HomeActualitateRadu Banciu a pus ochii pe o fată frumoasă....

Radu Banciu a pus ochii pe o fată frumoasă. Și gura!

Revista presei din 5 decembrie 2012

Evenimentul zilei ne anunță, senzaționalist, că Radu Banciu este „fermecat de o vedetă mondenă din România”. Am citit știrea pe nerăsuflate, închipuindu-ne că Banciu scrie de-acum epistole parfumate, pe hârtie roz, în colțul căreia varsă și două sau trei lacrimi din robinet, că trimite flori și tot restul, ca un adolescent lovit de damblaua amoroasă. Când colo, aflăm că Banciu e atras de frumusețea Ralucăi Lăzăruț, dar adaugă imediat că se încalță prost. E clar, Banciu e îndrăgostit!

O știre cu adevărat grozavă citim în același Eveniment. Țineți-vă bine! „Carnea de Crăciun care este vândută populației în târguri nu are autorizații.” De-acum încolo, dacă vă luați după gazeta cu bulină, va trebui să fiți foarte atenți cu „carnea de Crăciun”. Ca să fiți în siguranță, vă recomand „carnea de porc”. „Carnea de Crăciun” nu știi niciodată de pe ce animal e luată.

Adevărul are un breaking-news șocant: „Moș Nicolae ne bagă frig în ghetuțe”. Suntem atât de îngroziți că se face frig iarna, încât vestea că rușii vor cumpăra 60 de benzinării de la Petrom nu ne mai mișcă deloc. S-o fi vândut Adevărul rușilor, de face șmecherii din astea?

Și Jurnalul Național e cu ochii pe cer, după fulgii de nea. Când îi coboară îl găsește pe Smiley cu un banal accident de mașină, iar asta devine mare știre.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare