HomeActualitateReacția vuvuzelelor de la Antena 3 după ce Papa...

Reacția vuvuzelelor de la Antena 3 după ce Papa l-a primit pe Băsescu

Vizita președintelui României la Papa Benedict al XVI-lea a început deja să stârnească reacții violente în rândul realizatorilor de la Antena 3, care nu înțeleg de ce Suveranul Pontif l-a primit pe Băsescu la Vatican. Vă prezentăm, în continuare, replicile unora dintre vedetele lui Dan Voiculescu TV la adresa Vicarului lui Hristos:

Mircea Badea: Prietene, să-ți explic, niciodată nu mi-a plăcut mufarina aia a luBenedict ăsta. Tot timpul mi s-a părut că are o față de pupinbăsist mai ceva ca Turcelu, mă-nțelegi? Și sper că nu se crede acum ciumeg cu toiagul lui, că-l fac la parte-n parte imediat, bam-bam!

Mihai Gâdea: Pregătesc deja o emisiune cu niște dezvăluiri colosale în seara aceasta, chiar dacă aș fi fost, în mod normal, liber. Am primit niște documente explozive pe mail de la o adresă care mi-a dat numai informații de calitate, , care nu mi-au dezamăgit niciodată publicul. Așadar, rămâneți la Sinteza zilei, deoarece nici nu știți ce pierdeți: marmura de la Vatican este pusă de Adriean Videanu, toiagul Papei este făcut din lemnul tăiat ilegal de unguri, prietenii Dictachiorului, și, țineți-vă bine, Benedict a avut o aventură de-o noapte cu Elena Udrea!  

Radu Tudor: În calitatea mea de analist militar vă pot confirma, în exclusivitate, o informație-bombă: Papa Benedict al XVI-lea face parte dintr-o rețea teroristă internațională care se ocupă de trafic de droguri și carne vie, condusă, evident, de Marinarul Băsescu.

Dana Grecu: Nu știu de ce, dar simt nevoia să-l lovesc pe Papă în cap cu o tigaie! 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare