PSD își lansează propria televiziune - PSDtv

de Mădălina Cristea , 07 octombrie 2014
PSD își lansează propria televiziune - PSDtv

Săptămâna aceasta se va lansa PSDTV, un nou post de televiziune interzis minorilor.

Postul de televiziune PSDTV aparține, după cum îi spune și numele, Partidului Social Democrat.

Conducerea televiziunii ne-a povestit pe scurt despre programele pe care le-a pregătit pentru telespectatori:

“Nu putem spune că am muncit mult la emisiunile pe care le-am pregătit, ci mai degrabă că totul a venit de la sine. Programele noastre sunt producții proprii, destinate adulților: Votezi și câștigi, Schimb de partide, Te cunosc de la DNA, Alianță pentru partidul meu și Tehnici esențiale de supraviețuire în plen. Vom avea și propagandă, și umor, și violență, și dramă. Am investit foarte mulți bani în proiect și nu ne facem probleme că nu vom avea audiență. Emisiunile noastre nu sunt făcături ca la celelalte posturi de televiziune, ci sunt situații reale în care sunt surprinși oamenii noștri”, a declarat șeful televiziunii.

Surse din interior au declarat că cei din conducere îi curtează pe pseudo-jurnaliștii de la celelalte posturi de televiziune pentru a le oferi contracte grase în schimbul prestării de servicii.

PSDTV va debuta cu filmul artistic Ceaușescu – o fantomă prietenoasă, documentarul Planeta pesediștilor și reality show-ul care se promite a fi un succes, Ponta – Aventura electorală. Pe lângă România, PSDTV va mai emite și în China.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Obama

  08 octombrie 2014 4:13

  Sau dependentul lui Victoras e al sau godfather de la SRI, cianuristul care o arde usor pe sist George Maior? Maior a declarat ca e in favoarea sisturilor si cianurilor. A mai declarat ca dupa akegeri isi da demisia. Ar pune punct definitiv Romaniei acest clan mafiot dintre finul Ponta si nasul Maior.

  raspunde comentariului
 • terente

  07 octombrie 2014 19:01

  Vor fi și transmisiuni în direct de la Rahova?Vor transmite și înhumarea lui Ilici?

  raspunde comentariului
+