HomeActualitateSUPEROFERTĂ! RATB oferă numere de striptease, în tramvaie, trolee...

SUPEROFERTĂ! RATB oferă numere de striptease, în tramvaie, trolee și autobuze dar și locuri supraetajate pentru pensionari

Moştenind o regie de transport aproape falimentară, noul director RATB, Radu Orzaţă, pare decis să o revigoreze apelând la proiecte ambiţioase de marketing. Deşi fostul lui şef, Dan Diaconescu, e la puşcărie, Orzaţă a păstrat relaţii bune cu invitaţii lui, aşa că nu îi va fi greu să apeleze la ei acum, la nevoie. Astfel, potrivit unor surse din RATB, angajaţii regiei lucrează deja la instalarea de bare mai rezistente în interiorul tramvaielor, autobuzelor şi troleibuzelor, nu pentru a-i susţine pe pasageri, ci pentru a permite unor vedete OTV să facă striptease. Se pare că Magda Ciumac şi-ar fi dat deja acordul în acest sens.

“Am vorbit cu Magda şi a spus că nu e nicio problemă, vine să facă striptease în tramvai, dar cu condiţia să băgăm şi camere video, că ea dacă nu are cameră se inhibă şi se nu poate dezbrăca”, a afirmat Orzaţă. Noul Director RATB a explicat că numărul de striptease va începe imediat ce toţi călătorii şi-au validat cardul: “Mizăm pe solidaritate, spune Orzaţă. Dacă există vreun singur pasager care n-a taxat, vă daţi seama că pensionarii din RATB, care oricum circulă gratuit, vor tăbărî pe el şi nu-l vor lăsa până nu validează cardul, ca să poată şi ei începe să bălească la striptease! Astfel, rezolvăm două lucruri: nu vor mai exista călători frauduloşi şi nu va mai fi nevoie nici de controlori, deci de aici economisim o mulţime de bani”.

[image image-id=”45919″ height=”400″ width=”400″ image-title=”scaune”]

Din septembrie, având în vedere problema pe care au început să o reprezinte pensionarii pentru transportul în comun, Orzaţă vrea să introducă şi un nou sistem de călătorie în autobuze, cu scaune supraetajate, rezervat vârstnicilor. Astfel, pe lângă rândul de scaune obişnuit, în partea din spate a mijloacelor de transport va mai fi introdus un rând superior, chiar aproape de tavan. “Sper ca, în felul ăsta, să nu mai avem lupte de autobuz, pe bază de sacoșe și bastoane, între pensionari. Singura regulă pe care o vom institui va fi aceea că locurile de la etaj au să poată fi ocupate doar de bătrâne, pentru a nu trebui, astfel, să miroasă gumari odorizați de tătăiți ori subraţe de moldoveni transpiraţi”, a precizat fostul PP-DD-ist.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare