HomeActualitateRemarcile ofensatoare ale lui Băsescu la adresa pisicilor șochează...

Remarcile ofensatoare ale lui Băsescu la adresa pisicilor șochează întreaga lume

Organizațiile de protecție a animalelor din toate colțurile planetei s-au declarat, azi-dimineață, ofensate de remarcile făcute de președintelui Băsescu, aseară, pe B1TV, despre pisici. Greenpeace a avertizat, într-un comunicat de presă, că pisicile sunt niște animale pasibile de depresii, iar comparația cu Victor Ponta poate determina un val de sinucideri printre felinele domestice de pe întreg mapamondul. Pisicile lui Brigitte Bardot ar fi intrat, se pare, chiar în greva foamei când și-au auzit numele menționat în legătură cu Victor Ponta.

Tommasino, cel mai bogat motan din lume, moștenitorul unei averi de zece milioane de lire sterline, a promis că va dona o mare parte din banii săi întrajutorării pisicilor din România care au fost traumatizate de discursul ofensator al președintelui României. Cică marele mogul felin ar fi scuipat către televizor și a refuzat să facă pipi la litieră o zi întreagă când a auzit că Ponta ar putea fi un pisicuț. Pisicile, susține eminența pufoasă, sunt niște animale nobile, care nu au nicio legătură cu personaje insalubre gen Victor Ponta.

Replicile lui Băsescu au avut un ecou și pe scena politicii internaționale, multe țări, printre care și Egiptul, susținând convocarea consiliului de securitate al ONU. „Îl rog pe domnul președinte Băsescu să se gândească de două ori când are de gând să se folosească de animale domestice când vorbește despre Victor Ponta. Cui crede domnia sa că i-ar plăcea să apară în aceeași frază cu prim-ministrul României? Ce, o pisicuță nu are și ea un suflet?!”, a declarat președintele SUA, Barack Obama, în exclusivitate pentru Academia Cațavencu.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare