Putin s-a răzgândit: turiștii ruși vor putea vizita Turcia, dar numai cu tancurile!

de Spartakus , 30 noiembrie 2015

După ce, inițial, îl amenințase pe Erdogan că-l va lăsa fără turism și cu miliarde de baxuri de votcă pe stoc, fiindcă turiștii ruși care ar fi îndrăznit să vrea concediu în Turcia ar fi fost mai curând trimiși rapid în Siberia, Putin s-a răzgândit. Președintele rus și-a dat seama că nu e frumos să impui compatrioților tăi unde să-și petreacă vacanța, așa că va permite din nou celovecilor să-și cheltuie milioanele de ruble făcute din afaceri cu statul la turci. Totuși, din cauza pericolului islamist, Putin a recomandat turiștilor să nu mai plece în Turcia cu avioanele, autocarele sau mașinile personale, ci cu tancurile puse la dispoziție cu generozitate de eroica armată rusă.

”De când cu atentatul din Egipt, domnul președinte nici nu mai vrea să audă de avioane. El și-a dat seama că nici autocarele nu sunt deloc sigure. N-ați văzut ce mai sar în aer, prin Ierusalim sau prin alte părți? De mașini mici nici nu poate fi vorba. De unde știi că Mercedesul pe care ai dat o poală de bani nu e, de fapt, o mașină-capcană, mânuită de teroriști? Așa că singura soluție sută la sută sigură o reprezintă tancurile”, au precizat surse de la Kremlin.

Într-o primă fază, vor fi puse la dispoziția turiștilor câteva batalioane de tancuri grele, în care să încapă lejer o familie rusească obișnuită, compusă din tata, fratele, bunicul și încă vreo doi rezerviști, plus două canistre de votcă, să le-ajungă până în Antalya. Dacă ei se vor acomoda bine cu climatul foarte cald, vor mai fi trimise încă o sută de batalioane de tancuri și tot așa, până ce toată lumea va fi mulțumită. Turiștii sovietici care au vizitat și România, în decembrie 1989, vor avea reduceri substanțiale și vor beneficia, ca și înaintașii lor, care au vizitat Berlinul în 1945, de regim all-inclusive, putând să ia gratis tot ce le pică în mână.

Și, deoarece Putin e un adevărat tătuc pentru poporul lui și se gândește la toate, el le va oferi chiar și disidenților și celor care-l critică non-stop posibilitatea unei vacanțe de neuitat în Turcia. Ca să ajungă mai rapid, disidenţii fiind, în general, oameni foarte grăbiți, aceștia vor fi cazați la bordul unei rachete interbalistice cu focos nuclear și vor fi trimiși direct în zonele de conflict din vestul Turciei, pentru un schimb de idei cu disidenții kurzi. 

Citește și Vezi cum se pregătesc să sărbătorească 1 Decembrie VIP-urile politicii și ale showbiz-ului românesc

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • george

    13 decembrie 2015 10:07

    Corect mod de a vizita Turcia.Iar Turcii vor fi bucurosi sa-i primeasca pe culoare cu artificii si niste mine mititele.

    raspunde comentariului
+