HomeActualitateRadu Mazăre: „Dacă mai plouă două zile, nici nu...

Radu Mazăre: „Dacă mai plouă două zile, nici nu mai plec în concediu în străinătate!”

Ploile diluviene din ultimele zile au îngrozit pe toată lumea, mai puţin pe Radu Mazăre. Aflat, absolut întâmplător, în vizită pe la Primăria Constanţa, edilul s-a arătat încântat de cantitatea de precipitaţii căzută în oraş, afirmând că nici la Veneţia n-a văzut atâta apă pe străzi. „Dacă mai plouă două zile, nici nu mai plec în concediu în străinătate”, ar fi spus Mazăre, potrivit unor surse locale.

Se pare că primarul tocmai se pregătea să plece undeva în Mările Sudului, când s-a băgat cod portocaliu pe Constanţa. „În doar câteva ore, cartiere întregi au fost inundate şi, dacă estimările meteorologilor se confirmă, aproape toată Dobrogea ar putea fi acoperită de ape. Ei, şi atunci ce rost mai are să bată Mazăre atâta drum până-n Bora Bora sau Tahiti, să zboare douăj’ de ore cu avionul şi să stea prin aeroporturi, când uite colea insule şi atoli la greu”, ne-a declarat un apropiat al edilului tomitan.

De fapt, după ultimele precipitaţii, Constanţa poate deveni un pol al turismului mondial, mult mai valoros decât toate locaţiile exotice unde pleca, îndeobşte, Mazăre. „Avem apă pe străzi ca la Veneţia, avem insuliţe ca-n Oceania şi, dacă aveţi răbdare să-i număraţi, în ziua când se distribuie ajutoarele sociale, veţi vedea că până şi cetăţeni de culoare avem mai mulţi decât au Brazilia şi Madagascarul la un loc, a afirmat apropiatul. Nu mai zic cât de încântaţi vor fi amatorii de pescuit sportiv, că noi şi-nainte aveam trotuarele pline de peşti, la Constanţa, darămite acum, când s-au umplut şi de apă!

Dacă turiştii nimeresc în vreun club, pot prinde nu doar fâţe, ci şi sirene în carne, oase şi silicon! Şi să stea fără grijă, pot consuma fără grijă, nu riscă nicio intoxicaţie, că toate au testul HIV la zi! Plus de asta, dacă mai sapă ăştia mult după gaze de şist la Costineşti şi Adamclisi, o s-avem şi noi cutremure ca la Galaţi şi să vezi atunci valuri uriaşe, o să vină turiştii ca la urs. Păi unde mai găseşti în ziua de azi un tsunami de calitate? Prost să fii şi să nu faci turism, în condiţiile astea!”.

Iar turismul nu este singura afacere profitabilă: primarul are de gând să construiască un port în fiecare comună din Dobrogea, port unde acţionar majoritar va fi, bineînţeles, Radu Mazăre. Şi, pentru că atunci când nu e faraonul Ramses, Che Guevara, Zorro, Regele-Soare sau foca de la Circ, Radu Mazăre se mai deghizează şi-n primar, el are o ofertă de nerefuzat şi pentru constănţeni: va lansa programul „Prima barcă”, pentru cei care l-au votat. „S-a gândit că oamenii ăştia care au încredere în el şi, de zece ani încoace, îl votează în prostie, sunt doar duşi cu pluta. Acum a venit vremea să le dea şi-o barcă”, a precizat sursa noastră.

 Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare