pe marile bulevarde, pe Camil Ressu, pe Pallady, pe Nicolae Grigorescu. Da’ ce culoare voiaţi, mă, să le facă, portocaliu? Violet? Normal că le-a făcut roşii, să ştie omul ce găseşte pe ele, n-aţi văzut că şi la Amsterdam e cartierul ăla de felinare roşii?”, ne-a declarat o prostituată de lux, care a refuzat să ne spună cum o cheamă până nu-i arătăm extrasul de cont.

Chiar şi fetele de condiţie modestă, care nu muncesc pe brânci, de seara până dimineaţa, la hotelurile primarului, s-au arătat gata să iasă în stradă – bine, ele de obicei ies în stradă, dar ca să muncească, acum o să iasă ca să protesteze.

„Cum să-l dea jos pe Negoiţă? Şi noi cui rămânem?, se întreabă, retoric, o fată cu mulţi ani vechime în branşă, pe numele ei de scenă Fifi Scurt. E cel mai bun primar pe care l-am avut. Celălalt Negoiţă, Liviu, era un zgârcit, un metru de trotuar n-a pus, ăla planta doar ronduri de flori, or noi facem trotuarul, nu facem rondul. Dacă intram pe spaţiul verde, ne şi amenda! Pe când Robert Negoiţă a tăiat toţi copacii din sector, e drept, dar a făcut-o într-un scop nobil. Păi ce, noi mâncăm frunze?

Foarte bine a făcut că a umplut sectorul de trotuare, a creat locuri de muncă. Sunt kilometri întregi de trotuare, ar fi de muncă pentru toate şomerele din 3, dar femeile sunt puturoase, vor mură-n gură! Asta nu mai e vreme de mură-n gură, fetelor, ca să supravieţuieşti primeşti în gură orice”, a precizat prostituata.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+