HomeActualitateRaed Arafat va dota fiecare bloc din București cu...

Raed Arafat va dota fiecare bloc din București cu căpițe de fân și salvatori-moți

După cum se știe, în cazul femeii care s-a aruncat de pe bloc în București, Raed Arafat a înființat rapid o comisie de specialitate. Aceasta a ajuns, la fel de rapid, la concluzia indubitabilă că doar mortul e de vină. Spre a evita asemenea incidente pe viitor, medicul de origine arabă vrea să implementeze noi măsuri. Astfel, întrucât în bugetul Ministerului Sănătății nu sunt bani pentru saltele gonflabile, fondurile mergând spre plantarea de panseluțe și borduri prin curțile spitalelor, Arafat va face un apel către moții din Apuseni, cerându-le să vină la București cu tot cu căpițe de fân.

”Ne-au mai făcut treaba o dată, sunt oameni de nădejde, pe care te poți baza. O să plantăm un moț, cu căpițele din dotare, pe lângă fiecare bloc din Capitală. Să-i văd eu pe sinucigași unde se mai aruncă în cap”, ar fi precizat Arafat.

Ca măsură suplimentară, demnitarul de la Ministerul Sănătății a anunțat că-i va cere premierului Ponta alocarea unei sume frumușele de la bugetul de rezervă pentru achiziționarea câtorva mii de păpuși gonflabile, care vor fi alocate unităților de pompieri din toată țara. ”Zece-douăsprezece păpuși din astea ar putea înlocui lejer o saltea, care e și mai scumpă. Plus de asta, când nu sunt intervenții, pompierii se pot distra de minune cu păpușile, doar știți câte privațiuni implică viața de cazarmă”, a precizat Arafat.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare