Putin: „Dacă nu mai are unde să trimită musulmanii și mexicanii, îi punem tovarășului Trump toată Siberia la dispoziție pentru asta”

de Academia Caţavencu , 10 ianuarie 2017
Credit foto: www.freakingnews.com

Cum prietenul la nevoie se cunoaște, președintele rus Vladimir Putin s-a arătat gata să-i dea o mână de ajutor omologului său american, Donald Trump, știind că acesta are mari probleme cu imigranții. ”Știm că America e mare, dar mai știm că și imigranții sunt mulți. N-are rost ca tovarășul  Trump să se apuce acum de construit lagăre pentru ilegali, deși el are experiență în imobiliare. Mai bine îi trimite la noi, că e și păcat să stea lagărele din Gulagul Siberian nefolosite. Că de când am început să împușcăm la dizidenți, nu prea mai are cine să locuiască acolo. Așa că mexicanii și musulmanii pe care tovarășul Trump dorește să-i expulzeze sunt bineveniți la noi. Oricum, nu cheltuim prea mulți bani cu ăștia: musulmanii nu beau votcă și nici ei, nici mexicanii nu sunt obișnuiți cu frigurile siberiene. N-au altă șansă decât să sape tuneluri până în Germania, că la astea se pricep. Și nici nu ne-ar deranja dacă ar face-o: de la Stalin încoace ne dorim s-avem și noi un metrou direct până la Berlin”, a declarat Vladimir Putin.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • ioan

    14 ianuarie 2017 0:35

    Mai baieti nu stim cum mai rezistati in a scrie atatea mizerii!!!!,, este adevarat nu-l citit!!! dar asa de curiosi in paginile voastre sunteti atat de porcosi putin zis ,, indiferent la tematica,, noi am incercat sa facem caca pe ziar dar si acest produs adicatelea excrementului,, i-a fost greata a sta pe ziar ,, ase ca mai culturalizati-va putin pentru ca ziarul vostru sa fie bun pentru excrem...!!!!!!!!!!!!! scolile voastre releva asta foarte bine,, cat despre voi sa dispareti ca stricati muza roamneasca in zama ei!!!!!

    raspunde comentariului
+