PSD, un partid fără bile

de Spartakus , 08 februarie 2017
PSD, un partid fără bile

Deși, teoretic, nu erau mari șanse ca moțiunea PNL-USR să treacă la vot, am sperat și eu până în ultima clipă, cum au sperat, probabil, mulți români, să văd o mână de pesediști curajoși care să tragă scaunul de sub fund grindenilor, servililor și celorlalte rozătotare nocturne oploșite prin Palatul Victoria. Am sperat degeaba. În momentul de față, cu excepția câtorva europarlamentari și a unor primari mai cu tupeu, grupul parlamentar PSD nu este decât o mare bandă de hoți, cu rolurile bine stabilite: unii sunt ciorditori, alți prăduitori, majoritatea sunt tăinuitori. Nici măcar unul dintre parlamentari PSD și ALDE n-a îndrăznit să spargă consemnul dat de Dragnea și Tăriceanu și să spună în fața țării: „Nu votez ce-mi dictează Partidul, voteze ce-mi dictează conștiința”. Ceea ce înseamnă că băieții și fătucile alea ori nu știu să scrie, nici măcar după dictare, ori n-au dram de conștiință.

E drept că, spre a evita orice surprize, Dragnea le-a interzis parlamentarilor PSD să voteze, dar asta nu face decât să-i acuze și mai mult pe aleșii respectivi. Stând, cuminți, în bănci, pesediștii au arătat că nu-s decât niște păpușoi fără creier, care se mișcă după cum îi saltă Marele Păpușar: le zice el să huiduie, huiduie, le zice să plece din sală când vorbește Iohannis, pleacă, le zice să nu se miște la vot și să nu bage unul măcar bila în urnă, stau nemișcați în bănci. Refuzând să voteze azi, pesediștii au dovedit, încă o dată, că-s un partid fără bile. Un partid de scopiți politic, de claponi îngrășați din banii noștri, o ciurdă de eunuci care nici de respirat nu îndrăznesc să respire până nu le dă voie sultanul Teleormaniei.

Faptul că niște hoți prinși la furat, în miez de noapte, n-au reușit să fure, nu-i face mai puțin hoți. N-au reușit acum, dar cu siguranță vor reuși data viitoare. Faptul că, din tot partidul ăla, nu s-a găsit măcar un parlamentar să se delimiteze de hoți înseamnă că toți sunt de acord cu hoții, deci nu mai avem nicio nădejde că într-o zi guvernul de bandiți nocturni ar putea fi demis de propriii susținători. În Parlament deci, hoții au triumfat. Au triumfat, în parte, azi, și la Curtea Constituțională. Dacă vor triumfa și mâine, pe deplin, iar Ordonanța 13 va intra în vigoare, nu mai avem decât două posibilități: să acceptăm că România este o țară de hoți, condusă și legiferată de hoți, în care noi, oamenii cinstiți, suntem anomalia, sau să ieșim în stradă și să nu plecăm până nu pleacă hoții. Cineva trebuie să arate că are bilele la el în țara asta. Și, la urma urmei, dă-o naibii de treabă, stăm să ne fxxă niște scopiți?

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • de gol

  08 februarie 2017 22:33

  Dragnea a declarat că el personal va vota în parlament pentru adoptarea OUG14 dar nu știe cum vor vota mebrii de partid ai psd... ESTE FOARTE CLAR !!! Restul sunt vorbe goale. Borfașul are o singură temă, să scape de condamnare, pentru el nu există partid, pace socială, interes național sau orice altceva mai presus de interesul lui. Parlamentul va respinge OUG14 și cu asta își va atinge scopul. Nu va mai conta rnicio reacție ulterioară, răul va fi făcut.

  raspunde comentariului
 • golan

  08 februarie 2017 22:26

  Cel mai adevarat cred ca e faptul,ca slugile lugubre ale binomului sri-dna,ce au vrut motiune,sant hotii autentici,iar de aceea voturile la alegeri au fost majoritare pentru psd-alde.Drept ii ca eu am votat udmr,cu speranta ca vor sustine majoritatea ce va rezulta din vot,lucru ce s-a si intamplat,iar faptul ca azi parlamentarul K.Hunor a declarat ca institutiile binomului dicteaza in asa zisul stat de drept,mi-a confirmat ca am facut o alegere buna.

  raspunde comentariului
  • Roszfiu

   09 februarie 2017 10:25

   Raspuns pentru "golanul".Tipule,poti sa te autodecorezi ca ai facut alegere buna.Fii mandrub

   raspunde comentariului
 • kil

  08 februarie 2017 20:39

  Cand au ajuns si ei parlamentari...cu cate cheltuieli personale...si cu cate cheltuieli pe datorie...credeti ca vor sa ramana asa repede fara scaunul de senator ori deputat? Abia au intrat in afacere si sa si dea faliment?! Unde ar fi onoarea lor de oameni politici mari?! Ar ajunge de rasul lumii. Singura umbrela a lor si tot ce au de facut e sa asculte neconditionat de Dragnea. Asta le da liniste functiei si stabilitate emotionala.

  raspunde comentariului
 • catavencu

  08 februarie 2017 18:34

  urna neagra e rezervata pentru tov Iliescu. Urna alba, pentru restul PSD-ului.

  raspunde comentariului
+