Regele Cioabă către Regele Mihai: „La Molți Ani, Trăi-țar!”

de George Bonea , 25 octombrie 2012
cioaba-horz

Cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 91 de ani, regele Mihai a primit numeroase scrisori, e-mailuri, SMS-uri și felicitări, dar una dintre ele a ajuns pe mâna noastră. Este urarea adresată de regele Cioabă.

Stimate Rege, ca cum sunt io,

Îți doresc sănactute cum se spune, putere și să ne vedem cu bine la următoarea petrecere câmpenească de țigani. La toate alalalte nai venit, dar nui nimic că noi știm că ești ocupat și alde stimabile matale cu treburi. De, nui greu să fiu rege, știu prin ce treci Împărăția Ta cum sunt și Eu.

Na-m venit la Palatul dumitale că am merțanul blocat în garaj de nește Lamburghinii aduse de nește prieteni din nește țări unde avem diplomați tremiși, dar țiam tremes nește puradei și fumei cu fuste să te urează. Sunt în față la Pelișor. Aporopo, de ce nui mai lasă la Peleș în față? Ci-căi mută paza daco-lo. Spunele măria Tu că sunt cu mine din neam de albastru sânge. Ia-m trimis io special să te cadorisește și urează. Aporopo din nou, am nește tablouri dartă, o nebunie. Îți dau unu pă gratis că-i ziua ta. Lam comparat de la unii care vindeau tabloaie de la o casă regală din țara Hohenzoler. O nebunie!

Deci cum spunea stimabile Rege Mihai, io Cioabă, Regele la Țigani, abea aștept să-ajungem noi regii la putere, că noi ne înțelegem între noi, doar ne curge același sânge prin vene. Tot grupa B, nu? Glumesc, noi regii avem sânge grupa mare.

 Te urează și toată familia mea Regina Mamă Vaticana, Principesa Svarovschi, Prințișorii Dolce și Golanu.

Deci, te-am pupat pă mâna regală, să ne trăiești o mie dă ani, ca și mine,

Regele Cioabă Întâiul I”

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+